30-årsfester bland annat...

Så vad har hänt egentligen sedan jag senast skrev? Jo vintern har sakta men säkert dragit sig undan och lämnat plats för våren, det är skönt det! Men vi hade ju kunnat vara utan allt pollen, atjooo! Nä så farligt är det faktiskt inte för mig i år, det är skönt...*ler*
En 30-årsfest har jag hunnit med, eller rättare sagt två...Aj aj aj, det betyder ju att vi faktiskt blir äldre...men huvudsaken är att vi inte känner oss gamla! Snart är det väl dax för min 30-årsfest, kanske ska börja förbereda och planera lite...*ler* Först firade vi Kicki som blev 30, det var en trevlig liten tillställning, synd bara att jag skulle iväg morgonen efter så det blev lugnt för min del...Sen firade vi Jenny. Marie var på plats och det var så härligt att få umgås med henne en hel helg!!! Tack för det vännen! Snart ses vi igen hoppas jag, har meddelat Carola men inte gått några svar...Men midsommar, då du, då kommer jag till Dalarna för jag är ledig då!!! Jennys fest började trevande men det artade sig mot slutet, som alltid måste man gå när det är som trevligast...Men att ta sig från Orminge/Nacka till Upplands Väsby mitt i natten är inte det lättaste och tar väldigt lååååång tid. Speciellt när nattbussen bestämmer sig för att lägga av mitt i en korsning oxå....*hmmm* Det ordnade sig och en ny buss dök upp inom kort och vi kom hem efter många häftiga svängara hit och dit...Åksjuk med andra ord!

Ett besök hos kvinnodoktorn har jag varit på osså, intressant och jobbigt...och fick inte de svar som jag ville ha men det visste jag väl mer eller mindre. Nu är mitt stora problem att jag inte går ner i vikt, vad jag än gör och försöker med...Men jag får väl helt enkelt svält mig själv då, det verkar ju vara det enda som hjälper och funkar, men hur blir jag då som människa att leva och jobba med? Inte rolig vill jag lova! Måste komma på nåt....*funderar* Har ni några förslag så kom gärna med dem, tar tacksamt emot varje förslag och råd!

Tänk att något så enkelt som en middag hos ett par vänner kan bli så trevligt? Här blev vi inbjudna på middag hos en kompis på jobbet och vi tänkte som så att det blir lugnt, vi äter lite mat, umgås lite och åker sen hem...Jo visst, två vintetror senare ja! Jag fattar inte! Söndagen var rätt så seg vill jag lova med en huvudvärk som heter duga...aj aj aj! Och ettårskalas skulle vi på osså...*hmmm* Vi var till Karola och firade vårt gudbarn Sara som fyllde 1 år den 12 april, men då var hon sjuk...Så det firades i helgen som var istället, med tårta så klart och massa paket! Jag tror att papprena och snörena var roligare än innehållet i paketen...*ler*

Jaha, ja, om man ska ta sig iväg på jobb nu då, sista dagen för den här veckan...Nu har vi fått två nya barn så nu är det fullt på vår avdelning, verkligen fullt...vi har inte ens sittplats vid borden till alla 23 samtidigt...det är illa måste jag säga...och det kommer att bli några väldig tuffa veckor här framöver, som tur är bara till den 1 juni, då de flesta av våra barn går på sommarledighet...Välbehövligt för oss! Och jag tar fyra veckor semester i sommar, och ska bara vara och åka runt och hälsa på vänner och bekanta och förhoppningsvis även få lite besök jag med!
Nu så, tack för mig!
Kramizzar!! //J

Vinter igen...

Ja så blev det vinter igen, typiskt! När det blivit barmark och det verkligen började kännas som vår, då ska snön komma tillbaka. När det inte behagar vara här när det verkligen är vinter så tycker jag inte att den ska behöva komma när det är vår heller...Det som har varit så fint och så härligt i flera veckor! Man har ju liksom börjat ta av sig till vårskor...men inte idag inte...idag är det snö...Ja ja, vad spelar det för roll, jag ska sitta på en buss i någon timme och sen på en båt i några timmar så det borde ju inte göra så mycket...När jag kommer hem ska jag och träna!!!=)

Och sen får jag gosa med sambon, som jag varit utan sedan i onsdags...hur har jag stått ut? Hur har han stått ut? Det var varit tungt må jag säga...Men jag har tröstat mej med sötnosen Leonardo och jag tror att Janne haft sina gos-stunder med katten Gustav...*blink* Så jag tror att vi klarat oss bra ändå!

Och golfskor blev det oxå, inte illa! Och inte så dyra heller som jag först var lite rädd att de skulle vara. Men jag hittade ett par som satt som gjutna på min fot så då var valet inte så svårt...*ler* Nu får man ju bara hoppas på att jag blir lika bra som Tiger Woods i dem då...annars vill jag ha pengarna tillbaka!=)

Ja det var den påsken det! Nu är godisätandet över för denna gång, tills nästa gång...Nä nån ordning får det nog lov att bli om det ska bli bra...Vi får göra vårt bästa helt enkelt!
Hoppas alla haft en jättebra påsk, det har jag!
Kramizzar från J

Uppdatering på G!

Det kanske är på sin plats med en liten uppdatering, jag tror bestämt att det var ett tag sen jag sist bloggade. Kanske inte är nån större förlust men ändå...Här kommer ialla fall en!
Så vad har hänt den senaste månaden? Egentligen inte alls så mycket...vad jag vet...

Kan ju först berätta att vi har förlovat oss! Den 22 nars slog vi till, tyckte det var en bra dag, vi firade fyra år då. Så nu är vi båda två väldigt upptagna! Känns faktiskt jättebra, jag tror till och med att Janne tycker det...
Skulle ju ta en fin bild på våra ringar tänkte jag, men ack så jag blev lurad. Det blev inte alls så fina bilder som jag ville att det skulle bli så därför blir det inga såna bilder här heller...*ler* Ni får helt enkelt vänta tills ni träffar mig för att se ringen, den som nu skulle vilja vara intresserad av det...*blink*

Numer är man ju sekreterare i Hammarland Ungdomsförening då då...det innebär förtillfället massa jobb och arbete...tror faktiskt att nästan alla helger framöver är inbokade i något evenemang...jättejobbigt men men...vad göra? Har man tagit på sig något så har man...det gäller ju bara för ett år och det kan ju vara ganska kul!
Måste bara kolla upp en helg när jag kan åka till Gävle för att träffa mina "gamla" klasskompisar...*hmmm* Måste ju kunna gå nån helg tycker jag...måste kika i almanackan...*ler*

Något annat vet jag inte om jag ska skriva om, det har liksom inte hänt så mycket mer utöver det vanliga: man jobbar, man tränar, man sover och försöker att umgås med vänner och familj så mycket som möjligt. Däremellan är man bara trött!

Har tagit upp kontakten med två "gamla" vänner igen, två vänner som en gång i tiden stod mig väldigt nära och jag hoppas väl att det kanske kan bli så än en gång! Jag tycker ialla fall att det är jättekkul!

Nu vill jag önska alla en riktigt Trevlig Påsk!
Kramizzar från J
!