Sova...jobba...sova...

Ja herre jisses vad tiden rinner i väg! Helt otroligt egentligen!
Tycker inte att det var så länge jag skrev om nyårsafton och nu sitter jag här och inser att jag inte uppdaterat på över tre månader...det är nästan synd och skam det!
Men här kommer ialla fall en uppdatering då!
Fast egentligen har inte så mycket hänt...eller jag har inte gjort så mycket...Mitt liv är nog inte så spännande som jag vill tro att det är emellanåt...
Jag sover, jag jobbar, jag äter, jag myser och sen sover jag igen....Jag sover faktiskt rätt mycket när jag tänker efter, men å andra sidan är jag en väldigt trött människa oxå. Men det beror nog mycket på årstiden med, förhoppningsvis blir det bättre när det blir sommartid igen!

60-årskalas har jag varit på! Kokerskan på jobbet bjöd till kalas när hon fyllde år, och det var riktigt trevligt! Kom inte hem förrän vid 3-tiden på natten så söndagen var väldig mör...*ler* Men det var baske mig väldigt kul!

En tripp till Norrtälje och Jenny har jag och Maria även varit på och det var väldigt trevligt det med. Mycket skratt och det var något som ialla fall jag behövde och uppskattade!=) Det gör jag gärna om! Vi shoppade lite, pratade massor, drack gott och åt gott, skrattade mycket och hade det väldigt bra helt enkelt!

Och gudmor har jag hunnit bli osså! Den 6 oktober föddes hon, min lilla Selma och döptes i Garpenbergs kyrka den 15mars. Så då blev det en tur till Garpenberg. Lite långt att köra kanske men det var det värt för att träffa alla mina vänner! Saknar er massor ska ni veta och jag uppskattar verkligen den där helgen, den ligger mig varmt om hjärtat! Så nu har jag en egen liten Selma Henrietta Linnéa att njuta av!=)

Och till Gävle har jag varit med! Och jag som inte trodde vi gjort nåt.... Men tydligen så var det fel då! Jo en liten kort tur till Gävle blev det i slutet av februari. Träffa Sara och Henrik och vara med när Sara skulle prova brudklänningar. Det var trevlligt att äntligen träffas! Fick samtidigt träffa bestman och den andra tärnan, så vi hann prata lite och det behövdes ju....Vi har ju en möhippa att planera!*gnider händerna och smider planer, hmmm*

Det som står näst på tur nu då är en liten semester, bara jag och Janne! Det ska bli så skönt med lite semester och väldigt kul att åka iväg nånstans, bara vi två....Lite spännande samtidigt, det är första gången som vi åker iväg på resa tillsammans...Och vi ska till New York!!! Ska bli så kul! Janne har planerat hela resan, vad vi ska göra och vad vi ska se på... Det blir nog bra!=)

Nu måste jag se finalen i Let's Dance - vinner Mat-Tina eller Speedway-Tony? Det är den stora frågan! Måste kika...
På återseende!
//J