Greece - here I come!!!

Nu drar jag iväg, ska bli sååå skönt sååå!

Ryggen kunde ha varit bättre, men jag får helt enkelt hoppas på att en vecka i solen gör sitt till så jag kommer hem helt återställd! Får helt enkelt se till att det blir så...Men sol, bad, saltvatten, hav, god mat, dryck och härligt sällskap brukar ha den verkan på en, iaf på mig! Så förhoppningarna är väldigt höga!
Väskan är packad, helt otroligt att man måste ha så mycket med sig på bara en vecka...och ändå har jag gått igenom väskan flertalet gånger och plockat bort och funderat och tänkt...men ändå lyckas man fylla en väska...otroligt!
Men jag kan ju fylla en hel väska när jag bara ska vara borta över helgen...förstår inte jag...

Kommer att sakna mina älsklingar här hemma vansinnigt mycket! Det är första gången som jag är borta från Bilbo mer än ett par dagar och det känns redan nu i magen...men jag vet oxå att han kommer att ha det jättebra hemma hos husse, och så får de ju chansen till massa kvalitetstid...=)
Så klart kommer jag att sakna J med, men jag vet oxå att det är bra att komma ifrån varandra lite nu som då, så man får längta lite efter varandra...Och vi kanske behöver det för det är mycket omkring oss i dagsläget, med husrenoveringen och allt...Så jag tror det är bra med ett lite avbrott!=) Även om jag kommer att sakna honom vansinnigt...=)

Dax att börja dra sig, tyckte tiden gick så långsamt men nu blir det nästan stressigt!
På återseende vid hemkomst!
xoxo
//J

Ännu ett år på nacken!



Så har då ännu ett år passerat sedan jag sist fyllde år - och för att summera det året så måste jag väl säga att det ändå varit ett rätt bra år, i stora drag...=) Det bästa med allt är väl husköpet förståss! Men mycket andra roliga och bra saker har hänt, även om jag nu inte kan komma på en enda sak...=)

Dagen har varit bra, trots fruktansvärd ryggvärk...Jag tar det sakta och försiktigt, allt för att ryggen ska bli bra. Jag vet att jag ska röra på mig för att inte musklerna ska stelna till, och det gör jag, i lugnt takt då förståss...Men har iaf bestämt mig för att vara hemma hela veckan, så att jag i lugn och ro kan koncentrera mig på att bli bra. Dels för att jag faktiskt ska ut och resa i helgen och dels för att jag inte vill ha så här ont i ryggen...
Ett kiropraktorbesök står på agendan i morgon bitti, har höga förväntningar att han ska göra underverk med min rygg!



Nu lite spikmatta och bönder, och sen lite action á la Hawaii innan läggdags!!!
xoxo
//J


Har inte tid!!!

Måste erkänna att mina dagar är alldeles för korta för att som jag skulle vilja hinna med, och helgerna går absolut alldeles för fort! De hinner inte mer än bli fredag innan det är måndag igen känns det som, ja jag vet inte jag vart dagarna flyger iväg!!!
Det är mycket nu, det är bara att inse...och det känns vill jag lova oxå...i magen...började fundera varför jag har så mycket halsbränna hela tiden, tills jag kände det svida till i mellangärdet...magkatarrssymptom! Och det vill vi inte ha igen!!! Så nu blir det till att försöka ändra på sina vanor och leverne och lugna ner sig en smula...Det har gått förut och det ska gå nu med! Och jag tror det hinner lugna ner sig, bara vi får huset i skick för målarna och hantverkarna! Och sen är det bara flyttpackningen kvar...och själva flytten så klart då då! Snart, mycket snart!



Men först väntar en härlig, varm och skön vecka i Lesvos, Grekland med bästaste Maria! Något jag verkligen ser fram emot - sol, bad, sandiga stränder, sköna ljumma kvällar, tzatziki och grekisk sallad! Och ett och annat glas rött...=)



Tiden räcker inte riktigt till för bloggen, eller för annat heller för den delen som inte har med jobbet eller med huset att göra...Det får helt enkelt bli så, att jag bloggar när jag känner att tiden finns för en stunds skrivande...Så på återseende!!!

xoxo
//J

Vilket virrvarr!

Tapeter, kakel, klinkers, klickgolv...Allt är ett enda stort virrvarr av färger, mönster, utseenden etc, etc...Huvudet är alldeles snurrigt och jag är så trött! Och då är vi inte på långa vägar klara än, har ju ännu hallen och lilla sovrummet kvar, samt badrummet! Och badrummet lär inte bli lätt när vi är helt oense på vad vi vill ha...=/ Jag har en bild i mitt huvud hur jag vill att det ska se ut, hur jag vill att mitt badrum ska vara...Jan har oxå en sån bild, men den överensstämmer inte med min bild...Vad gör vi då? Måste kompromissa på något sätt och komma fram till en lösning, gärna snart så de kan sätta igång! Jag skulle så gärna vilja flytta, SNART!!!



Vad gäller bilder, så låter de vänta på sig ett tag till...Måste ta några först, förstår ni!=) Har inte tid att fotografera när jag är där, mest blir det ju rivning, slipning och nu målning! Men så klart måste jag väl försöka få nån bild eller två, iaf så man kan jämföra när det är klart...=)

Kvällen  spenderas i bästaste sällskapet: med mamma, sambon och älskade Bilbo! Behöver det efter en lååång dag i hur många butiken som helst...Blir att sova gott sen, det vill jag lova!
Önskar alla en fortsatt trevlig lördagkväll, själv tackar jag för idag!
Kram, och god natt!
xxx
//J

Mycket nu...

...så pass mycket att jag knappt hinner kika in på bloggen längre...Det är så mycket annat som ska göras, som känns lite viktigare på något sätt...
Det som tar mest tid är renoveringen av vårt hus: vi river, slipar, målar, och slipar igen...Det är mycket som ska förberedas innan det roliga kan börja: målningen och tapetseringen!=) Och så måste vi ju fixa till badrummet, bara ett tomt skal just nu...måste hitta kakel och klinkers som vi gillar, och som man inte tröttnar på fort eftersom det ska sitta där ett tag. En tapet är ju lite lättare på det viset, där man kan ju byta när man tröttnat, men kakel är lite svårare...Men det ska nog ordna sig, vi vet på ett ungefär vad vi vill ha!!!=)

I helgen var det som sagt mycket husfix, men även lite socialt umgänge har jag hunnit med, det behövdes nog definitivt! En filmkväll hos bästaste H - mycket trevligt! Kalas x 2 på söndagen för N som blir 6år och E som just blivit 10år - massa godsaker, och väldigt trevligt!
Och så avslutade vi faktiskt söndagskvällen med att ta en promenad tillsammans, jag och min sambo - det var länge sen!!!
Och så började ju Idol igen!!!! Nu är hösten räddad...Nä men lite iaf!=)
Lite nytt i juryn, alltid bra med färskt och jag tror det kommer att bli bra...Alexander Bard vet vad han pratar om, han är bra på musik och artisteri, han vet vad som krävs...Och Pelle Lindell verkar ha huvudet på skaft han med, så det blir nog jättebra det här!!!=)

Bilder från E-tuna helgen har ännu inte kommit in datorn, därför har jag inte lagt ut några...men det kommer, så småningom...Kanske även nån bild på vårt fina hus??? Om nån skulle vara intresserad...=)

På återseende och med hopp om en fortsatt trevlig vecka!
xoxo
//J