Update maj 2010

Maj har rusat iväg, och imorgon är det första juni - tänk vad tiden rinner iväg fort när man har roligt! Denna månad har nog varit en bland de mest hektiska vad gäller allt i mitt liv, men det är väl bra det, jag behöver ju aldrig fundera över vad jag ska göra eller bli rastlös heller för den delen...=)

Sista helgen i maj har spenderats hos mamma och pappa, där även min bror med sin familj kom på besök. Väldigt glad blev jag över att äntligen få träffa dem, det var så länge sen. Och så har det ju kommit en ny familjemedlem sen sist oxå, en liten kille som heter Elliot som verkligen fått en tuff start på sitt liv. Men nu mår han bra under omständigheterna och det går framåt hela tiden - och växer så det knakar verkligen!!! Fasters guldklimp! Nu har jag två guldklimpar och jag passade på att njuta av dem båda så mycket det bara gick under helgen!!!=)
Har även njutit av stora finalen i Eurovision Song Contest och min stora favorit, Tyskland, vann!!! Mina två favoriter kom i topp, Tyskland och Turkiet, bra låtar verkligen!!! Var ju även tvungen att införskaffa skivan, så jag kan njuta av dem hela tiden, eller så...=)
http://www.youtube.com/watch?v=UmOeISUYXuI

Så har då en ny vecka börjat och förhoppningsvis blir den ganska lugn, förutom mitt eget liv som mer eller mindre är kaosartat vid det här laget! Men det går ju över, så småningom...=)
Och till råga på all kaos och stress, så tror jag minsann att jag ska gå och bli sjuk...halsont och svidig i näsan, huvudvärk och nackvärk...bådar inte gott!!! Bara att proppa i sig en massa tabletter och droppar och hålla tummarna...fast å andra sidan är jag hellre sjuk nu än nästa vecka när jag sticker iväg till Bulgarien!!!

Måste rusa, teaterrepetioner på gång!
//J

Lite extra energi!!!

Solen och värmen ger lite extra energi till en annars väldigt trött och orkeslös kropp och själ!!!
Helgen som var har varit strålande, varmt och gott och helt underbar! Och då ska man så klart stå på "scen" mer eller mindre hela lördagen...Men det var ju i solen, så inte klaga...fast jag hade ju gärna mer legat där i solen än sprungit ut och in och agerat!=) Fast det är kul det med, annars skulle jag väl inte göra det...=)

Lördagkvällen avslutades hos en god vän och massa bra filmer. Tog med mig en bärpaj att smaksa på, väldigt uppskattat av männen!!! Och det är ju alltid trevligt!=) Testade på att göra egen hemlagad råkräm, istället för vanlig vaniljsås - den smakade fakiskt himlans bra!!! Så den kommer jag definitivt att göra igen!
Söndagen spenderades mestadels inne faktiskt, hade en hel del att göra inomhus och jag fick massor gjort!!! Men så klart var jag ju tvungen att gå ut och njuta oxå, vad annars!=)
Kvällen avslutades med ishockey: Sverige mötte Kanada och det var inte populärt hos oss, att Sverige faktiskt vann...Men jag är nöjd, det är huvudsaken!!! Nu är det bara att hålla tummarna för att det går vägen genom hela VM!!!

Dax att börja tänka på middagen, som idag ska bli Rabarbergröt...Svärmor kom via igår med en hel drös av rabarber och de måste jag ju göra något av. Men eftersom jag inte ska äta så mycket godsaker så blir det inte paj, utan gröt och kanske lite rabarberkräm, det tycker jag är gott!!!=)

Hoppas att ni, som jag, njuter ordentligt av solen och värmen!!!
xoxo
// J


Definitivt!

Att bloggtorkan är definitiv är konstaterat vid det här laget - jag orkar inte ens gå in och skriva det minsta lilla inlägg...Inte för att det egentligen spelar så stor roll heller, det verkar inte som det är någon som bryr sig!
Jag vet att jag inte är bäst på att lämna kommentarer men jag gör det då och då när det är ett inlägg som berör mig eller på annat sätt faller mig i smaken.  Men när man inte får en enda liten kommentar på något som man lägger in så tryter intresset, ganska rejält...Så jag tror att jag ger upp, iaf för ett tag, eller tills jag har något intressant att skriva eller medge till vänner och bekanta...Så får vi väl se hur länge det blir!=)

Annars kan jag iaf tillägga att livet fortsätter, som sig bör...Har varit en ganska tuff period med mycket som har hänt, det mesta som jag är väldigt glad och lycklig för men oxå annat som gör mig lite mer ledsen än annars...Men that's life - at least my life! Jag får svälja det sura äpplet bara och se glad ut - för alla andras skull! Och det går över, som allt annat...=)
Mycket saker som pågår i mitt liv, så jag behöver iaf inte fundera över vad jag ska göra...Spännande är det iaf, och jag tror det kommer att bli bra!=) Det återstår att se i juli...
Det som härnäst står på tur, som jag verkligen ser fram emot är min årliga chartertur med tjejorna: Denna gång bär det av till Bulgarien, och det ska bli skönt och skoj!!! Alltid lika kul - synd bara att inte Mi kommer med...=(
Känner att jag behöver få lite sol och lite värme och säkerligen en hel del vin!!!

Så vad återstår då nu, mer än att önska Er alla en fortsatt trevlig Kristi Himmelsfärdsdag och på återhörande!
//J

Valborg-10

Så har vi då gått i i majmånad, usch vad tiden går fort egentligen! Känns som det inte var så länge sen som det var jul och man sprang omkring och stressade för att hitta julklappar till alla. Nu är det snart semestertider och det ska passas in och fixas och donas så att alla får som de vill...förhoppningsvis...Det gäller ju inte alla, men de flesta iaf...
Valborg 2010 spenderades på Åland, närmare bestämt Vårdö. En brasa, lite korv och potatissallad och mjöd till det varvat med suveränt sällskap gjorde kvällen väldigt bra! Och jag var för en gångs skull chaufför, snacka om en sambo som njöt i fulla drag utan att behöva tänka på att köra...=) Lite kallt och ruggigt blev det till slut, så då förflyttade vi oss in för att dricka lite kaffe och avnjuta hembakta struvor, och så spelade vi lite kort. Vi är väldigt nöjda med valborgskvällen, precis som det ska vara!=)

Första maj började med en strålande nyhet: kl 7.45 imorse fick min bror och hans Sara en lite kille, på 3860g och 52cm. Efter en väldigt dramatisk förlossning där navelsträngen var lindad runt halsen och den lille alldeles blå och livlös, så mår de nu alla bra!
Jag längtar efter att få träffa den lille guldklimpen och jag hoppas att det blir snart. Planerna för helgen blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt från början men saker och ting händer och det kan man inte rå på, och så får det helt enkelt bli. Jag tror väl att jag fixar det ändå!
Solen har spenderat större delen med oss och vi har försökt att verkligen njuta av den! En tur till svärföräldrarnas stuga i Eckerö samt lite sightseeing, en långpromenad och lite rekognisering...Hade egentligen massor att göra inomhus men vem vill sitta inne en så fin och härlig dag som denna? Ja inte jag iaf! Så det får väl läggas åt sidan, som så mycket annat...=)
Kvällen fortsätter i filmens tecken - har en massa filmer att se på, och nån ska jag väl orka mig igenom!

Avslutar med att lägga in en bild från dagens strapats...=)


Fortsatt trevlig helg önskar jag alla!
//J