Alla Hjärtans Dag

Vaknade efter några timmars sömn med en enorm huvudvärk! Inte alls kul...men det är nog ingen idé att ens söka sympatier för den är helt och hållet självförvållad...Och jag som alltid kunnat stoltsera med att "jag blir minsann aldrig bakis!" Det är numera en myt!
Det började med att jag kände att jag inte träffat Maria på ett tag och ville hitta på nåt tillsammans, eller ja, bara sitta och prata och umgås lite. Och Maria var med på noterna och jag skulle komma över på fredagkvällen och dricka lite vin och snacka lite skit, sådär som tjejor gör...*ler* En flaska vin blev två flaskor vin...Klockan 22.55 kom vi på att nog kunde vi åka ut på krog, javisst! Bussen går om...Ah, skit, om typ 5-10 minuter! Jag har inget smink,jag måste raka mig under armarna...springa, sminka, raka, på med kläder, ut och till bussen...Pust! Hann ju till och med andas ut innan bussen kom och plockade upp oss!
Och där var vi nu - ute på krogen, bland alla fjortisar...kändes det som ialla fall...Låt oss säga så här: medelåldern var inte hög denna kväll! Det var urringat, kortkort(verkligen kortkort) och högklackat överallt...Det är faktiskt väldigt kul att bara sitta i lobbyn och se på folk, hur de är ser ut men framförallt hur de beter sig när de fått lite i kroppen...ska väl inte skryta med att man beter sig så mycket bättre själv kanske!
En drink blev många drinkar...och jag som ALDRIG bruka vara kvar så länge på krogen, hjälpte till att stänga denna kväll... Måste ha varit en trevlig kväll helt enkelt!
Kom hem vid halv fem eller kanske det var närmare fem...hur som haver, så var det väldig skönt att krypa ner i sängen...ända tills hela världen började snurra, då var det inte lika kul längre. Men jag lyckades somna bort från det och lyckades ju sova några timmar innan jag vaknade med världens huvudvärk.  Som sen satt i långt in på eftermiddagen...Och vi som skulle på vändagsfika - jag hade gärna bara stannat i soffan hela dagen! Lyckades få bort huvudvärken efter tre (3) stora muggar kaffe och en låååång promenad! Men det har nog varit en relativt tung dag - så jag tycker nog att det får vara bra för ett tag framöver, typ tills tjejorna kommer över i mars!=)

Alla hjärtans dag ja...vi har inte gjort så stor affär av denna dag i vårt förhållande, eller vi har inte gjort nåt alls rättare sagt. Och jag är nöjd och belåten ändå!
Vi blev som sagt inbjudna på vändagsfika hos några vänner idag och det var trevligt. De tyckte att det var en bra dag att samla ihop alla vänner på en liten fika, visst kan man träffas och ta en fika vilken dag som helst men det är inte ofta som man kanske samlas allihopa på en och samma gång, förutom vid någon födelsedag eller liknande. Och det är ju rätt trevligt att träffas och umgås en liten stund med vänner!
Så vem vet, det kanske blir en ny tradition???

Ikväll väntar deltävling nr 2 i Melodifestivalen, spännande spännande! Och nu är det faktiskt dax, så det var allt för mig för denna gång!
XO XO//J


Midvinterfest!=)

Japp, det ni! Det har jag varit på i helgen och det var riktigt trevligt. Iaf så tyckte jag det, även om jag hört andra omdömen med...Men det var inget som var trist på hela kvällen, förutom Marias kullerbytta i trappan då...Men annars var det en riktig toppenkväll! Eller så var det för att jag var på festhumör och verkligen såg fram emot den här kvällen...ja det kan ju diskuteras helt enkelt!
Började iaf med förfest hos en arbetskollega i stan, en lugn och stillsam tillställning men väldigt trevligt. På denna förfest delade jag och Maria på en flaska vin och blev några dagar senare ifrågasatta hur mycket vi egentligen drack på denna förfest, för vi var tydligen väldigt på G redan när vi kom till Arken. Eller det var snarare Maria som blev ifrågasatt, men jag blev ju det oxå då när vi faktiskt drack exakt samma mängd innan i kom till själva festlokalen...ja ni förstår säkert vad jag menar. Men en halv flaska vin, vad är det i det stora hela?
Ja, so be it!
Väl på plats intog vi våra platser, så klart bordsplacering på en sådan tillställning(samtliga anställda och förtroendevald i kommunen var inbjudna). Vi såg ganska fort att vi fick sitta tillsammans, vi från förskolan...Och det tyckte jag var trevligt!
Förrättsvinet serverades och även förrätten, sedan vidare till varmrätten med lite mer röd vin, mums! Till desserten inmundigades kaffe och en Baileys, ännu mera mumma!
Under denna middag så var det även snapsvisor och annan underhållning, bland annat en tävlig som gick ut på att skriva en tacksång med några bestäma ord/fraser i. Dessa ord/fraser var: pekpinne, krita, matte, rast och tack för maten. Lagen indelades och efter en viss tid skulle dessa sånger även framföras. En jury bestående av fem olika personer skulle sedan utse en vinnare. Och vinnare: Klaralunds daghem!!!! Så klart! Nä kanske inte, men tävlingsinriktade som vi är så blev vi självklart väldigt glada och lyckliga över denna vinst. 
Sen var nog det hela över egentligen men festen fortsatte så klart hela natten, när man ändå är på krogen liksom!=)
Mer drinkar, glatt sällskap och fina bitar - kan det bli bättre? 
Halv 4 tyckte vi att det var bra för denna gång och begav oss hemåt...Det var väldigt skönt att krypa ner i sängen då måste jag medge. Kanske inte lika kul att vakna för huvudvärken som infann sig då var inte att leka med....Tur att den gick över i ett naft och söndagen fortsatte sin gilla gång!

Och en ny vecka har börjat och även snart gått till ända...jag hinner inte med...
Igår bowlade vi, herre gud vad kul! Och vilken träningsvärk jag har i benen och rumpan idag...inte att leka med! Men det var grymt kul och vi bokade en ny tid på en gång, lika bra liksom!
I helgen bär det av hemåt, det ska bli skönt och trevligt att träffa mamma och pappa och Sara och Andreas och så klart fasters gullefjun Leonardo, har inte sett honom på två månader, håller på att längta ihjäl mig!!!
Nu vankas middag, om jag lyfter på arselet och lagar den det vill säga!

xoxo//J