En bild...eller två...

Det finns ju inget som säger att man måste skriva i sin blogg, man kan ju även lägga upp bilder...och det var ju nog länge sen jag gjorde det tror jag...Men jag och det där och ta bilder! Det var ju just det...jag är hopplös på det, även om jag skulle ha kameran med mig, eller telefonen, som nu har bättre kvalitet än kameran, så glömmer jag liksom bort...Sambon däremot, han är expert på att ta kort! Men så är han ju hyperdyper intresserad av foto oxå! Kan ju vara skillnaden...Men jag gillar att titta på foton, och att ha foton...så jag måste helt enkelt skärpa mig!!!
 
Det här är nån som ligger mig väldigt varmt om hjärtat - min älskade voffsing Bilbo!!! =)
Kramelikram!
//J

Varför så slö på att skriva?

Ja det kan man ju fråga sig! Kan ju helt enkelt vara så att jag inte har så mycket att skriva om, att det inte händer alltför mycket utöver det vanliga i mitt liv, inget som intresserar nån annan... Visst händer det en del, men inget som jag känner att jag kan skriva om här för det kan nog hända att det hamnar i fel händer och det är ju inget som man vill... Kan ju säga så pass mycket att det är jobbrelaterat, surprice!!! Det är en tuff period just nu, mycket som händer och sker och jag känner att jag inte har mina back'ups på plats för tillfället och det är lite jobbigt! Men snart borde ordningen vara återställd!!! 
Nu tar vi iaf kväll och avnjuter en Chai Latte från min nya vän Tassimo!!! Bara för att det är jag värd!!! 
Önskar och hoppas att ni alla har det bra, får njuta av familj och vänner - för utan dem vore vi ingenting, åtminstone inte jag!!!
Kramizzar!
//J