Vinnaren är korad!!!

Och rätt låt vann, enligt mig!!!
http://youtu.be/4sa9C_G_GdY
Ett bra sound, en fin text som ger mening i livet... Härligt scenspråk!!! I like a lot!!!
 
Söndagen spenderas på samma sätt som lördagen, i soffan under täcket med feber och kroppsvärk...fingrarna känns som korvar och jag har så ont...varför är det så? Jag sa till sambon just, att så dålig som jag är nu har jag inte varit på länge... läskigt! Han blev lite orolig när jag vaknade i morse med över 38graders feber...det är väl inte riktigt normalt, eller? Ja det blir viloläge idag, och imorgon, vare sig jag vill eller inte...Inte mycket att göra nåt åt, bara acceptera läget!!! Bättre att bli ordentligt frisk innan jag går tillbaka på jobb så jag håller mig frisk sen!!!
 
Betar av hårddisken, en serie efter den andra... Börjar så småningom komma ifatt och det är väl enda fördelen med att vara hemma...förutom att jag får liggsår, eller nåt...rastlösheten kryper i kroppen men orken finns inte där...
Och så är det skidor på TV som jag kan avnjuta, så det är väl ändå lugnt...Gärna gått ut en stund i solen förståss men jag får njuta av den här inifrån bara! Det är ju ändå svinkall... Måste se det från den ljusa sidan... =)
 
På återseende!!!
//J
 

Min tur...

Inte vet jag om man ska skratta eller gråta, helst vill jag gråta för jag har så urbota ont i kroppen men det här är verkligen inte vad jag behöver just nu, eller har tid med för den delen... Att bli sjuk just nu är inte OK, har liksom inte möjlighet till det... Att vara hemma är inte ett alternativ, inte som det ser ut just nu...Nystartat dagis med ny personal och nya barn...men det var väl bara att vänta antar jag! Eftersom jag inte haft en sjukdag sedan ett år tillbaka, om man nu bortser från mina två veckors sjuksskrivning i aug. då jag hade svinkoppor, men ej var sjuk, så var det väl bara att vänta...En massa nya barn, med massa nya basillusker = sjuk!
Kände redan igår att det var något som var på G, kände mig inte alls hundra, konstig i kroppen men framförallt en hosta som river söner hals och bröst...och idag kom febern, och inte lite heller...Ligger helt däckad på soffan, fryser och svettas om vartannat...En hund som lider och inte förstår varför matte inte orkar med honom...=( Lika jobbigt för oss båda!!!
Men förhoppningsvis är det snabbt övergående, en dagsfeber eller nåt...det kan jag leva med! Så nu håller vi tummarna!!!
 
sjuk_28476945
 
En liten uppdatering vad gäller jobbet då kanske!!!
Som sagt, i måndags slog vi upp dörrarna och det nya dagiset öppnade. En hel grupp med nya barn anlände och har under veckans som gått skolats in. Det är en extrem situation när man skolar in en hel grupp samtidigt men det har gått över förväntan och jag tror, vet att det kommer att bli bra det här! Det enda man är orolig över är om alla föräldrar har fått den informationen som de ska ha och att de känner trygghet att lämna sina barn till oss? Det är ju ändå deras ögonstenar, det viktigaste/käraste i deras liv...Jag hoppas det!!!
 
Men som sagt, att bli sjuk nu är inte att rekommendera...så det är viloläge som gäller! Jag som hade så mycket planer för helgen, jag skulle städa och fixa, tvätta och dona i min pysselhörna, sortera papper och fixa...men de sakerna lär ju finnas kvar till en annan dag...=) Middag skulle jag bjuda på oxå, hade bjudit hem M och pojkarna men det får oxå ske en annan dag...för idag orkar jag inte...har lite svårt att bara ligga...när det är så mycket som ska/måste göras...kanske jag orkar stoppa i en maskin tvätt iaf? Nä, nu låter du bli, ligg där du ligger och bli frisk istället!!! Japp, det ska jag göra!!! Och se på lite skiskytte...och serier...och Melodifestivalen....
Ikväll är det Le Grande Finale - vi får väl se vad som händer!!! Ett svagt startfält, det svagaste nånsin vill jag säga... Men ett par bra låtar finns det ändå, men ingen som riktigt ger den där "feelingen"!
  
 
Vi hoppas på nån av dessa!!!=)
 
Kram på Er!
//J