Snodd lista!

Hittade den här på Jennys blogg och hon hade "snott" den från Mille, så då tänkte jag att jag kan "sno" den från Jenny. Lite rolig information om mig, för den som kanske inte redan vet allt om mig!

Tre jobb jag haft i mitt liv:

  1. UM-assistent
  2. Kassörska på Ica Maxi, ArlandaStad
  3. Fritidspedagog/förskollärare


Tre platser där jag har bott:

  1. Rosersberg
  2. Gävle
  3. Frebbenby, Åland
Tre serier jag gillar att se på TV:
  1. Grey's Anatomy
  2. CSI - alla varianter
  3. House och Desperate Housewifes
Tre av mina favoriträtter :-
  1. Tacos, med tortilla
  2. Grekisk sallad
  3. Spaghetti och köttfärssås
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
  1. På en varm och solig strand tillsammans med Janne
  2. I sängen...
  3. Hemma hos mamma och pappa


Det var den det! Nu är det alldeles strax dax för fredagens stora underhållning: Idol! Så bänka er och njut av en stund med bra musik!
Kramen på er!
//J


..berörd...

Tänk att man kan bli så fruktansvärt berörd av en viss låt! Fascinerande verkligen! Har en viss låt som spelas rätt ofta just nu, jag bara älskar den!
Och så finns det ju där där låtarna som faktiskt betyder något för en: första kärleken, första kyssen, första "tryckaren", nån av föräldrarnas favoriter som spelades ofta som barn...ja ni vet säkert...jag har en hel del såna måste jag säga!

Favoriten just nu: http://www.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o

En av pappas favoriter som spelades och sjöng ofta när jag var liten: http://www.youtube.com/watch?v=qgDKtLPp46s

Nu väntar snart Idol!
Trevlig fredagkväll till er alla!
Kramizzar! //J

Oj vad tiden bara flyger iväg!

Det är nog sant det, ialla fall så känns det så för mig! Jag tycker jag inte hinner med nåt alls av det som jag tänkt att jag ska göra varje dag. Och inte vet jag heller om jag gör nåt vettigt heller...*hmmm*
Ja det har väl hänt lite sen jag fyllde 30, så jag ska väl börja där då kanske.
Lördag 22 september hade jag litet kalas för nära och kära, då jag fyllde 30 år. Hade bokat byastugan nere i Marsund, ett gammalt båthus som är omgjort till "festlokal". En väldigt mysig stuga tycker jag! Maten ordnade jag under dagen med hjälp av mamma och Jenny, tack för det, hade inte klarat det utan er! Sen kom Marie och Carola och vi gjorde oss iordning för fest. Väl nere vid stugan med mat och allt så började folket strömma in, vänner, släkt och bekanta. Först lite mat i magen, sen lite kaffe, konjak/likör med chokladtårta och därefter kan man väl säga att festen började! Lite lekar, lite dricka, ja, precis om det ska vara när vi har fest helt enkelt! Festen slutade vid 2-tiden, då var vi rätt slut allihopa tror jag! Hemgång och sova. En riktigt bra helg - jätteglad över att så många ville komma och fira mig och tack för alla jättefina presenter!!!

Helgen efter var det dax för lite fest igen. denna gången för att bli firad hemma av släkt och vänner som inte hade möjlighet att komma till Åland helgen innan. Kom till mamma och pappa på fredagkvällen och satte igång med smörgåstårtorna på en gång. Det gick fort, eftersom jag fick hjälpa av både mamma, pappa och Jan, tack så mycket!
Lördagen var rätt stressig: först göra färdigt tårtorna och sen fara och handla det sista inför kvällen! Kom hem i bra tid och hann till och med sätta mig ner en sväng och andas - trevligt! Sen kom fastrar, kusiner och vänner - jättetrevligt! Kul att få träffa alla igen, tyvärr hann jag ju bara småprata med alla, det är lite trist när det är så många som kommer. Man hinner inte med alla jämt! Men tack alla för att ni kom!

Helgen efter det, nu är vi inne i oktober. Det hade bestämts då jag fyllde år att vi, jag och Janne skulle ha spelkväll med några vänner hemma hos oss. Sagt och gjort! Middag ordnades, efterrätt likaså och spelen plockades fram. Och en riktigt trevlig kväll hade vi, ialla fall vi! Det gör vi om nån gång tycker jag! =)

Och sen ännu en helg, denna gång personalfest. Samling på jobbet vid kvart i fyra-tiden. Först lite avslappning för att sen traska iväg till gympasalen: vad ska vi nu göra? LINEDANCE!!!! Två timmars intensivt linedance-dansande, verkligen jättekul!!! Nu måste jag söka efter en nybörjarkurs som man kan börja på.*ler* Sen duschning och påklädning och sen avfärd till stan för middag på Park: rysk kryddoxe, verkligen jättegott! Så nöjd, så nöjd!
Kvällen avslutades på Arkipelag med lite dans, till en massa goa bitar...*blink* En slutresumé på kvällen: toppen!!!

Nu närmar det sig ännu en helg och jag kan på en gång säga: det blir en LUGN helg!!! Men då blir jag väl alldeles för rastlös istället...*hmmm* Får väl hitta på nåt lugnt att göra då då...som typ att brodera eller så...*ler*
Ja, det var lite om vad som hänt i mitt liv den senaste månaden. Och jag lovar: mellan alla fester har jag fakiskt vari på jobb!!!
Kram till alla!
//J