Fullt upp med allt!

Tiden går fort när man har roligt! Som man brukar säga...Roligt och roligt, ja det råder det delade meningar om!
Tiden rusar iväg och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som jag vill hinna med. Packar och packar, flyttar och skriver CV, för mitt i alltihopa så måste jag tyvärr sluta mitt jobb, min trygghet... Har hittat några jobb som jag ska söka, men det innebär ju inte att jag får nåt...Jag vet, man ska tänka positivt, att jag är den bästa som de kan få, men man är ju som man är... Jag blir osäker på om jag verkligen är bra på det jag gör, hur ska jag sälja mig själv...Att gå på anställningsintervju är ju inget man gör ofta, och för mig är det faktiskt ett bra tag sen..Närmare bestämt 7år sen!

Flyttar gör vi mer eller mindre alla dagar! Förra helgen gick stora flyttlasset med det mesta av de stora grejorna, som säng, soffa, bokhyllor, skrivbord etc...Under veckan har kartonger packats och flyttats, plockats upp och ställts iordning och fler blir det! Otroligt hur mycket saker man har! Borde verkligen göra en rejäl rensningm, och det gör jag ju förvisso, jag tar ju inte med allt heller. Det som jag inte vill ha, eller inte har användning för stannar kvar i lägenheten!!!=)
Det kommer att bli så fint när vi är färdigflyttade! Och förhoppningsvis sover vi i vårt hus för första gången i helgen, jag längtar massor! Speciellt efter min säng...=)
Bilder ja, jag vet att ni vill ha det och jag lovar på heder och samvete att det kommer att fixas så fort som vi är klara här, när jag får lite mer tid över till något annat än att packa!

Nu är det hög tid att fortsätta!
Önskar Er alla en riktigt skön helg och fjärde advent!


xoxo
//J

En förhandstitt...=)



Här kommer en första bild på vårt hus!
Bilden är tagen från när vi köpte det, alltså i somras och det ser lite annorlunda ut i dagsläget...iaf tomtmässigt!=) Och innanför så klart!
För renoverat har vi gjort, en hel del faktiskt...Hade bara tänkt tapetsera om i vardagsrum och sovrum men det blev mer än så, i stort sett hela huset har fått sig en uppfräschning med diverse målning och tapetsering. Badrummet är helrenoverat och ursnyggt, enligt mig...=)
Trodde vi skulle ha svårt att komma överens om vad vi vill ha men det har gått förvånansvärt bra mestadels, vissa saker har både han och jag fått försaka, vi har kompromissat helt enkelt!=)
Och snart börjar vi se slutet av alltihopa - snart är det dax för inflyttning och det ska bli sååå skönt!!!
I helgen börjar vi med att flytta några större saker, som säng, soffa, byrå, vitrinskåp och bokhyllor...Måste ju passa på när man har flytthjälp!!!

Så i veckan är det packning som gäller, förutom jobb då förståss...Men idag(måndag) har jag varit ledig och imorgon likaså, för det är Finlands självständighetsdag och det är en helgdag. Så jag har varit lite långledig och det är grymt skönt!!! Har fått massor gjort hela helgen och är supernöjd!
Och det bästa av allt: bara tre arbetsdagar denna vecka!

Och sen, är det inte många arbetsdagar kvar innan jag måste sluta...Känns aningens bittert och vemodigt men det är inte så mycket som jag kan göra något åt...Vill ju gärna vara kvar, trots att det varit jobbigt bitvis men jag trivs ju där och det har liksom varit min trygghet...Det är inte lätt att lämna hela sitt liv bakom sig och börja på nytt, men det har gått bra, mycket pga jobbet...och nu när jag inte har det längre så känns allt väldigt osäkert...Bara att hoppas på att allt löser sig, att jag ska hitta en ny trygghet i mitt liv...förutom min sambo då då!=)

Nä men, lite nytta ska man kanske göra då...Inte ikväll, imorgon!=)
Nattinatti!
//J

Bara 22 dagar kvar...

Det var ett bra tag sen som jag bloggade men att hitta tiden till något utöver jobb, renovering och planering är rätt omöjligt om vi säger så. Så bloggandet är inte högsta prioritering just nu!
Det pågår mycket i mitt liv, som jag tror skulle vara bra om jag fick ge lite utlopp för men det är rätt svårt samtiidgt, när jag vet att det finns folk som känner folk som känner folk...=/ Och jag kan inte lita på att det som står här, i min blogg, stannar i min blogg...Så därför får jag älta det för mig själv, på gott och ont...Mycket som tär på psyket om vi säger så...

En positiv sak är att husrenoveringen går framåt, väldigt mycket framåt! Och snart hoppas vi på att kunna flytta in...=) Det ska bli så himla kul att ha egen tomt, eget hus...Och det blir så fint!!! Bilder har utlovats, och det kommer, så fort vi kommit på plats!!!=)
Trots att jag snart ska flytta, så kunde jag inte låta bli att plocka fram adventsljusstakar och stjärnor - det blir ju så himla mycket mysigare här hemma!!!

Dagarna passerar så fort förbi, redan 2:a december! Bara 22dagar kvar till julafton, och även iår har jag lyckats med bedriften att vara ute i sista stund...Fast, jag har ju som sagt 22dagar på mig...=) Tror att min lediga måndag kommer att gå åt till att shoppa och leta julklappar till familj och vänner!!!=)



På återseende!!!
xoxo
//Jessica