Kommer att bli så fint, så fint!



Idag har vi införskaffat oss en ny matgrupp, något som jag längtat efter hur länge som helst! Det kommer att bli så fint i vårt kök med detta bord, och det ska bli en fröjd att sitta där och äta!!!=)
Så nöjd!!!

//J

Award



Fick denna fina award av Linda :) TACK!

När man mottagit denna award ska man:
Länka till den man har fått den av - check!

Samt fullborda nedan 5 meningar....

1. När ingen ser eller hör mig... skruvar jag på hög volym på en favvolåt och röjer järnet!

2. Jag går aldrig hemifrån utan att... pussa min sambo och hund hej då!

3. Min blogg heter som den gör för att... det är ett smeknamn som jag haft med mig länge, som är baserat på att jag har en panter tattuerad nånstans på kroppen...=)

4. Om jag vågade skulle jag... göra en hel del, bland annat ta motorcykelkörkort!

5. Om 10 år kommer jag att... förhoppningsvis ha fått ett litet barn att älska och skämma bort, sitta på min veranda och njuta av tillvaron tillsammans med min familj och ett fast jobb på något trevligt ställe!

Och sen skicka den till 5 andra bloggar, jag väljer att skicka vidare till följande:

Linda M

Sara

JennyH

Mi

Fia

Galet mycket just nu...=)

Så har ännu en vän blivit stor, firades med pompa och ståt i lördag tillsammans med familj och vänner! Det var ruggigt härligt att träffa alla vännerna igen, det blir alldeles för sällan...och när vi väl träffas så går tiden så fruktansvärt fort, känns inte som man hinner med att umgås som man skulle vilja! Förhoppningsvis träffas vi snart igen!!!=)
Men tiden går så fort och vi alla har massor att göra mest hela tiden och snart får alla fullt upp med julförberedelser och liknande...Själv får jag säkert fullt upp med packande och flyttande - men det ska ju bara bli kul!!!=)
Bilder från helgen är på kommande, som vanligt är jag otroligt seg med att få in bilderna i datorn...hur svårt kan det vara liksom???

Jobbvecka som vanligt, tidig sådan dessutom...möten och träningar som fyller kvällarna...som att jag skulle få långtråkigt...risken är väldigt minimal!
Igår gick jag och M på en härlig höstpromenad, vilket straffade sig rejält - på kvällen var foten som en handboll och smärtan olidlig, och idag har det inte blivit bättre...Så här ont har jag nog inte haft förr, ogillas skarpt! Så nu måste jag försöka ta tag i det oxå, om det inte blir bättre...
Idag tog M med mig till Emmaus, en secondhandbutik här i stan. Vi ska ha personalfest i november, men Vintage-tema! Så vi är så klart på jakt efter lite kläder...med min storlekshydda så är det dessvärre rätt så svårt att hitta något...men jag är rätt så påhittig och med rätt assocearer kan man åstadkomma mycket!
Det ska iaf bli grymt kul, det ser jag verkligen fram emot!

Nu är det iaf sovdax, ännu en tidig dag står på schemat -  och föräldramöte imorgon kväll...Precis, alla kvällar är uppbokade, även den här veckan...Så helgen som kommer är helt oplanerad och det gillas skarpt! Ska väl göra en massa här hemma, som inte blir gjort i veckorna...och försöka ta mig till huset och fixa lite där, som oxå måste fixas...återstår att se i slutändan hur mycket som blir gjort!
God natt, och på återseende!

xoxo
//J

Bildbevis...=)

                                      

Här kommer ett litet urplock av bilder från senaste resan, som denna gång gick till Lesvos, Grekland. Vi hade en superbra vecka, med massa sol, bad och många skratt! Dock var resmålet inte direkt till vår belåtenhet, så det drar ner betyget en aning...Men jättebra hade vi det, och massa vila fick vi! Vilket var vad vi egentligen behövde båda två!=)

Lördagkvällen bjuder på serier och film, och inte så mycket mer...Trött som få, sova vore trevligt...Snart...=)
Hoppas alla har en riktigt bra helg!

xoxo
//J
  

Närmast obefintlig!

Det kan man kalla min bloggverksamhet, närmast obefintlig!!!
Tiden rinner iväg för mig, jag hinner inte med allt jag skulle vilja göra...eller så är jag fruktansvärt dålig på att prioritera...för jag prioriterar sällan mig själv tror jag...Det är alltid en massa annat som går före: städning, tvättning, träning(ifs för min egen skull), hundträning, matlagning, jobb, renovering, försöka hinna umgås och träffa vänner...etc etc...Listan kan göras hur lång som helst!!!
Men att sätta sig ner vid datorn en sväng blir mer sällsynt faktiskt...tro det eller ej! Men jag är inte alls lika aktiv varken på bloggen eller andra sajter som jag kanske skulle vilja vara mer aktiv på...

Men jag har bestämt mig att jag måste lugna ner mig en aning, för magkatarren är inte långt ifrån nu...Har försökt att trappa ner med diverse saker, att jag inte ska stressa upp mig över småsaker, inte ta på mig för mycket saker och bara försöka att låta saker och ting vara...Kaffe har jag lagt åt sidan för nu, och jag tror att jag måste ge upp rödvinet...iaf för en stund! För magen strejkar...Jättejobbigt! Men jag vet att det går över, om jag bara tar det lilla lugna...
En stor del av mitt stressmoment är mina fötter och min rygg, de kommer att ta kol på mig helt enkelt...Skulle så gärna vilja gå en dag utan nån som helst smärta i varken rygg eller hälsenor...men det kommer nog inte att ske i brådrasket...bara att bita ihop och stå ut och försöka uthärda!
Och som att inte det vore nog, nu har jag åkt på höstförkylningen oxå...Bara jag inte får feber, för det pallar jag bara inte...Vill inte, och kan inte, vara hemma från jobbet något mera nu...
Bara en massa klagomål idag minsann!!!
Tänkte jag skulle försöka få in lite bilder från resan, och berätta lite om den...Fantasktiskt härligt och skönt hade vi det iaf, det vill jag lova! Sol och bad, och härliga 30grader alla dagar!=)
Ja mera om det kommer...för den som är intresserad!=)


//J