Spikbank och barnskrik

Det är vad som hörs på det här stället, mer eller mindre ialla fall. Är det inte bankandet från spikandet på altanen så är det pianospel och barnskrik, gärna så där en vid 22-tiden på kvällen, när egentligen hela huset borde vara i vila... Men inte här inte, här är alla uppe tills man somnar utmattad i soffan! Mer eller mindre, men det är sommar så det får vara så...*ler* Vi börjar bli vana känns det som, det är så här det är, ialla fall i vår familj. Och på sätt och vis är det rätt skönt att kunna vara så emellanåt...*ler*
Jag befinner mig hos släkt i Finland, solen skiner men värmen håller sig borta. Visst om jag skulle sätta mig mitt i solen, i lä, så skulle det säkert vara varmt men inte mer än så... Jag som hade hoppats på riktigt sommarvärme till semester men den får jag nog helt enkelt vänta på. Den kommer väl när jag är tillbaka på jobb igen, som vanligt....Men med det jobb jag har så får jag väl inte klaga, jag får ju vara ute i solen dagarna i ända om jag vill det!:-)
Om man skulle ta med sin bok och sätta i sig i solen och njuta av lugnt lite - barnen är och köper lördagsgodis och den minsta sover, alltså lugnt och skönt! Men snart kommer de åter och då är det dax att göra smörgåstårta .- mosters svärfar fyller 80år imorgon, så då ska vi på kalas osså...*ler*
Allt gott till Er alla!
Kramizzar!

Dax för...

...uppdatering har jag blivit tillsagd! Så nu ska jag väl göra det då!

Ja det har väl hänt en del sen jag sist bloggade, känns som jag varit lite dålig på det på sista tiden men jag tror att jag haft lite annat för mig än att sitta vid datorn...*ler*
Resan till New York blev verkligen jättebra, ett minne för livet! Trevligt ställe det där, även om jag inte är så jätteimponerad som vissa. Janne är helt frälst, N.Y är det enda han pratar om i stort sett. Men visst, jag kan åka dit igen, denna gång behöver jag ju inte se allt för det har jag ju redan gjort nu då!!! Så denna gång kan jag ju åka dit och koncentrera mig på shopping, för det gjorde jag ju inte så mycket som vissa tyckte att man skulle ha gjort...Men vad då, om jag inte behöver nåt, måste jag köpa en massa då som jag sen bara lägger in i garderoben? Verkar onödigt slöseri med pengar, som jag kan lägga på annat i stället... Som en charterresa till nån härlig solort med några kompisar!;-)
Vi hade verkligen jättetrevligt på våran resa ialla fall! Såg allt man ska se när man är till N.Y, träffade släktingar till Janne - hur kul som helst! De var väldigt imponerade av min engelska, frågade om jag var säker på om jag inte var amerikan ialla fall...tack för det säger man då, när man själv känner att engelskan verkligen inte flöt... Är hur som helst väldigt nöjd med våran första resa tillsammans, vi överlevde den och njuter fortfarande av att vara tillsammans så det är ju tip top!

Vad har mer hänt i mitt liv då? Egentligen inte alls så mycket...Har försökt att njuta av försommaren som var i maj, varmt och härligt och solbrännan fick sig en start. Men sen dess har det inte blivit mycket mer, för nu börjar den blekna...tråkigt men sant, solen håller ju sig gömd för mig ju!!!

Midsommar firades i Dalarna, som vanligt! Och som vanligt var det lika trevligt att träffa alla och umgås en hel helg tillsammans! Det blir lite intensivt men så ska det vara! Det var bara synd att inte alla kunde närvara, men så kommer det att vara. Man får njuta av det lilla helt enkelt!:-)
God mat, trevligt sällskap - kan man egentligen begära mer än så? Nä, egentligen inte! Hade dock bara vädret varit lite bättre så tror jag att det hade varit riktigt tip top! Men man ska inte klaga, vi hade det jättebra! Tack för en underbar helg och det var så härligt att träffa dig Mi!!!

Nu har då äntligen sommarens semester börjat, ungefär två veckor för tidigt med vad jag hade velat men så är det, man får inte alltid som man vill. Så man får helt enkelt göra det bästa av situationen! Första veckan spenderas hemma hos mamma och pappa, sen åker mamma och jag till Finland för att besöka och göra livet surt för släkten där*ler* Sen bär det kanske av hemåt en sväng, en tur till Dalarna och Garpenberg står nog på agendan oxå...Sen får vi se om det blir nån dag över till en tur till Gävle!
Tänk att jag ska göra så mycket när jag har semester, är det inte då man bara ska vara? Tydligen inte jag...behöver kanske semester när all semester är över, vem vet?
Nu ska jag ialla fall gå ut och njuta av solen, medan den ännu är framme! En promenad med brorsan vovve tror jag skulle göra gott, både på honom om mig!
Trevlig sommar önskar jag Er!
Kram!