Vår ute, vår inne, vår i hjärta, vår i sinne!

Det är iaf så man får se det - kommer inte våren snart så tror jag att jag blir tokig! Nu vill jag ha lite värme! Visst, solsken i all ära, det tackar jag absolut inte nej till men gärna lite värme på det oxå! Och så får det gärna sluta blåsa så förbenat...Mycket som jag begär på en gång men jag tänkte att det borde jag väl få göra eftersom jag inte begär så mycket annars!=)

Och annars då? Jo massor som händer och sker men inget viktigt eller intressant...Livet går sin gilla gång: man sover, man jobbar, man äter, man försöker hinna med sig själv...Just nu är det mycket med teaterrepetioner var och varannan dag så däremellan försöker jag att inte planera in så mycket mer...Räcker till ändå ska jag tillägga! Så de få stunder som jag får hemma, så antingen plockas det, städas eller tvättas. Sånt som inte görs av sig själv, av nån underlig anledning...
Ligger efter något så rejält i mina tv-serier - är väl egentligen inte jättekatastrof men när man är så "soapsucker" så är man, bara att inse det! Följer väl ett x antal serier i veckan...tur att det finns inspelningsbara boxar!!! =)

Ny dator fick jag lov att skaffa mig oxå...den andra/gamla mer eller mindre dog...Har ju ifs tänkt införskaffa mig en ny dator en längre tid men liksom dragit på det...och så dog den bara...och då kände jag mig mer eller mindre tvungen. Fast det var nog inte det första som jag tänkte på när den gamla kollapsade, utan det tog mig två veckor innan jag skaffade en ny. Så jag vet inte jag om jag är så jätteberoende i slutändan! Och det är ju bara bra!
Men nu har jag en ny och jag är väldigt nöjd med den, bara min kära sambo skulle behaga att fixa det trådlösa bredbandet så skulle jag vara ännu nöjdare!=)
Ordnar sig nog, hoppas jag!

Valborg på fredag - vad ska ni hitta på? Ja jag vet då inte alls vad som händer...blir väl en munk och lite mjöd och en bra film - låter som en bra kväll tycker jag!
Puss på er!
//J

Bloggtorkan definitiv!!!

Ja det skulle man helt klart kunna påstå! Har inte haft mycket att delge omvärlden med tyvärr, för mitt liv går i ett just nu, känns som jag knappt hinner med mig själv...Eller det kanske är just det jag gör, jag tänker i stort sett bara på mig själv!
Det är en del på jobbet förtillfället, det mesta roligt och positivt, mycket med mitt privatliv, mycket med min fritid...Mycket i mitt liv helt enkelt!

Men i helgen tog jag det iaf väldigt lugnt, trots storbesök av tjejorna! Jag som annars brukar vara rätt stressad och nojjig när jag ska få besök, hade helt enkelt inte tid att bli varken stressad eller nojjig, utan tog det för vad det var...Och det funkade ju jättebra ändå! En helt underbart härlig helg med större delen av mina bästa vänner, några saknades förståss massor!!! Men vi hade en lugn, skön och härlig helg tillsammans. Jag och Jenny började dagen med att hämta upp Maria och så begav vi oss till stan, tydligen på shoppingrunda - för när vi åkte hem från stan så hade alla tre stora kassa med massa kläder, hur nu det gick till är för alla en stor gåta, allra helst för mig som ALDRIG nånsin i stort sett hittat något att ha på mig på den här holmen...men tydligen så fanns det massor nu! Ja ja lite nytt i garderoben är ju aldrig fel!
Sent omsider kom vi hem, till väntande Mi och Carola - stora kramkalaset började! Lite fika med kaffe/choklad och härligt god kladdkaka med fudgetopping, snack och skratt innan det propsades på en tur med bilen och "nyblivna" bilföraren (Nyblivna för vännerna: första träffen sedan jag tog mitt körkort). Sen en introduktion i Zumba varvat med matlagning. Kvällens middag: marinerad kycklingfilé i ugn, tsatziki, oliver, fetaost, härligt fräsch grönsallad med soltorkade tomater och rädisor samt hembakt bröd. Alla mätta och nöjda, fortsate kvällen med lite spel och film, blandat med marängsviss och chips och dip - helt enkelt en toppenkväll!!!=)

Blev lite tomt på söndagen när alla hade farit hem och Janne var ute på fisketur - men det var ohyggligt skönt att bara vara...men eftersom jag är som jag är så har jag lite svårt att bara vara så självklart hittade jag ju på massor att göra här hemma...=)
Veckan passerar snabbt - igår blev det en tur till Saltvik för lite mys och gos med gudbarnet Emma och umgänge med modern, min vän Sara. Väldigt trevligt att få sitta och prata och umgås och njuta av sällskapet! Du är välkommen tillbaka när du vill vännen!!!=)

Fortsatt repetion och övning inför sommarens stora projekt - Bentes sommarteater! Det är både spännande och nervöst men framförallt ska det bli skitkul!!! Jäktigt och intensivt, men sen är det semester!!!=) Eller ja, det är semester under tiden men sista veckan på stängningen undviker jag nog omvärlden och drar till föräldrarna i skogen för lite mental avkoppling...förhoppningsvis!

Nu så, lite update har jag delgett de få intresserade och på återhörande, helt enkelt!
//J

Vårkänslorna är stora!!!

Solen skiner och det är varmt i luften, semester och ledigt - bättre än så här kan man knappast ha det!!!
Bara att passa på att njuta, för snart är iaf semester slut, för denna gång...Bara att vänta och längta till juni då det bär iväg till Bulgarien! Ska bli skönt och roligt, efterlängtad årlig tradition - för det börjar det faktiskt bli nästan. Tredje året i rad som samma tre tjejer drar iväg en vecka. Hade stora förhoppningar om att vi skulle vara några fler iår, men det verkar tydligen inte så. Intresset var stort till att börja med men svalnade med tiden tror jag...Men vi drar iväg, resan är bokad och klar! En veckas All Inclusive!=)

Sitter här på landet hos mamsen och papsen, njuter av lugnet och stillheten...försöker åtminstone för jag har en tendens att bli lite rastlös när jag är här - måste hela tiden hända något! Men varför inte bara koppla av och ta det lugnt, passa på att bli uppassad och få middagen lagad, när jag hemma måste fixa allt själv? Det är lite så det är...men jag vill ju gärna hjälpa till!=) Det är väl så jag är uppfostrad tror jag...
Men en shoppingrunda i Väsby Centrum blev det dock, hade stora förhoppningar om att komma hem med lite nya skor och lite annat krafs, men nej då...insåg att mina fötter inte är anpassade för dagens skor(smala och höga) så det bidde inget sånt inte...ett par träningsbyxor dock hittade jag, det är ju alltid något! Och så införskaffade jag mig några näspärlor, när jag ändå var i farten!=) Så nu är jag vårfixad i näsan iaf!

Nu hägrar en stor kopp kaffe på altanen med pappa - ut i solen och njuta av våren!!!
xoxo
//J

Påsk och semester!

Så har då första semesterveckan gått och jag känner mig om något ännu tröttare nu än innan...Trodde jag skulle vara pigg och utvilad efter en veckas semester men icke då - bara tröttare! Kanske för att man inte gör så mycket, och sover illa...men det är väl helgen som satt sina spår antar jag...=)
Första dagarna spenderades hos mina föräldrar och det var mysigt! En tur till Österbybruk för lite umgänge med en kär vän och mys med gudbarnet hann jag med, väldigt trevligt och uppskattat! Och lärorikt - jag fick ju möjlighet att köra motorväg för första gången!!! Det var roligt...=)
På skärtorsdagen bar det återigen av hemåt, och tydligen tänkte alla andra samma sak som jag: vi åker lite tidigare så slipper vi trängas...Hmmm...nja, inte riktigt sant, för det var en hel del folk och bilar som skulle över till Åland över påsken. Men det är bara bra!!!=)
Långfredagen spenderades utomhus i solen - härligt vårväder, så man måste ju passa på att njuta! Solen fortsatte att lysa även på påskafton och jag fick tillfälle att slå mig ner med en stor kopp kaffe och en bra bok i baden-badenstolen på balkongen - och det var varmt!!! Jättehärligt, och jag njöt för fullt! Kvällen avslutades med tjejmiddag och utgång på Arken, vilken slutade vid femtiden på morgonen...Lite tungt att kliva upp till Påskbrunch med släkten var det! Så påskdagen spenderades mer eller mindre i soffan, men det kändes rätt bra ändå. Solen lös ju med sin frånvaro så man måste ju passa på!
Sista dagen på påskhelgen har det pysslats och fixats och donats här hemma, sånt som alltid behövs göras...

För att summera årets påskhelg: det har varit riktigt bra och jag är nöjd och belåten!!!

Nu fortsätter ännu en semestervecka och lite planer har jag väl...=) Får väl se om jag åker en vända hem igen...Återstår att se helt enkelt!
Önskar alla en fortsatt bra kväll - på återhörande, kanske...=)

xoxo
//J