Big problemas!

Sitter här och ska försöka få in lite bilder på alla de vackra blommorna som jag fick när jag fyllde år, men ser ni det går inte!!! Fullständigt hopplöst och man kan ju bli irriterad för mindre!!!
Men det är väl bara att acceptera läget och inse faktum - det är inte meningen helt enkelt! Det är dock lite synd, för blommorna är verkligen, fortfarande, jättevackra! Fick rosor av min sambo och de är helt ljuvliga, precis som rosorna jag fick från en vän, helt oförhappandes, jättesött av henne! Och så fick jag så klart blommor från jobbet, de är oxå jättefina! Alla blommorna är helt enkelt jättefina - och jag kan inte dela med mig av dem!

Nu är det iaf äntligen helg, det har varit en intensiv och tuff vecka, på många sätt. Och inte vet jag om det kommer att bli bättre heller...har en ny spännande vecka att se fram emot, delade känslor...man vet ju liksom aldrig vad som händer, hur stämningen kommer att vara, när det smäller liksom...
Och i helgen är jag helt ensam, det händer inte så ofta det inte så jag ska njuta - ända fram till läggdax, det är då som ensamheten kommer krypande...och mörkrädslan...så att sova blir lite svårt...Tur att jag har min vakthund, eller inte...=)
Har massa planer på vad jag ska göra när J är borta, men jag vet ändå innerst inne att det kommer inte att bli så att jag gör dessa saker...istället kommer jag att göra "måsten", som vanligt...Blir lite trött på mig själv som hela tiden måste vara sån pedant med saker här hemma, vill inte ha saker liggande och skärpa, det gör mig grymt irriterad, hatar verkligen skräp på golvet...men orken att ta tag i sakerna och göra något är minimal, så därför blir det alltid så mycket när jag väl gör något, för då ska jag göra allt...
Som rubriken säger: Big problemas! Inte för att det behöver vara det, utan för att jag gör det så...
Äh, nu är det iaf fredag, har varit på promenad med vovvsingen och sett sista Idol innan kvalet börjar. Nu är alla deltagare klara, och jag nöjd! Alla de som jag ville skulle komma med kom ju med! Nu lite Criminal Minds, sen blir det nog sova sängen...Så jag orkar med att njuta av lördagen!=)
Kram och god natt!
//J

   


Ännu ett år...

...äldre i boken, men jag vet inte det jag...Visst åldern stiger hela tiden, men det känns inte som att jag blir äldre, mer än kanske fysiskt då, då kroppen kanske inte alltid vill som man själv vill! Men alltsom oftast kommer jag på mig själv med att tänka att jag är nog inte så gammal ändå, det är ju ändå bara en siffra. Det är ju liksom i huvudet det sitter. Och där är jag definitivt inte äldre än 23-25 kanske, en rätt lagom ålder tycker jag!!!=) Det var en period i mitt liv som jag trivdes som bäst, mådde som allra bäst! Klart jag mår bra idag med, men då var livet liksom enklare på något sätt, varför vet jag inte...Men jag ångrar ingenting!!!!=)

Som sig bör på en födelsedag så firades det med kalas och fika - och när jag kom hem från jobbet fick jag mig en riktig överraskning: jag visste att mamma och pappa skulle komma, och de var hemma när jag kom hem. Men att de skulle ha en till gäst med sig visste jag inte! Döm om min förvåning när jag kommer in i lägenheten och hör ett välbekant fnittrande: världens bästa brorson Leonardo är här!!!! Jag blev jätteglad, det var såååå länge sen jag träffade honom! Så vi har myst massor under de dygn som han varit här, faster lever läääänge på det kan jag lova!!!=)
Självklart är jag lika glad över att träffa mamma och pappa men att få träffa Leonardo var nog pricken över i:et, det var liksom lite höjdpunkten den här födelsedagen!!!
Fikagästerna anlände och hela lägenheten var full, tänk att det var så många som ville fira mig!*ler stort* Jag gillar födelsedagar...även mina egna!
Fina presenter och kort och blommor, herrejisses vad fina blommor jag har fått!!! En väldigt trevlig födelsedag måste jag säga!

På återseende med bilder - de ligger i kameran fortfarande!
xoxo
//J

Årets skördefest!



I år var det faktiskt första gången som jag och min kära sambo gav oss ut på vägarna under Skördefesten och besökte några öppna gårdar. Och det var faktiskt riktigt trevligt!=) Så det är nog nånting som vi kommer att göra igen, iaf jag...Jag tyckte det var jättemysigt att bara ströva omkring på gårdarna och se på allt!
Vi gjorde valet att ta med oss vår lilla buse, och han skötte sig exemplariskt, så han får verkligen komma med fler gånger. Och det var så många som kom fram och frågade om honom och berömde honom och sa att han var sååå söt!!! Och det har de ju alldeles rätt i, han är alldeles bedårande vår lille Bilbo!!!
Men vi fick oss ett härligt skratt när han fick syn på Highland Kettle-kor och kalvar - han gillade inte dem!!! Raggen resten och han skulle absolut inte gå dit där de var, han vände på klacken och drog åt andra hållet. Jag var tvungen att ta honom i famnen förbi kalvarna och korna. Stackars Bilbo - men det såg för härligt ut!!!
Det var definitivt en lyckad dag med härligt sällskap och toppen-väder!
Söndagen har även den varit ypperligt bra, trots storstädning här hemma. Men det gick så förvånansvärt fort idag, kanske för att vi var två som gjorde den...=) Bakat lite bröd har jag även hunnit med och blivit bjuden på födelsedagsmiddag hos svärmor. Alltid trevligt att bli bjuden på middag! Och innan vi gick hem så plockade vi lite äpplen och plommon, som vi nu ska smaska på! En del iaf, ska faktiskt göra höstens första äppelpaj imorgon!!! Men den ska avnjutas först på tisdag...=)

Fortsatt trevlig söndagkväll!
//J


Before & After


Japp, nu är de borta - lockarna! Iaf tillfälligt...=) Igår skedde det, det stora i mitt liv! Jag rakpermanentade mig, och vilken skillnad i hårtyp, mitt hår verkligen älskar att få en massa kemikalier i sig. Trodde att nu klipper hon bort kanske 15cm av mitt hår, för det var såååå risigt i topparna men efter hela proceduren så behövdes det bara klippas bort ett par centimeter...Otroligt, hon var lika imponerad som jag!!! Och hela salongens frisörer var intresserade och kollade läget emellanåt, det var nog en ganska stor grej det här. Min frisör sa det oxå, hon har endast rakpermanentat asiater förut, aldrig en skandinav, den första på Åland alltså! Man ska ju vara först med nåt, nån gång!!! Jag är iaf jättenöjd med resultatet, än så länge. Vi får väl se efter första tvätten, det ska bli spännande!!!=) Och den gamla färgen måste ha kommit fram massor för nästan alla tror att jag färgat håret oxå!!! Och frissan som sa att färgen skulle mattas ut...Ja vi kan ju säga så här, mitt hår är inte som andras hår - det reagerar helt annorlunda mot vad det ska!!! Och det tycker jag bara är kul!!!
Men ni ska se, jag kommer nog att sakna mina lockar oxå...de är ju fina, ibland...Men det kommer inte att vara spikrakt, för det har jag för lockigt hår för att det ska bli och det används inte såna starka medel här i Europa. Men rakare än vanligt, och det är jag nöjd med! =)
//J

Frissa-besök

Snart bär det av till frissan - det ska bli så spännande! Alltid lika skönt och mysigt att få gå till frissan och bli lite ompysslad, och sen vara så fräsch när man går därifrån!!! Jag är oftast väldigt nöjd när jag går därifrån, har väl varit en eller ett par gånger som det varit lite sisådär, men oftast är jag nöjd som bara den! Men det är oxå väldigt svårt att berätta hur man vill ha det, när man inte själv vet hur man vill ha det...något tufft och modernt, liksom!!! Svårare är det ju längre hår man har, blir inte så mycket mer än att klippa topparna, om man nu inte vill vara modig och göra om sig helt och hållet - som jag har en tendens att göra mellan varven!!! Vi får väl se hur det blir idag - jag är liiiite nervös faktiskt!!!


På återseende!
//J


Väderomslag...

Andra dagen på jobbet har avlöpt lika bra som den första och det känns på något underligt sätt riktigt bra. Undrar jag bara om det är lugnet före stormen??? Nä, nu ska jag inte vara sån, kanske vi helt enkelt har "fallit på plats" i arbetslaget. Kanske vi får ordning på rutiner och liknande? Även om jag än så länge är lite snurrig vad gäller vissa saker, men det ger sig väl med tiden hoppas jag. Känns iaf kul att vara på jobbet! Det är en bra början!=)

Ikväll är det tänkt att det ska bli lite sightseeing i bygden här runtomkring. Men det beror ju lite på väder och vind det...Är meningen att det ska fotograferas en del, och jag tänkte bara komma med som lite sällskap och få komma ut med Bilbo nån annanstans. Men det beror liksom lite på...det verkar som att vädret tänker ändra på sig: från solsken och blå himmel, med vind dock - till grå himmel och regn i luften...Så vi får se vad som händer! Vad som än händer så blir det en promenix med lillen, för det behöver han om vi säger så...Så han får utlopp för lite energi som han har!=)


Borde sätta igång och göra lite saker som ska förberedas inför kommande dagar, men hos mig verkar energin ha svalnat något från förra veckans energiflöde. Tänk hur upp och ner det går! Den kommer väl åter, nån gång...=/
//J

Regndroppar och vattenpölar!

¨

Regnet det bara öser ner!
Idag är en sån där grå och regnig dag, rätt så mysigt ändå när man kan sitta inne och titta ut och inte behöver gå ut egentligen. Fast det behöver jag ju nog, har ju en liten vovvsing som måste ut då och då! Men tänk bara, att få hoppa i alla härliga vattenpölar som bildas när det regnar så här, det är då man skulle kunna tänka sig att vara lite yngre för att inte få misstänksamma blickar på sig om man hoppar i vattenpölarna! Får mig att minnas en eftermiddag under studietiden, när vi kom hem från skolan. Vattenpölarna vara så stora och inbjudande, att vi inte kunde låta dem slippa undan!!! Och gu' så kul vi hade det - och vad blöta vi blev!!! Men så vi skrattade!!!

Idag har det varit första dagen på jobbet efter semestern - och än så länge så känns det förvånansvärt bra. Men nog tror jag att tröttheten kommer ju närmare kvällen det lider...
Är nöjd och belåten över min planering för veckan, tror den kan bli bra!!! Några små ändringar, men det är ok...=) Hoppas bara att övriga i arbetslaget tycker att det är bra oxå!

Boxning ikväll, hoppas jag...min boxpartners särbo har fått någon vajsning på balansen eller nåt...yrslig och illamående...så det skulle eventuellt bli ett besök på jourtiden ikväll...och eftersom han inte vågar köra själv, vilket är helt förståeligt, så blir min partner att köra dit honom, vilket innebär att hon ev. inte hinner boxas med mig. Men då får jag utebli idag jag med, om jag inte hittar nån annan som vill och kan boxas med mig, med så kort varsel! Får bli en promenix annars...=)

Fortsatt trevlig regnig måndagseftermiddag önskar jag Er!
//J


Helgens bravader!







Några bilder från gårdagskvällens 30års kalas som vi var på.
Så klart så kan man inte gå på kalas utan att det är lite roligheter och denna gång var det en liten tipspromenad med roliga saker, bland annat en station där man skulle köra åkgräsklipparen med släp och "passagerare" längs en slalombana och sen backa in i en utmärkt ruta och där ska "passageraren" lägga ett pussel och sen tillbaka till mål. Och detta på tid, så klart! Och "passageraren" i vårt lag var Jan, som fick ha denna fina hjälm på sig! Var ju bara tvungen att föreviga detta ögonblick!=)
Och så var det ju vackra höstdekorationer, tänk så enkelt det kan vara men så vackert!!!
Och kvällen till ära, så fick ju vår lilla skrutt Bilbo komma med på denna tillställning och han var i himmelriket! Så många människor som bryr sig om en, och så fick han ju leka med en "stor" tjej, en vaktelvalp på 16 veckor - och vilken lycka!!! Benen sprang och sprang...men sen var han slut!!! Och sov som en stock på golvet vid mina fötter, under en fleecefilt för han var våt och blev ruggigt kall! Kvällen blev lyckad, just för att han kunde vara med oss och jag behövde inte åka hem mycket tidigare. Alla var jättenöjda och han var en såååå duktig hund!!! Men visst, än har vi massor att jobba med, som att stanna på plats, komma på kommande...ja lite allt möjligt! Men förhoppningsvis går det framåt! Jag är iaf jättestolt över Bilbo för han skötte sig exemplariskt!

Ikväll ska vårt gudbarn Nikolai firas, han fyllde fem år i fredags och det är ju jättetstort!
Och imorgon är det jobbdax igen...spännande värre!
//J


Energipaket!

Gårdagen var en dag fullspäckad med energi, jag har ingen aning om var den kom ifrån men helt plöstligt fanns den bara där!!! Och jag röjde undan en hel massa, och det känns ju så himlans skönt!!!
Och baka gjorde jag med, matbröd och rulltårta med citronkräm, mums!!!

       

Ja dagen rusade iväg, så nu har jag bara helgen kvar av semestern, på måndag är det tillbaka till vardagen som gäller. Det ska väl bli skönt det med, på sätt och vis...
Jag vet inte riktigt vad som väntar mig när jag kommer tillbaka, det är det som är lite kusligt! Känns lite oroväckande på något sätt...men jag får ta det som det kommer bara, så ordnar det sig säkert! Lite motigt ska det väl kännas att gå tillbaka på jobb efter tre veckors ledighet. En ledighet som bara har rusat iväg, och jag har inte gjort ett jota känns det som. Bara varit med vovvsingen, passat upp på honom och sett till att han har det bra. Det är kanske det som är meningen!!!

Även idag har energin flödat, iaf lite. Dammsugit och torkat golven, plockan bland papper och skräp. Man kan få så mycket gjort, bara man vill och orkar!
Ikväll ska vi på 30-årskalas, det ska bli trevligt! Blir till att sätta på sig lite mer kläder än vanligt, då vi ska sitta ute, eller i ett uthus. Och ta med lite extra kläder, man vill ju inte frysa liksom. Och ikväll får nog Bilbo komma med, tror att han kan gilla det och så slipper vi ha honom själv. Det får han vara ändå nu som då! Just nu ligger han och sover sött, efter en stressad förmiddag där man måste hänga matte i hälarna och skälla på dammsugaren och ligga på moppen, den är rolig!!! Lite tungstädat bara!=)

Dax att göra lite mer nytta, eller???
Önskar Er en fortsatt bra helg!
xoxo
//J


Vilken höstdag!!!

Idag har varit en strålande härlig höstdag, med solsken och blå himmel med några små vita bomullstussar - så himlans härligt!!!=)
Det blev en långpromenad med vovven, så långt som han nu får gå - men han älskar att vara ute och gå och ströva i skogen, springa omkring överallt med nosen i backen och svansen i vädret. Det är tur det, hoppas bara det håller i sig, jag som gillar att gå långa promenader!



Idag blev det en tur till stan, var lite saker som behövdes införskaffas, bland annat en födelsedagspresent till ena gudbarnet som fyller 5år imorgon. Sen behövde även Bilbo lite grejor, bland annat en "riktigt" säng. Bild kommer - den är underbart härlig! Och så fick han nytt halsband och koppel, eftersom han bitit sönder det andra kopplet...Undrar hur det kommer sig??? Halsband fick han för att vi ville ha ett med reflex i...och det andra var lite litet, han har ju vuxit lite sen han kom hem till oss.

Semestern börjar sakta lida mot sitt slut, känns lite vemodigt...Skulle helt klart kunna vara hemma ett tag till! Men det är väl bra ifs att komma tillbaka på jobb, få tillbaka lite rutiner och så. Det skadar ju inte om vi säger så! Få ordning och reda på matsituationer bland annat...Nu har det varit lite si och sådär med den saken. Har nog skött mig ang lunch och så, men det har nog hänt att det slunkit(?) ner något onyttigt oxå...det var det där med karaktär, jag saknar nog den biten tror jag!!! Hur ska jag hitta den igen då?
Stoppar i mig en chokladbit, men i samma stund som den tagit slut så ångrar jag mid olidligt mycket och tänker att nu är det nog - det här var den absolut sista, nu ska jag bara äta gott EN dag i veckan! Men dagen efter är det som bortblåst och så finns den där chokladbiten där igen...och så börjar det om igen...En ond cirkel och jag måste komma ur den!!!



//J


Tomt...

Det blir så förfärligt tomt när de åkt hem igen, mina föräldrar! Och jag blir liksom lite ledsen, deprimerad på något sätt...Det var så härligt att träffa dem, det var alldeles för länge sen! Och de fick äntligen träffa vår lille prins, prins Bilbo - de tyckte han var bland de sötaste! Och de tyckte han var så duktig när vi var ute och gick och han sprang själv i skogen...=) Men det är det där att han bits...men förhoppningsvis släpper det så fort de vassa "mjölktänderna" lossnar.
Men vi har haft två härliga dagar tillsammans, trots att vi inte gjort nånting egentligen. Bara att få umgås med föräldrarna räcker för mig!=)

Och igår började det, hösten stora tilldragelse: Idol 2010! Och igår blev det bestämt: vi ska på Idol-finalen även iår, och biljetterna är väl mer eller mindre bokade hoppas jag(det ligger inte på mitt ansvar iår!!!)! Ja, vad säger man, man är en Idol-idiot!=)
Lite pinsamt är det ju förståss med själva auditiondelen, man förstår inte varför vissa människor går dit i förhoppning om att bli Sveriges nya Idol, när de inte ens kan ta en enda ren ton??? Men det är väl det som är underhållning antar jag... Det blir bra sen när själva tävlingen börjar, det är då det roliga börjar!=)
Ska bli spännande att se vad som händer och sker.
//J

Höst i luften=)


Kyligare i luften, löven på träden börjar ändra färg och det är höst i luften!!!
Det är bara att inse att sommaren är över - knappt innan den ens hann börja...När man tänker efter så har sommaren bara varat i några veckor, men ack vilka härliga veckor det har varit! Augustimånad har varit den regnigaste sommarmånaden på flera år, typ sen 1970 sa de på nyheterna. Bara att konstatera, sommaren blir bara kortare och kortare.
Men hösten har sina fördelar den oxå, jag gillar hösten. Alla fina färger, härliga skogspromenader med "ren" fräsch luft, mysiga innekvällar med levande ljus uppkrupen i soffan under fleecefilten och en stor kopp thé!

Bara att passa på att njuta av sista semesterveckan!!!
Kram
//J


Lyckad lördagskväll...=)

Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Maria och Henke. Började med en supergod middag: smördegsinbakad laxfile på spenatbädd med "potatistoppar", hummersås och grönsaker! Mumsfilibabba värre! Ja jisses vad gott det var, Maria kan det där med att laga mat minsann! Och ett och annat glas vin slank ju ner, konstigt nog! Efterrätten var cheesecake i glas, med blåbär - lika gott det!=) Och sen bar det av mot stan: nu skulle stan göras osäker! Arken var stoppet och väl där så träffade vi på ett par bekanta och  blev genast serverade varsin GT, och jag som inte ens gillar GT...Men gratis är gott, så det var bara att dricka! Och inte gjorde det nåt heller i det stora hela, för på bordet stod två brickor fulla med GT, så de bjöd ut till höger och vänster. Men när en i sällskapet insåg att varken jag eller M gillar GT så började han spekulera i vad vi helst drack och smög så sakta iväg och kom tillbaka med två drinkar var av våra favoriter! Snacka snällt...=) Och de drinkarna slank ner ganska smidigt värre...
Lite dans till fina bitar och lite småflirtande på dansgolvet, så var det så dax att ta sig hemåt. Och då har man ju världens snällaste och goaste sambo, som rycker in och kommer och hämtar oss! Det är kärlek det!=)
Kvällen avslutades vid fyra-snåret, trött men glad över en lyckad kväll!!!=)

Söndagen började så klart tidigt, inte så mycket sömn men vad gör väl det när allt kommer omkring! Tänkte spendera mestadels av dagen i soffan, men nu blir det lite simning istället, så soffan får vänta till senare ikväll!
Och idag fyller min älskade mamma år, 57år blir hon...oj oj oj...Kan tyvärr inte fira den med henne men de kommer och hälsar på antinge imorgon eller på tisdag, så då får vi fira henne istället! Ska bli så härligt att träffa dem, det var så länge sen!!!
Nu ska här lagas lite middag, blir en tidig sådan idag eftersom vi ska iväg, men det blir för sent för att äta när vi kommer tillbaka...Och så är jag ju hungrig, så det är väl lika bra att fixa lite mat!!!=)

Ha en fortsatt bra söndag!
//J


Lördagsplaner!

Mina lördagsplaner blev lite ändrade efter vi hämtade hem vår lille vovve - skulle egentligen varit på kräftskiva i Garpenberg med alla vänner samlade. Men nu blev det inte så - och då får man lov att hitta på nåt annat!
Blev inbjudna på middag till M & H, och kanske lite vin  till det...M ville gå ut, så vi får väl se vad som händer och sker. Men J blir hemma, nån måste vara hemma med hunden och den här gången är det hans tur, nästa helg får jag vara chaufför...=) Då är det 30-årskalas som gäller!!!

Ska väl ta och göra mig iordning, vet inte alls vad jag ska ha på mig...blir nog till att prova en massa innan man är nöjd men om jag känner mig själv så kommer det sluta med det vanliga...Förhoppsningsvis vågar jag på mig något nytt!!!=) Det återstår att se...
Ska först och främst hoppa in i duschen, efterlängtat efter att städat hela lägenheten och varit på långpromenad med hunden. Och han är så klart helt slut, ligger här brevid mig och sover som en stock...hoppas bara att han göra det även om jag hoppar in i duschen...=/

Ska bli kul att gå ut faktiskt, det var länge sen och jag känner för lite dans faktiskt!=) Vi får väl se vilken humör man blir på ju längre kvällen lider - tror jag ska börja med en likör 43 med mjölk!!! =) Så sugen på det!!!
Börjar bli dax nu, klockan tickar fort fort fort!
Önskar alla en riktigt trevlig lördagkväll!!!

xoxo
//J


Stor saknad, just idag!



Här är några av mina bästa vänner - de som känner mig allra bäst, som jag vet jag kan vända mig till, som jag vet alltid ställer upp för mig, som finns där!!!
Och även om vi inte träffas alltför ofta, inte heller hörs alltför ofta så vet jag att de ändå finns där för mig, precis som jag finns här för dem, alltid!!!
Speciellt idag saknar jag dem som mest, för jag vet att större delen av vänskaran befinner sig eller är på väg, till fam. Hases för den årliga kräftskivan - och jag är inte där!!! Men jag är med er i tankarna, saknar er massor!

Och vi måste bli bättre på att ta bilder tillsammans, jag vill ha!!!=)
Älskar Er!
Och till alla mina vänner som inte finns på bild här just nu, så finns ni alltid i mina tankar och jag är bara ett samtal bort!!!=)
xoxo
//J

Fina Bilbo=)



Min jättevackra fina Bilbo!
Så här fin är man när vi går på promenad - och han gillar verkligen att gå på promenad, springa omkring och lukta överallt, på alla nya dofter, det är spännande värre det!
Idag när vi var ute och gick så gick han vid min sida hela tiden, han var lös men vek inte av från min sida alls - det tycker jag är jättebra!=)
Eftersom det här med hund är fullständigt nytt för mig så är varje dag en ny upplevelse, och jag hoppas att jag ska kunna få en väluppfostrad och skötsam hund i sinom tid. Gäller att vara konsekvent säger alla till mig, och jag tycker att jag är det, men ibland undrar jag...Ibland blir han bara så vild så ingenting funkar, han bara kör på!!!
Men han är min lilla skrutt - vare sig han är vild eller lugn, även om jag kanske uppskatter de lugna stunderna lite mer än de vilda...=)
//J


Tankar och flyktande ork

Vill göra så mycket!!!! Men orken verkar inte riktigt infinna sig...Skulle vilja byta gardiner, göra om lite här hemma men som sagt orken finns inte, och inte heller medlen...måste ta och gå igenom mina gardiner och se vad jag har, kanske jag inte behöver köpa nya hela tiden, kanske man faktiskt kan använda något av det som man redan har...Det vore ju bra, och billigare om vi säger så...Byta lite dukar och fixa, det gör så mycket i det stora hela!=)
Och så är det ju så, att ska man byta gardiner så måste man även tvätta fönster, och det är ju inte det roligaste...tycker iaf jag...Det är ett helt projekt när man ska göra såna saker, därför gör man det inte alltför ofta...Men nu känner jag att jag skulle vilja ha lite nytt och fräscht!!! Kanske dax att sätta igång då, och inte bara sitta och slöa framför tvn...men vet ni, det är väldigt skönt det med!!!=)

Skulle behöva gå upp på vinden och kolla igenom alla kartonger oxå, har en massa saker där som jag skulle kunna bli av med, på ett sätt eller annat...pratade igår om vi ev skulle ta "riktiga" saker till vår dockvrå på avdelningen, och om det var nån som hade något de ville bli av med så tog vi ju tacksamt emot. Och jag vet ju med mig, att det finns nog grejor alltid!!! Så jag har ju att göra, om jag bara vill...

Kanske att man ger sig på core ikväll...boxningen i måndags gick super, det var hur kul som helst!!! Men oj, så trött jag var efteråt. Men vilken härlig känsla - me like alot!=) Och det känns ju lite, om vi säger så. Framför allt i armar och lår...undrar varför???(uppvärmning knäböj) Ser fram emot måndagar och torsdagar framför allt, då är det boxercise och zumba som gäller!!! Och nån gång emellanåt core på onsdagar. Ska testa idag och se om det är något för mig...vore bra för både rygg-och magmuskulatur men om jag pallar är en annan sak...

Måste bara fråga, om man har upplevt något riktigt dramatiskt och hemskt, är det inte lättare om man pratar om det då? Än att man går och ältar det för sig själv, om och om igen...Om man pratar om det kan man ju kanske få lite tröst, råd och bara en axel att luta sig mot...men om man inget säger, så vet ju ingen nånting och hur kan man då förvänta sig få sympati och medlidande?
Jag är nog väldigt öppen på den fronten, det känns bättre för mig att berätta om jag har något på hjärtat för då behöver inte andra fundera över varför jag är på ett visst sätt...Alla är inte lika, och det är väl bra det ifs, men lite öppen om sitt privatliv måste man vara ändå, när man jobbar tillsammans...Jag kan förstå att man inte är på toppenhumör alltid, det behöver man inte, alla har vi våra bra och dåliga dagar. Men om man kanske kan förklara orsaken så underlättar det för samtliga!
Många tankar blir det...mycket funderingar...

xoxo
//J