Har man tråkigt så har man...=)





Inte helt bra men kul att prova på något nytt!!!=)

//J

Lite uttråkad...

...men kan inte riktigt förmå mig själv att göra något heller...Vet inte vad jag ska göra, lite trist att göra saker själv...
Hade tänkt mig en dag på stranden, men när jag vaknade i morse så var det mulet och då kändes det som att jag kunde skippa den idén! Tog en runda med snabeldraken, det var behövligt det oxå...Men nu skiner solen och himlen är blå och jag ångrar mig något att jag inte tagit mig iväg till stranden för lite sol...Men det är ju väldigt trist att åka dit alldeles själv, även om jag mestadels bara ligger och läser...Men det är ändå trevligt med sällskap! Så det bidde inget stranden idag heller...Men om nu solen är på G imorgon så ska jag banne mig iväg till stranden, ensam eller inte, spelar inte så stor roll!!! Och på kvällen är det The Ark som gäller!!! Ser jag verkligen fram emot, det ska bli så kul!!!=)



Ikväll får vi besök av Majk, blir till att äta middag på Rusells tror jag minsann...=) Och sen ska jag faktiskt umgås med H - det var ett tag sen och jag känner att jag är i stort behov av lite vänner!!!
Jag sitter här hemma och tycker lite synd om mig själv, helt utan anledning...för att jag är alldeles för bekväm och lat för att göra något...Har massor att göra, men hur kul är det egentligen att städa, tvätta, plocka och diska dagarna i ända??? Och att göra något annat här, som att måla eller liknande känns som slöseri med tid när vi inom en snar framtid ska flytta härifrån?
Så idag har jag Lipstick Jungle-maraton - nice värre!!!=) Och lite manikyr, tror jag att jag ska fixa mig...=)



På återseende!
//J

Hemma igen!

             
  Bilbo njuter i gräset    På väg från stranden... Trött efter vild lek!

Mammas och pappas stuga - som jag kommer att spendera mycket tid i!!!
Snart inflyttningsklart, fast vi har sovit där nu när jag varit där och det har varit mysigt värre!

Nu är jag hemma igen, varit en låååång dag verkligen!
Startade färden vid halv 3 inatt, tog i lite i tidsväg för att kunna stanna och sträcka på benen lite utan att behöva känna stress och för att jag skulle kunna ta det lite lugnt...=)
Väl framme vid 7-tiden, två timmar innan avgång - vad göra??? Jo sova så klart! Försökte komma till ro i bilen och blunda lite, men lyckades inte riktigt! Men det dröjde inte länge innan de började med bilarna....Bara att köra ombord! Sen fick vi vänta lite innan vi fick vår hytt, men sen, sen blev det sova för hela slanten! Sov i stort sett ända tills vi kom fram i Mariehamn, och det var skönt värre! Och säkert välbehövligt! Så skönt att komma hem dock! Borta bra så klart, men hemma bäst ändå!!! Fast om man nu ska ha semester och bara vara, så behöver man komma bort hemifrån, för är man hemma så finns det alltid saker att göra...Kom på massor av saker som behövs göras här hemma så fort jag kom innanför dörren - det är inte bra!!! Men idag har jag bara varit och tagit det lugnt, lite pyssel och plock lite här och var bara...=)

Nu är det soffmys med sambon och voffsing och katterna!
xoxo
//J

Snabbis...=)

Semester, ljuva semester!
Man ska inte klaga, jag har det hur bra som helst trots att latmasken har letat sig in i mig! Gör inte alls mycket, för att inte säga ingenting alls!!! Men nog skulle jag ju kunna ha lite mer SOL!!! För det tycker jag nog det varit dåligt med på sista tiden...Det är lite så där halvmulet hela tiden, och nån regnskur då och då, men varmt nog för det...Men jag skulle nog vilja ha lite mer klart väder, med solen som skiner och himlen som är blå - så man kan lägga sig nere på brygga och njuta och få lite färg på sig...Känner mig blek och tråkig, och snart är juli slut och semestern lika så...
Får väl helt enkelt vänta på nästa semester i september när det bär av till Grekland!!! För nu längtar jag massor, speciellt när regnet faller därutanför...=)
Det har ifs sin charm det med, mysfaktorn är hög om vi säger så! Och när man är hela familjen samlad så är det ju ännu mysigare!
Men trots att jag har det massa bra där jag är, med familjen och så, så saknar jag mitt hem, min säng och framförallt min sambo!!!=) Men snart är jag hemma hos honom och kissorna! Och så får jag träffa lite vänner, det längtar jag oxå efter massor!

Bilder har jag tagit oxå, men de får läggas in vid senare tillfälle då jag inte är vid min egen dator, jag lånar bara lite...=)

Hoppas att Ni oxå njuter av semestern som jag, ni som har semester dvs...Ni som jobbar, jag hoppas så klart att ni har det bra med!!!
Kort uppdatering - på återseende!!!

//J

  
Replot bron - by night

Vän-helg!

Det har det verkligen varit hela helgen!!!
Så jättemysigt, det får en att förstå att man saknar dem otroligt mycket och de här små besöken gör att man klarar sig med nöd och näppe tills nästa gång man ses!
Men det dröjer inte alltför länge tills dess!!!

Iaf, i fredags bar det iväg till Gävle, rättare sagt Hästbo och M och D! Spenderade dagen tillsammans med M, både "hemma" och i stan. Kul att göra Gävle lite, det var ett tag sen jag var där. Tog en liten sen lunch på favvostället när vi pluggade - de hade renoverat sen sist men jag vet inte om jag tyckte att det var så himla mysigt...Ja, tacotallriken smakade precis som förr, och det var gott!!!=)
Hittade lite smått och gott att köpa med mig hem: BH och trosa i turkost, lite pysselmaterial och lite andra trevligheter! D grillade på kvällen och lagade god mat, som vi avnjöt på verandan, därefter tog vi det lugnt med en film...=)
På lördagen drog vi iväg till Järvsö och ett besök hos N - det var grymt länge sen vi sågs och det var så kul att träffas och umgås med varandra igen, precis som förr! Trots att det var sex år sen vi träffades senast, så fortsatte vi som att det var förra veckan...Helt otroligt!!! En jättemysig helg med god mat och god dryck, och framförallt urmysigt sällskap!!!=)

        

Är hemma nu en sväng för lite tvätt och fix innan det är dax att åka iväg till nästa ställe, till mitt "sommarställe" i Replot, Vasa...=) Jag och Bilbo åker iväg och myser lite med familjen och övriga släkten! Det som är mest spännande är nog att jag ska köra själv dit - det blir verkligen en erfarenhet!!!=)

Dax att börja fundera på packning, det är ju inte bara till mig...Även hunden måste ha lite packning med sig!!!=)

Önskar Er trogna läsare, och övriga oxå förståss, en fortsatt bra dag och vecka - får sen när jag tittar in nästa gång!!!
xoxo
//J 

Vilken dag!=)

Idag har varit en av de bästa dagar på länge - och den har jag spenderat med min älskade sambo!!!
Kan nog påstå att det var precis vad vi behövde, lite kvalitetstid tillsammans, efter allt som varit...Vi har liksom inte haft tid till det på väldigt länge, vilket han oxå konstaterade idag...=) Tror att vi bägge två uppskattade den här dagen!!!
Vi har egentligen inte gjort något, men bara varit tillsammans! Promenad tillsammans med voffsingen, en tur till stan för några småärenden, vilket även resulterade i lunch på stan...=) Till efterrätt blev det en bollglass, mumsfillibabba!
Sen åkte vi hem, jag gick en liten promenix med voffsing igen(han fick stanna hemma när vi for till stan pga värmen) och sen åkte vi iväg till huset...=) Kikade lite, mätte lite och diskuterade massor! Gick väldigt bra, vi verkar vilja detsamma på det stora hela!
En snabb sväng till svägerskan och svågern, Bilbo har några "utslag" som vi ville att P skulle kolla...Hon har ju ändå haft hund ett tag! Kom fram till att det förmodligen inte är något allvarligt, utan vi ska tvätta med sårtvätt bara...Funkar inte det får vi ju åka till veterinären så klart!
Sen drog sambon iväg på sikfiske med en kompis - det tyckte jag han helt klart var värd!!! Få lite distans och göra något helt annat, och inte bara tänka på jobbet liksom...=)

Nu är det läggdax, imorgon bär det av mot Gävle och sen vidare till Järvsö! En helg med goa vänner, härligt!!!

Önskar Er en riktigt god helg!
xoxo
//J

     

Halva första veckan...

...har redan passerat av semestern, och det har gått så fort!
Lördagens utekväll med kära kollegorna blev en succé: maten och drycken var god, och sällskapet förträffligt! Vi hade riktigt trevligt och vi var duktiga och åkte hem i bra tid, så man skulle kunna njuta av dagen efter oxå...Men jag vet inte jag, jag var fruktansvärt tröff hela söndagen ändå!!!=)

I måndags drog jag och M till Föglö och hennes stuga, för en liten minisemester! Vädret var inte på vår sida, vilket det inte varit alls de här sista dagarna, men vi hade det väldigt trevligt ändå! Massa snack och skvaller och god dryck, så klart!

Kom tillbaka från stugan igår, bara för att upptäcka saker som jag inte riktigt var beredd på...Mycket tårar blev det, men till slut lyckades jag väl ta mig samman och tänka annorlunda på saker och ting. Hoppas bara på att det funkar!
Tror aldrig jag varit så ledsen som jag var igår, det var fruktansvärt! Och jag och min sambo har väl aldrig haft såna diskussioner förut heller....Ja jag vet inte jag! Jag hoppas innerligt på att det ordnar sig till det bästa i slutändan iaf!=)

Nya äventyr väntar på fredag, när jag åker iväg till Gävle och sen vidare till Järvsö för att träffa några kära vänner, som jag inte träffat på länge!=)
Ska ta tag i lite saker här hemma nu då, som tvätten, disken och annat smått och gott!

//J

Semester 2011

Började ett inlägg igår men av nån underlig anledning så raderades alltihop och då blev jag irriterad och gick iväg ut en sväng!
Försöker på nytt idag igen, får hoppas att det funkar bättre!

Nu är iaf sista arbetsdagen avklarad, eller igår, och jag har SEMESTER! Fem härliga veckor framför mig har jag och det ska bli SÅÅÅÅ skönt! Har nog aldrig förr längtat så mycket efter semester som jag gjort denna vår och nu är den äntligen här!!!
Börjar det hela med att träffa kära kollegor på lördagkvällen för lite middag och drinkar, ser jag verkligen fram emot!
I början av nästa vecka bär det nog av ut till Föglö och M's stuga, det ska bli skönt! Kanske får vi sällskap, annars åker vi själv...=)
På fredag bär det av mot Gävle för sen vidare färd till Järvsö och en helg hos Nina - har inte träffat henne på jättelänge så det ser jag verkligen fram emot!=)
På onsdagen därefter åker jag och Bilbo till Vasa, för lite umgänge med familjen. Det ska bli spännande eftersom jag aldrig kört där själv förut, så lite nervös är jag förståss...men det ska väl gå bra!!!=)
Stannar någon vecka eller två, innan jag åker hem igen för lite Rockoff och mys med sambon och kissorna...=) Ska väl försöka mig på ett besök till hemtrakterna oxå hade jag tänkt, återstår att se hur mycket mer man orkar och hinner...=)

Tänkte denna semester inte skulle bli så hektisk, utan jag skulle ta dagen som den kommer, ligga på stranden och njuta, koppla av och umgås med vänner och familj - och det ser väl så ut oxå!!!=)

Så om jag inte uppdaterar lika ofta som jag brukar så vet ni vad orsaken är - jag har helt enkelt semester!!!

Önskar Er alla en riktigt trevlig lördag!
xoxo
//J