Vår lilla bebis!

Vår lilla bebis!

Så har han äntligen kommit hem till oss, vår alldeles egna lilla bebis!
12 veckor gammal passade det bra att ta honom från mor och syskon tyckte vi och åkte hem, till hans nya hem. Gustav var namnet han fått av familjens lilla snart 3-åring, och vi har inte hjärta att byta så det får han fortsätta att heta. Namnet passar honom bra dessutom. Kanske inte lika tuff som Garfield, men vid 12 veckor var nog inte han heller så tuff, så vänta bara! Två dagar har han varit hos oss nu och det blir bättre och bättre för varje dag, han anpassar sig och känner sig mer och mer som hemma. Det märker vi nattetid ialla fall, sova vad är det? Jo det stundvis så gör han det med, men däremellan är det väldigt kul att hoppa runt och springa omkring i vår säng...tycker han ialla fall...*ler* Det blir väl bättre det med vad tiden lider får vi hoppas!

Annars händer inte så mycket i mitt liv. Jo eller ja...I helgen som var åkte vi hem på dop. Leonardo Andreas heter nu min lilla brorson, och han var så duktig i kyrkan, inte ett ljud. Han läste psalmboken gladeligen!=)
Massa folk och människor var där, så det fanns inte mycket chans att få en lite kram ens. Men mamman till barnet känner faster vid det här laget och kom över senare på kvällen för att faster skulle få gosa lite innan det var dax att sova, för dem båda. Natten innan dopet var en tuff natt för hela familjen tydligen, inte mycket sömn för nån...så kan det vara! Jag uppskattar ialla fall alla gosestunder som jag får med min brorson, världens sötaste och jag är inte alls partisk!*ler stort*

Nu verkar det som det blir lite lugnare några veckor fram över, känns rätt skönt på sätt och vis. Även om jag vet att jag kommer att bli fruktansvärt rastlös...men det tar jag då! Jag är ledsen för att jag inte kan åka till Avesta och fira vännens dotters 1-årsdag, men vi får ta det nån annan gång helt enkelt. Det passar sig inte riktigt, så är det bara...Hoppas självklart på att lilla Agnes får ett jättebra kalas, fast det är lite över en vecka kvar dock...*ler*

Ja, vad kan man mer tänkas skriva nu då? Inte så mycket, bara god natt och sov gott! Till alla mina vänner vill jag bara säga: Jag tänker på er, och saknar er!
Kramizzar!
//J

Personlighetstest

Sitter här och läser lite i en väns blogg och ser att hon gjort ett test, ett personlighetstest och då kan ju jag inte bara låta bli, det liksom kliar i fingrarna på mig när det gäller såna där tester. Så jag är ju inte sen att haka på, och här är mitt resultat. Tycker väl att det stämmer rätt så bra, när man tänker efter...=)
Gör testet ni med ska ni får se, länk finns nedan...*ler*


Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 

Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Här kan man göra det här testet, rätt intressant faktiskt!
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Allt gott, kramizzar!
//J

Ännu mer storm...

Stormen som väntades förra helgen blev inte så farlig som de förutspått, ialla fall inte här. Det blåste rejält, det gjordet det och runt omkring oss var det strömavbrott, men värre än så blev det inte. Och det var väl tur det eftersom jag på måndagmorgonen skulle över till Sverige. Planeringsdag på jobbet och vad passar väl då bättre än att fara till Sthlm och Älvsjömässan där Skolforum hölls. Sagt och gjort, mångag morgon bar det iväg, till mångas protester skall tilläggas. Men det var liksom ingen som lyssnade så det var ju bara att åka iväg det. Som tur var blåste det bara på land, och inte ute till havs, för då vete sjutton om det varit så kul...Skolforum var väl inte en jättehit heller för den delen. Eftersom jag var där för bara ett år sen så kändes det inte så motiverande. En låååång dag bara...och inte så mycket planerande, som vi kanske hade varit i större behov av....Men men...Kom hem sent om sider för att bara lägga sig en stund och sen åka på jobb igen. Hela veckan har liksom blivit lite förstörd av den snabba visiten till Sthlm i måndags, det är inte en själ på hela jobbet som känner sig pigg eller kry. Och nu är det nog beslutat att det inte blir fler sådana resor, ialla fall inte när man ska jobba en hel vecka därefter...Det blir nog inget besök på Skolforum på ett par år ialla fall...

Och snö fick vi i söndags, men det fick tydligen ingen annan. Så jag kan ju säga att första snön kom på Åland den 29 oktober. Den försvann förvisso efter nån timmen, men den låg ialla fall en liten stund innan den smälte bort så det får räknas som den första snön. Nu har det dock kommit lite mer: idag har det kommit ner snö hela dagen, inte så mycket som jag hörde det var i Plintsberg, men här blåser det så alla båtar till och från Åland är inställda, så ni kan ju själva räkna ut hur mycket det blåser...Kallt som sjutton är det oxå! Var ut en stund på fm med barnen, men det var nog bara att vända i stort sett, de höll ju på att förfrysa ju....Vi har fatkiskt barn som inte ens hade ytterbyxor med sig, än mindre vantar eller halsduk...så ni kan ju själva tänka er...

Nu sitter jag här hemma och verkligen fryser, nyduschad efter NIA, på med pyjamasen, tofflor och kofta. Ljusen brinner och det är så mysigt, men jag fryser ju så ju! Hmmm och vi har faktiskt satt på värmen...Jaja, värmen kommer väl...annars får jag väl be sambon min att värma mig, det gör han nog så gladeligen så!=)

Dax att sysselsätta mig, kanske ska ställa mig och karva i pumpan...*hmmm* Kan vara kul...Ha det gott, nattinatti och allt det där!
Kramizzar!
//J