Midsommar 2007

Midsommar 2007

Midsommar 2007

Så har vi firat midsommar 2007, iår på plats i Tällberg, som ska vara tycker jag!=)

Efter en riktigt trevlig roadtrip tillsammans med Jenny var vi äntligen framme på torsdagkväll, dagen före midsommarafton. På plats var så klart Marie, Maries mamma och pappa, Daniel med sina tre barn: Jonathan, Jimmy och Linnea samt familjen Hases: Fredrik, Linda, Agnes och inte att förglömma lillen i magen, och Mathilda, Lindas lillasyster. Litet kramkalas utbröt som sig bör så klart!
Sen stuvades vi in där vi skulle husera över helgen, vi bäddade färdigt så det bara var att krypa ner när det var dax. Sen satt vi ute och pratade tills kvällsmörkret lade sig, så himlans mysigt!

Midsommarafton sen, härligt att vakna upp och inte riktigt veta vad som ska hända! Eller jo, i det stora hela så visste jag väl det men ändå, alltid kul! Frukost, diskning, förberedning, blomplockning, barnlekande och kramande igen, för nu kom ju resten av gänget! De närvarande vet nog vilka de är så jag bryr mig inte om att göra det...*ler*
Midsommarafton gick alldeles för fort, vi hade ju så trevligt! God mat, trevligt sällskap, karaokesjungande och samtal in på morgonkvisten, precis som det ska vara!

Hela midsommarhelgen gick alldeles för fort! Helt plötsligt var det dax att åka hem igen, alldeles för tidigt enligt mig. Jag hade garanterat kunnat stanna åtminstone en vecka till. Nu får man bara se fram emot semestern, som är i antågande. Bara sex arbetsdagar kvar! Sen blir det vila och lugn och ro för hela slanten fyra veckor framåt. En tripp till Finland och Vasa, en tur till Gävle ska jag hinna med tänkte jag osså...*ler* Kanske man får nåt trevligt besök när man är hemma hos mamma och pappa, man kan ju alltid hoppas...=)

Vill bara passa på att tacka för en jättehärlig midsommar, så härligt att få träffa er alla igen! Det får inte gå lika länge tills vi ses igen, det tummar vi på!
Nästa gång kanske blir när jag blir 30...eller?
Bamsekramizzar från J


Årets andra dopp avklarat!

Jajamensan, det är sant!
Satt i godan ro och åt lite middag med sambon när jag märkte att någon hade försökt nå mig både på mobilen och på msn medans jag höll på med maten...Jenny och Isa undrade om jag hade lust att komma med ner och se när Isa skulle bada. Och självklart ville jag det. Och jag känner mig själv rätt så bra vid det här laget att jag visste att det var lika bra att sätta på sig badkläderna, för jag kommer att hamna i vattnet...Alltid! Och visst gjorde jag ju det! Och det var nog inte så kallt ändå, för då tror jag inte att det gått så lätt i heller...Men jag lovar att det var skönt och avsvalkande efter en hel dag i solen! Jätteskönt! Så det känns rätt bra nu faktiskt...Första doppet förra året var på midsommardagen, betydligt myckt tidigare i år kom första doppet. Känner mig faktiskt stolt över mig själv!=)

Och aj vad det gör ont på mina axlar...de är lite röda...var kanske ute lite för mycket igår...men vad ska man göra, jag har ju sånt jobb ju!!! Så idag är jag förberedd, insmord upp till öronen! Så jag tycker att jag borde klara mig lite bättre idag ialla fall, kan man ju hoppas på!

Nu är det jobbardax, tack och adjö!
//J


Trevligt besök i helgen!

Ja det hade jag! Jättetrevligt besök, alltid lika mysigt att få träffa sina vänner så klart! I helgen hade jag och Janne besök av min kompis Jenny från Sthlm, det var väl ett par månader sen vi sågs men alldeles för länge sen så det var behövligt med en liten Jenny-dos!
Stressade hem från jobbet i fredags, handla det mest nödvändiga och sen upp och dona i lägenheten så den skulle så någorlunda okej ut innan besöket. Sen kom hon, min vän! Fredagkvällen flöt på i lugnets tecken, se på lite tv, umgås och PRATA! Klockan gick kan vi säga, sen var det dax att krypa ner i sängen för att vila upp sig inför lördagen!
Jenny H kom med morgonfärjan och hämtade upp oss och vi for till stan. Kikade runt lite, tog en fika på Robert's coffee,trevligt! Sen for vi hem och påbörjade förfesten! Jättetrevligt, med nagelmålning, sminkning, tacos, hårfixande, drickande och tjattrande! Ja precis som det ska vara på en "tjejfest"! Sen bar det iväg på krog, men det hade vi lika gärna kunnat skippa enligt mig, Hade varit trevligare att sitta hemma och fortsatt förfesten och spelat lite kort eller nåt...Låt oss säga så här: det började i kön in, det var mycket folk för just denna dag så var det ju självklart 18-årsgräns på Arken för att fira alla nyblivna "studenter". Så kön var enorm när vi kom in, tro det eller ej! Så står vi där i godan ro och väntar, precis som alla andra, när det dyker upp ett äldre bra snett bakom oss, hur de nu lyckades nästla sig in i kön vet jag inte men ändå...Där står de ialla fall, hon med tuttarna upp vid hakan med sin rosa kavaj och puttar enormt på oss som står framför. Jenny och Jenny byter plats i hopp om att det ska bli bättre, men icke då...Puttandet fortsätter! Visst, det var en del puttande men ingen annan puttade så mycket som dom, för de puttade och skuffade helt i onödan, stå bara still och vänta så hade det varit jättebra, men nej då! Jenny talar om ett och annat för damen i fråga varvid en ganska upphetsad diskussion tar fart. Jag och Jenny byter plats, kanske det blir bättre nu...Då talar Rosa pantern om för sin gubbe och alla andra runt omkring att hon kan ju inte rå för att det puttar på bakifrån, det är ju inte hennes fel men hon framför är ju bastant så det är ju lugnt! Och då vänder jag mig och säger TACK SÅ J-LA MYCKET FÖR DEN! Och Rosa pantern fattar ingenting när Jenny försöker tala om för henne att en vuxen människa säger inte såna saker, att en vuxen människa borde ha bättre vett och etikett...Så vi kan ju säga som så, att utekvällen sket sig redan i kön! Sen blev det liksom inte bättre, det hade nog varit jättekul om det där inte hade hänt, för det var mycket folk ut...i för sig lite för mycket för min del men ändå...Ja ja, vi var ialla fall kvar till halv 4 så vi stod ju pall rätt länge ändå...Det är tur att man kan roa sig med att se på folk!=)

Inget att gräma sig över, kasta det över axeln och gå vidare bara!
I övrigt så har helgen varit riktigt kanon - vädret med! Soligt, varmt och riktigt skönt!
Ha det gott, kramelikram!
//J