Kalas och shopping...

Rätt fascinerande ändå, att man åker iväg för lite shopping i Uppsala och kommer hem med hela bilen proppfull - när vi egentligen inte skulle ha något någon av oss...Jag var ju egentligen bara sällskap, men lyckades ändå göra av med en massa pengar!!! Men det blev faktiskt bara nyttiga saker, saker som jag/vi har användning för...Det har jag förvisso av många saker och kläder, men nu var det faktiskt inga impulsköp, bara därför att, utan bra saker! Bland annat lite saker till huset, och så fick jag rätt många julklappar fixade!!! Det är jag imponerad av!!!=)
Det var en riktigt bra dag, jag är supernöjd!!! Det var så trevligt att få umgås med Maria en hel dag utan andra hälfter, barn eller kollegor - det händer faktiskt inte så ofta!!! Så det tackar jag för! =)

I fredags firade vi min älskling som blev ännu ett år äldre(han fyllde dock år i torsdags, men det kändes bättre att bjuda på kalas på fredagen när vi som vanligt har en massa annat för oss alla andra dagar). Jag har gått och trånad och längtat efter smörgåstårta jag vet inte hur länge nu, så jag bestämde mig för att göra det. Sagt och gjort, smörgåstårta blev det!!!=) Och supersmarrig blev det oxå, nöjd även denna gång...=)
Men på torsdagen bjöd Jan sina anställda/kollegor på tårta, och han hade beställt en marängtårta så det fick det bli!

        

Avslutade med att göra rulltårtsbakelser med färska jordgubbar - riktigt gott det med!!!=)
(Ja jag kan jag med, om jag bara vill...tydligen!)

Söndagkvällen börjar så sakteliga lida mot sitt slut - dagen har gått i rasande fart! Spenderat dagen i huset, skurat och målat badrumsmöbler. Det går sakta framåt men vi börjar väl se ett slut på själva renoverandet, så småningom!=) Nu bara väntar jag på att hantverkarna ska komma och kakla och tapetsera, då ser man ju iaf att det hänt något!!! Och vi kan flytta in...!!! Snart, mycket snart...=)

Nä, nu ger jag upp! Lite serier, och kanske en kopp thé och så är kvällen komplett!!!
He'på're!
//J

Gungeligung!

Så har även denna helg lidit mot sitt slut, mycket fortare än vad man skulle vilja tyvärr. Men det är väl alltid så antar jag...=/
Har haft en alldeles underbar helg hos mamma och pappa, bara en massa vila och massa skratt, precis vad jag behövde. Så nu tror jag faktiskt att det kan finnas lite energi över till att fortsätta med mitt måleri till huset: nu ska här målas badrumsmöbler!!! Ja, imorgon alltså...=)
Men först är det jobb som gäller, som vanligt och sen ett besök hos min älskade kiropraktor som jag går till med skräckblandad förtjusning: för samtidigt om han gör nytta så är det rätt läskigt när det knakar och brakar överallt...=) Och jag har ju nog lite känningar i nacken efter min lilla träff med fru vildsvin i fredags... Lagom stel...och lite värk... Så det blir nog bra det där...och så ska han nog mörbulta min vad ännu en gång: det lovar jag gör megaont!!! Bara att stålsätta sig...

Men först väntar en god natts sömn i min egen säng med min sambo brevid mig - härligt! För hur skönt det än är att åka hem och bli ompysslad av mor och far så är det väldigt skönt att komma hem till sig själv!!!
Fast pappa har varit megasnäll och kikat lite på min bil, bland annat efter krocken och sen lite annat då jag ska besiktiga bilen om nån vecka...Tydligen hade jag en parkeringslampa som var slut - ska man veta det eller? Och så är det ju den där rutan jag har...kanske går bilen igen, eller så gör den inte...Ja hur som haver, så måste jag ringa försäkringsbolaget imorgon ang. krocken, så kanske jag tar rutan på en gång då, om jag ändå lämnar in bilen på verkstaden för att fixa bucklorna och glaset...=)

Nä om man ska ta och gå ner till tax-free en sväng, och kika lite...=) Och sen ner till bilen, förhoppningsvis kör kapten in lite tid så vi är i land tidigare - hoppas kan man ju alltid!!!
Snart är jag hemma!!!

xoxo
//J

Första gången, sista gången???

Så har man då haft sin första krock, och förhoppningsvis blir det inte fler heller...Det är iaf vad jag hoppas på!
På väg hem till mina föräldrar stötte jag på ett vildsvin med sina ungar, lyckades så klart att träffa mamma/suggan med bilen då då...Trasigt glas på ena lyktan, spoilern på den andra borta, lite bucklig reg.skylt...och full av lera! Men annars tror jag bilen klarade sig bra...Jag är oskadd, lite skakig och chockad bara, går över bara jag får sova lite tror jag...
Men det som är mest irriterande, ar att det ska ta så lång tid att prata med polis och viltvårdare...Och innan jag kom fram till polisen...Ja, efter många om och men så fick jag iaf prata med några stycken och till slut även en viltvårdare som gav sig iväg ut efter det här vildsvinet...Inte lätt när man inte riktigt kan beskriva var man har kört på vildsvinet...Men han har inte hört av sig igen, så jag antar att allt har rett upp sig! Jag har iaf gjort min plikt och polisanmält händelsen, bara det är bra!!!=)



Nu ska jag försöka att njuta av resten av helgen, tillsammans med mamma och pappa och så klart Bilbo!!! Vi ska bara vara, hälsa på farmor står oxå på agendan...Lite shopping kanske...=)
Tända lite ljus och tänka på de som gått bort, som man saknar varje dag...

Kramar!
//J