Gamla vänner...

...och nya vänner!
Men vi börjar med de gamla! Eller gamla och gamla, inte äldre än mig, men vänskapen har några år på nacken, tro det eller ej... Och hon liksom jag blev förvånade att det bara var att plocka upp tråden från där vi slutade och fortsätta, intressant! Det är väl så det ska vara antar jag, om man är nära vänner...*ler* För en gång i tiden var vi bästa vänner och jag har en känsla av att det mycket väl kan bli så igen, om inte så hoppas jag ju på att det åtminstone går åt det hållet: för nu när vi äntligen fått kontakt igen, efter mångt och mycket, så tänker då inte jag släppa den i första taget! Man kan ha många vänner, bara ett fåtal kommer en närmast. Och jag tror att mina närmsta vänner vet vilka de är, om inte får jag kanske ta och upplysa dem om det!
I alla fall, jag är verkligen jätteglad över att vi fått kontakt igen och det var så härligt att träffas i fredags! Tack för det gumman!

Och nu till nya vänner: vi har ikväll hämtat hem vår nya "bebis" Atlas! Svart och vit och jättefin! Men som det verkar just nu är ju inte Gustav och Atlas de bästa av vänner...*hmmm* Hoppas att det ordnar sig med tiden, kanske tur att jag ska vara hemma med dem den här veckan innan de blir ensamma nästa vecka då jag går på jobb igen...=) Får helt enkelt se till att det ordnar sig!
Och stackars Gustav var i slagsmål igår...*snyft* Hjärta slog säkert i 200 slag/minut på stackarn! Till råga på allt var jag tvungen att duscha honom, då han skitit ner sig av rädsla. Tyckte så synd om honom, men han repade sig snabbt. Det enda som visar att han varit i slagsmål är två småsår under höger framtass, det läker fint!

Nu ska jag mysa med mina grabbar: Jan, Gustav och Atlas!
Kramen på er!
//J

Bröllop och jäkelskap

Ja det är väl lite så man kan kalla det!=)
Årets bröllop gick av stapeln i lördags, 21 juli i Hammarlands kyrka. Jättefint verkligen! Vackert, stilfullt och blött! Inte av regn utan av dryck...Inte mig personligen men bruden och brudgummen var inte riktigt sig själva...Eller så var det helt enkelt det de var, men inte så som jag har sett dem...Jag blev så paff för de var så avslappnade och naturliga, har aldrig sett dem så förr...Men det var kul att äntligen få göra det!!! Fina brudtärnor, och jättesöt liten Elvira som brudnäbb, Linda och Simons dotter. Härligt härligt! Kul med folk som gifter sig tycker jag och dessutom ställer till stor fest!=) Aldrig helt fel!
Jag önskar dem alla lycka i deras framtida liv som äkta makar!

Sista semesterveckan närmar sig, pust...trist med tanke på att det faktiskt bara regnar i stort sett hela min semester...Då kan man ju bli lagom less ju...Men lite har man ju ändå hunnit med den här tredje veckan, far och flyger överallt så jag vet inte vad! Tillbaka till mamma och pappa i måndags, åkte till Gävle i onsdag och umgicks med mina "gamla" vänner från högskoletiden. Myckte fika och mycket snack blev det! Jättetrevligt verkligen! Tack för det hörrni ni!=) De jag träffade var Marie, Carola, Maja och Nina, så jag är väldigt nöjd med dagarna i Gävle!
Tillbaka till mamma och pappa på torsdagen, hela huset fullt med resten av familjeln: bror, Sara och Leonardo har kommit hem från Linköping så jag fick äntligen gosa lite med gullungen min, Leonardo!=) Faster saknar honom ju!
Idag är det fredag och jag ska alldeles strax iväg till Julia. Blev ju dålig och sjuk när hon fyllde år och jag åker ju tillbaka till Åland på söndag så jag måste passa på nu! Ska bli sååå trevligt att träffa dem, det var ju så  länge sen! Hon har ju hunnit fått barn och barnet har hunnit bli 1,5år så ni kan ju själva räkna ut hur länge sen det var vi träffades...*ler* Nu är det äntligen dax!

Trevlig helg önskar jag alla! Hitta nu inte på något jäkelskap, eller som jag brukar säga: gör inget som inte jag skulle göra!=)
Kramizzar! //J

Uppdatering semester 2007

Första veckan började inte så hemskt bra då...Regn, regn och åter regn! Inte speciellt kul för en som helst vill ligga på stranden och lapa sol! Men så har det varit och så har det fortsatt även denna andra vecka. Lördagen bjöd på lite sol, medan söndagen hällregnade. Måndagen åter sol och vi låg på stranden större delen av dagen. Ett dopp i det blå blev det oxå, men det var svinkallt!!! Det är varmare i Marsund vill jag lova! Men sen har solen lyst med sin frånvaro, trist och tråkigt! Hoppas på bättre väder i helgen då det stundar bröllop! Ska försöka hinna tillbaka till Åland osså, kan ju vara bra så man kan närvara då då.....*ler*

Igår fyllde en god vän år, grattis gumman! Hoppas du hade en trevlig dag i Sthlm!

På fredag bli min minsta lilla kusin 1 år! Ska väl fira henne lite innan vi far härifrån, då vi åker på torsdag, alltså imorgon....förhoppningsvis kommer vi med...om det finnes plats åt oss...*håller tummarna*

Vad har jag annars haft för mig då? Inte alltför mycket...haft semester helt enkelt! Sovit, vilat, lekt med barnen, pysslat, gosat, spelat volleyboll och kubb, plockat och ätit jordgubbar, druckit "limsa och ätit grisar'n"...bland annat...*ler* 
Nu är det kaffedax!
På återseende!
//J

So far, so good...

...eller hur man nu ska se det...Man kan ju inte direkt påstå att min semester har börjat som jag skulle ha velat: det har regnat sedan i lördags men idag är det väl något sånär bra väder. Det regnar inte ialla fall, det är huvudsaken. Men då går man ju och blir dålig, så jag vet inte jag vilket som är bättre eller sämre. Skulle ha varit till Julia idag och firat henne, hon fyller ju 30 idag! Men se jag fick ringa i morse jag och lämna återbud för jag har ju legat och hostat hela natten och dragit på mig en ordentlig förkylning, igen! Det är väl då typiskt det när man har semester och allt! Så jag stannade hemma och har spenderat större delen av dagen i soffan framför tv...vad mer orkar man???

Ett stort Grattis till Julia på hennes 30-årsdag, hon leve: HURRA HURRA HURRA HURRA! Hoppas du har en jättebra födelsedag vännen, tråkigt att jag inte kunde komma men jag dyker upp om någon vecka!!!

Hoppas på att alla andra därute har det bra med, hörs när vi hörs, ses när vi ses!
Kramelikram!

SEMESTER!

S har nu äntligen semestern börjat! Inte så bra dock, för det har regnat i två dagar...*hmmm* Bara det inte fortsätter så så är jag nöjd!!!
Men något bättre började ju semestern ialla fall: utgång med tjejerna: Jenny, Jenny och Maria! Och förvånansvärt trevligt och kul var det osså på krogen, helt otroligt! Trevligt sällskap, gott dricka, och bra musik! Men ack SÅ ONT I FÖTTERNA! Gympaskor är det bästa, men får man ha det på sig på krogen här då? NÄ det får man inte! Så då får man istället lida och förpesta tillvaron för sina kamrater en aning...*ler* Det gick ju bra i ca 6h ialla fall så jag är rätt nöjd med det ändå!=)
Tack för en jättekul kväll tjejer!

Lördagen spenderade jag i sängen fram till 12-snåret, då ringde pappa och talade om att de var på ingång...det visste jag ju om men inte trodde väl jag att jag sovit till 12 heller! Det gör jag ju aldrig, inte ens när jag varit ute på krogen...underligt! Undrar om jag mådde bra??? Kanske en aningens huvudvärk, men den gick fort över!
Vid halv 2 kom mamma och pappa och vi handlade lite och pratade och lagade mat. Sen kom svärföräldrarna över på middag och sen drog herrarna i sällskapet ut och golfade. Jag och mamma stannade hemma och pratade och planterade lite blommor, jag har ju fått mina nya utekrukor!! Jättefina!!!

Idag är det packning som gäller, kanske dax att sätta fart! Ska bara göra ett födelsedagskort till svärfar först, han fyller ju år på tisdag men ska ha kalas i eftermiddag...Så då blir det kaffe och tårta, och sen far jag hem till Sverige!!! För att om några dagar åka till Finland, Vasa...*ler* Sen tillbaka till Åland till den 21/7 för att gå på bröllop. Åter tillbaka till Sverige, åka till Gävle nån dag och så klart hinna mysa så mycket som möjligt med brorsonen Leonardo!

Trevlig semester önkar jag er alla!
På återseende!
Kram J