Brrr!!!

Hösten kom, och det märks!!! 
Ja herre jisses så kallt det blev på en gång, otroligt! Trodde ett tag att jag skulle kunna gå i trekvartsbyxor och barfota till oktober men nä, mina hälsenor sa stopp!!! De blev stela och började värka, då är det inte värt det!!!:)
Fyllt år har man gjort oxå, ett år äldre... Men inte vet jag om jag stör mig så mycket på det, bara en siffra! Jag är fortfarande bara 23!!! ;) Kalasade lite med fika för släkt och vänner, och lördagen bjöd på strålande sensommarväder!!! Sen en sväng på Skördefest och avslutade kvällen med film och äppelpaj tillsammans med grabbarna grus, dvs. sambon och vännen! :) Väldigt nöjd med dagen!!!
Firade även nybliven 30-åring på fredagen, med smaskig smörgåstårta och goder tårta! Och sällskapet var det ju inte heller fel på, en trevlig kväll det oxå!!! :)
Spenderat denna helg hos bästaste föräldrarna, god mat och dryck och massa mys! Härligt att få spendera hela helgen tillsammans med sambon, utan en massa jobb! Turistat runt i min hemtrakter, något man aldrig gör typ. Mycket intressant att se faktiskt!!! Naturreservat, fågelskådning, kungahögar, runstenar och slott - riktigt trevligt! Och härliga promenader! :)
Nu är vi på väg hem igen, lugnt på båten och på sjön, Bilbo ligger i sin bur och sover... Han kryper in i den själv när han vill sova, så mysigt!!!
Snart hemma!!! Det är som det är: borta bra, men hemma bäst!!!
Kram på er!!!
// J

Sensommar när den är som bäst!!!

 
Åh härliga sensommar! Helt ljuvligt underbart! Att kunna gå i shorts eller 3/4-byxor i mitten av september är helt otroligt! Ingen mer än jag är superglad över detta fenomen, som inte gillar att ta på mig långbyxor... Inte än iaf! Så länge jag får ha sommar är jag nöjd!:)
Igår var det dax för lite galej med personalen, kräftskiva denna gång! Mycket planerande och fixande, och dålig uppslutning... Tråkigt men man gör det bästa av situationen bara! Järngänget var iaf på plats och vad är väl bättre än det? Lite femkamp, massa god mat och dryck, firande av blivande 40-åring och många skratt - en supertrevlig kväll! Avslutades dock lite tidigt men vad gör väl det när man vaknar pigg och utvilad dagen efter? Så när på en förkylning som på något vis lyckats hitta mig... Det gillar vi inte!!! Motar bort bara...:) Så nja, jättepigg har jag väl inte direkt känt mig men man gör vad man kan!!! 
Avslutar denna härliga lördagkväll med killarna och en film, eller två! Lär ju somna... Men båda grabbarna är vana att jag gör det så det borde vara lugnt!!!:)
Lite the borde göra susen för min onda hals, ska satsa på det nu!
Hoppas på finväder imorgon, ska försöka fixa lite ute på gården... För hösten är väl på antågande tror jag!!!:)
Kramizzar
//J

Negativitet...

 
Hösten kom som ett brev på posten! Över en natt bara kom den... Kyla, gula löv, september är här!!!
Höstterminen är igång med diverse möten, träningar och kalas. Och jobb... känner mig osäker, irriterad, grinig... Måste ändra mig! Endast jag som kan göra nåt åt situationen, det är mig det tär på... Men jag vet inte vart jag ska börja... Utan att såra någon... För hur man än gör så har man ändan bak, som man säger... Nån kommer att ta illa vid sig och det vill man ju inte men situationen som den är just nu är ohållbar. Men det är väl bara jag...
Klaga klaga, det verkar vara allt jag gör just nu, usch så negativ!!! Rycka upp sig och ta tag i saken - nu!!!
//J