Fullbokad?

När ska man lära sig säga nej??? Jag har en tendens att vilja vara med på allt, för man kan ju missa något om man inte är med...och det är ju aldrig kul att missa något...så jag kan helt enkelt inte säga nej till olika evenemang och aktiviteter...men när det hopar sig och magen strejkar är det ändå dax att säga nej och inse att man inte kan vara överallt samtidigt! För när det kommer till min mage så bara måste jag lyssna...
 
Jag är verkligen i stort behov av semester!!! Det skulle vara så ohyggligt skönt att vara lite ledig, att bara vara och ta det lugnt och bara tänka på sig själv... =) Men det får vänta det, för det finns ingen semester i sikte...bara att vänta på julen och de dagar så man får ledig då, det är som tur är ganska många dagar som man får ledigt iår och det är jag tacksam för!!! =) Jag riktigt längtar till julen faktiskt!!!
 
Förra helgen var jag och M till Uppsala och shoppade, julklappar och en massa annat! Bilen var som vanligt proppfull och vi hade en riktigt rolig dag!!! Så härligt att få beta av juklappslistan lite...än är jag inte klar, men snart så...om jag bara få ändan ur vagnen och fixar det sista...och så ska julkorten göras klara - där har jag oxå lite att göra!!! Men det är så roligt...bara jag kommer igång!!!=) Några är klara, efter min julkortspysselsöndag hos M, det var riktigt kul!!! Vi var så kreativa och julstämningen var hög - julmusik och glögg, mmm!!!
 
Sova...mmm det ska jag göra nu!
Kramizzar!!!
//J

Tiden rusar iväg!

Nu går det fort vill jag säga! Dagarna bara rusar iväg, jag hinner knappt sätta mig ner och blogga några rader längre känns det som... Inte för att jag har så mycket att delge heller för den delen men iaf!
Kan ju börja med att säga att det är 6 veckor kvar till jul - alltid något! Och jag längtar faktiskt efter lite ledighet... =) Men det ska jag få om bara två veckor - när jag ska ner till Eskilstuna och hälsa på bästaste Jenny!!! Fredag-söndag ska vi mysa tillsammans, så härligt!!! Det var länge sen vi sågs och ännu längre sen som vi såga bara hon och jag, så det ser jag verkligen fram emot!!! Och helgen efter det kan man säga att jag får lite extra ledigt, då det är Finlands självständighetsdag på torsdag 6/12 och klämdag fredagen, jobbar förvisso då men tror på en luuuuugn fredag...=)  Så det är nästan som ledigt!!!
 
I helgen firade vi Jan som fyllde år, hade lite kalas på lördagkvällen för familjen, och närmaste vännerna...=) Men på fredagen överraskade jag honom med att bjuda ut honom på middag, på den populära restaurangen Dinos Bar. Vi åt gott och drack gott och hade det jättemysigt - han tyckte det var en trevlig överraskning!!! =)
 
 
Efter kalasandet satte vi oss ner för att se lite film, och då fick jag ett telefonsamtal och så stack jag iväg till en jobbarkompis en sväng, eller nja...kom hem vid halv 4! Riktigt trevlig kväll med massa snack om ditten och datten! Härligt värre! Men det är ju som att vara bakis dagen efter, trots att man inte druckit något - trött och seg som bara den! Men det är det värt! =)
 
Ny vecka, nya möjligheter! Massa på gång nu, som vanligt!
//J

007: Skyfall

Igår såg vi den senaste Bond-filmen och jag försökte verkligen att bilda mig en egen uppfattning, då jag hört både ris och ros om den... =)
Jag tyckte den var som en Bond-film är mest: mycket spänning, hög intensitet, bomber och smällar, kvick konversation - precis som en Bond!
Och jag gillar Daniel Craig som Bond, han är ett fräscht tillskott i Bond-familjen! Tål att tittas på... =) Även om det gick ruggigt bra att titta på Sean Connery, Timothy Dalton och Pierce Brosnan oxå...=)
Jag gillar Bond, en skön figur med  vass tunga och som film helt ok!!!
 

Ny månad...

Ny vecka, ny månad...nu rusar tiden iväg för mig!!! Inte har jag tid att ha november redan heller, alldeles för fort har det gått minsann!!! Och första snön kom torsdag 25 oktober - ett datum att lägga på minnet! Inte för att den låg kvar alltför länge, för redan på måndagen kom regnet, stormen...ja herre jisses vad det blåste!!! Tur att man inte var på sjön då ska jag säga, åtminstone inte jag, så sjösjuk som jag blir... =/
Men helgen spenderades ändock hos mor och far, väldigt trevligt! Mycket shopping och umgänge, sånt som vi gillar! Fick hem lite saker till vårt hem som jag tyckte fattades oss, så nu är jag nöjd...för ett tag iaf!!! =0)
 
Sista oktober står det i kalendern idag, Halloween i USA...ett alltid lika hett diskussionsämne vad gäller fira eller inte...maskerad eller inte...Bus eller Godis - gå runt i gårdarna eller inte? Visst, fine, gör det, men gör det då på rätt dag och inte på Alla Helgons Dag, som det gärna vill förknippas med men det vill då inte jag!!! Inte för att jag tackar nej till ett roligt Halloween-party...men helst då inte på just denna helg!=)
 
Snart helg igen, och jag ser fram emot en lugn och skön helg tillsammans med sambon och djuren. Långhelg tillsammans, då lördagen är en helgdag vilket innebär att även Jan är hemma med mig. Ska väl försöka hitta på lite pyssel och fix här hemma, brukar inte vara svårt, alltid finns det något att göra!!! =)
Kanske börja med lite julkortspyssel oxå, det vore roligt och mysigt framförallt...och ännu mysigare blir det ju om jag får sällskap...Återstår att se!!!=)
 
//J