Årets första...

...dopp är avklarat! Igår fredag 4 maj slog jag mitt eget rekord,eller hur man nu ska säga. Jag tog mitt första dopp i havet! 5 grader celsius visade mätaren på konstaterades det efteråt. Och ja visst, sved det lite i skinnet men inte så farligt som jag trott från början.
Det hela gick till så här: efter jobbet samlades vi alla från Klaralund(där jag jobbar) på Hammarvallen, lokala fotbollsplanen för en liten "gathering". Vi började med att äta lite burritos och dricka lite cider i solskenet, himlans mysigt. Sen var det dax för lite vinbrännboll och vintetrorna ställdes ut och spelet började. Kan ju säga att det var ett tag sen man sprang då då...( och det får jag lida för idag - har helt pajat hälsenan tror jag...) Laget som jag var med i vann och vi fick guldmedalj och chokladbit, gott! Sen bar det iväg till en stugby i Hellesbysand, hur mysigt som helst! Där hade vi hyrt en stuga för kvällen och där skulle vi bada vildmarksbad( en trätunna med uppvärmt havsvatten, ca. 38-40grader). Först installation i stugan, sen bad i tunnan. Och därav doppet i havet: det var ju så varmt i tunnan ju, var ju tvungen att kyla ner mig lite...för att sen kunna värma upp mig igen efter att ha varit ner och doppat mig i havet...*ler* Det var ialla fall jättemysigt och absolut något som jag rekommenderar för alla! (Alltså, vildmarksbadet :) ).
Sen fortsatte kvällen i stugan med lite mer mat och lite mer dricka och fika. Lite samarbetsövningar var vi ju tvungna att ha när vi ändå var på G! Och återigen vann laget som jag var med i, det måste betyda att vi har ett väldigt bra samarbete, eller???!!!???
Vi avslutade kvällen med Ålandsspelet, alltså som TP ungefär fast bara med frågor om Åland med omnejd...Helt otroligt! Trodde verkligen inte att man kunde komma på så många frågor om Åland...men det kan man tydligen...och jag kunde faktiskt några fast jag bara bott här i ett år lite drygt...*ler* Så jag är lite stolt faktiskt!
Men sen var det bra skönt att komma hem och krypa ner i sängen kan jag lova er!

Idag, lördag, har jag haft en riktigt softar-dag, så skönt så! Tvättat lite och planterat lite blommor, måste ju vänja dem med att vara utomhus ju lite smått...*ler* Laga lite mat och resten av kvällen fortsätter nog i samma stil tror jag...om vi inte hittar på nåt annat...*blink*
Jag hoppas att alla får en trevlig helg, ha det gott!
Kramizzar! //J