Länge sen...

Återigen har det gått ett par veckor sen jag sist skrev något, faller tillbaka i gamla vanor? Nä det ska vi väl inte hoppas på!
Det är bara det att det har varit lite mycket de senaste veckorna, både jobbmässigt och privat...många tankar och funderingar, tårar och rädslor...men tycker väl nu att det börjar ordna upp sig, jag hoppas ju iaf det... =) Det känns iaf bättre nu, än vad det gjort på ett tag, så det är ju bra!
 
(bilden lånad från google.se)
 
Melodifestivalen har haft tre deltävlingar hittills, 24 låtar spelade...på sin höjd 3 bra låtar! Alltså, vad har hänt? Ja jag fattar ingenting...Lika förvånad efter varje deltävling, över den låga nivån på låtar...besvikelser...artister som man tror på men som absolut inte kommer till sin rätt pga fel låt... Så nä, ingen vinnar låt än inte! Men vi har 8 låtar kvar, vi får väla se vad som händer nästa lördag!!!
 
Igår var jag ut och åt med kollegorna, vi var på Smakbyn i Sund och vilket ställe! Rekommenderas varmt! God mat, god dryck och framförallt trevligt sällskap! En riktigt bra kväll, mätt och belåten och många skratt!
Vad härligt det är, när man äter trerätters, med ett dryckespaket. Där de redan sett ut dryck anpassad till just den rätten som man valt - det är mycket man ska tänka på där! Och allt passade riktigt bra till just det jag åt...men vad vet väl jag egentligen, som är rätt nöjd med allt jag får att dricka! =)
Väldigt härligt ställe iaf, gemytligt och trevligt! Åk dit, om ni inte redan varit dit förståss...då kan ni åka igen!!! =)
 
(bilden lånad från. google.se)
 
Imorgon är det dax - då börjar jag mitt nya jobb!!! Och det är massor som ska göras...har ju aldrig varit med och startat upp en ny förskola men jag kan tänka mig att det är en hel del att göra...speciellt med tanke på att vi inte har nånting där än...=) Men förhoppningsvis kommer alla saker den här veckan, eller nästa...för efter det kommer alla barn, då vore det ju trevligt att ha det mesta klart...=) Det är spännande värre nu!!!
Kommer dock att sakna alla mina "gamla" barn, men jag vet oxå att de är bara ett stenkast bort så jag kan hälsa på dem ofta!!!
Nä nu blir det en kopp thé minsann, och nån serie...det är många såna nu...Tror det blir Arrow!!! =)
 
Kram på Er!
//J

Första låtarna...

Första låtarna är uttagna i årets Melodifestival, favoriterna från delfinal 1 är Yohio med Heartbreak Hotel och David Lindgren med Skyline, men jag gillade även  Eric Gadd och Cookies n' Beans - de andra kan vi bara lägga åt sidan och glömma...=)
Årets programledare.. ja vad ska man säga? Gina är alltid Gina, vacker och störtskön och Danny...ja han är som han är...snygg som få, och vilken mage!!! Men lite övning så blir det där jättebra!!! Ett bra par helt enkelt, Danny kan lära mycket av Gina!=)
 
(lånad från google.se)
 
Helgen passerade förbi så fort, så fort - som alla helger! Hur kommer det sig att helgerna går så himla fort och veckorna så himla sakta? Fast så ska jag väl inte heller säga, för veckorna går oxå ohyggligt fort...Nu har jag endast två veckor kvar på mitt nuvarande jobb, innan det är dax att anta nya utmaningar och flytta till nya förskolan och starta upp en helt ny småbarnsavdelning! Nervöst, ja det vill jag lova, men ack så spännande!!!
 
Ska försöka att inte vara så klängig och puschig gentemot vissa personer, ska se om de hör av sig utan att jag hör av mig...Jag vet att jag är ursämst på att ringa och höra av mig till mina vänner, det är mest kontakt via mail och chattar numera...hur det har blivit så vet jag inte, det har bara blivit så...men med vissa så är det verkligen bara jag som hör av mig, och vill träffas och hitta på nåt...Får väl se vad som händer!!!
Usch, dystert det blev nu då...
 
//J

Nu kööööör vi!!!

Nu köööör vi!!!
 
Japp, nu är det äntligen dax för vårens underhållning - Melodifestivalen 2013! Det är nu det börjar, det är nu det händer...det är nu vi ska ta fram den där låten som har det lilla extra, den låten som får hela Europa att dra efter andan, låten som förhoppningsvis får oss att ta hem hela ESC en gång till!!! =)
Det här är min typ av nöje, helt klart - älskar't!!!
 
Egentligen skulle jag ha gått ut och ätit med mina bästa tjejor ikväll, men av olika anledningar eller rättare sagt sjukdomar så ställde vi in och flyttar den Dinos-middagen till senare tillfälle. Då har vi något att se fram emot!!! =)
Solen har skinit på oss idag, och det har varit helt ljuvligt! En lååååång promenix med voffsing bidde det, så jag har fått massa sol på mina kinder och det gillas skarpt! Mer sånt vill vi ha!
Och så får jag väl lov att berätta nu då, för nu står det ju ändå klart - jag har fått en ordinarie tjänst som barnträdgårdslärare i kommunen och kommer att flytta till kommunens nybyggda förskola om två veckor. Där kommer jag att jobba på en småbarnsavdelning, och det ska bli riktigt skoj, det ser jag fram emot!!! Lite trist dock att behöva lämna så här mitt i, hade gärna avslutat det jag påbörjat med mina förskolebarn...men man kan inte få allt här i världen!
Jag är iaf jätteglad över tjänsten, jag har längtat så länge efter att få en ordinarie tjänst och det känns så himla bra!!!
 
Snart börjar det, måste förbereda mig lite: ljusen är tända, det sprakar i spisen och duken är nere, projektorn igång -. en kopp thé och jag är klar!!! Eller ska man slå på stort och ta sig en Likör 43 med mjölk, det är ju oxå gott..,.=)
 
Kram på Er!!!
//J