Lite ledighet!

Ja lite ledighet har man nu och det är både skönt och uppskattat! Hade många planer för helgen men det blev inte riktigt som vi tänkt, verkligheten ville nåt annat... Arbeten och sjukdomar som ställer till det, men det är inte mer än att vi försöker igen vid senare tillfälle! :) 
Blir en helg hos mamma och pappa istället, lugnet som infinner sig är stort! Skönt!!! Det har varit en tuff vår, nytt jobb, ny arbetsgrupp, en ledning som inte riktigt tänker som vi... För att nämna några saker... Men det som är tyngst är nog situationen inom arbetsgruppen, där vi har lite olika syn på saker och ting... Visst så är det väl överallt men oftast kan man prata om saken och komma till en kompromiss men det är lite svårt just i denna situation, det är mycket som ligger bakom! Men en diskussion ska det definitivt bli, för så här kan inte jag fortsätta!!! Blir en ohållbar situation i längden!!!:/
Skönt med lite ledigt iaf, solen och värmen har kommit och våren är verkligen här!!! Suttit i solstolen och myst, umgåtts med föräldrarna och bara varit!!! Me like a lot!!!
//J

Ho...ho....hockeyfeber!!!

Mmm det kan man ju säga att det är! Ishockey-VM är igång och eftermiddagarna och kvällarna är fyllda med ishockey, den ena matchen viktigare än den andra! Ja hockeyfanatiker, det är jag det! Följer slaviskt och sitter som på nålar och lever mig in i matcherna - this is my Life, det är det här jag är uppväxt med!!!=)
 
Men lite annat hinner man väl med också, kanske... =) Idag har det varit strålande fint hela dagen, förutom några få ynka stänk som ville komma på förmiddagen... Fått massa gjort och varit ute i stort sett hela dagen, och det känns i ansiktet om vi säger så! Storstädning av garaget, så nu får jag äntligen in bilen...som om det skulle behövas nu då liksom...=) Grävt upp oinbjudna vildhallonbuskar som bara förstör för övriga buskar, planterat pil och svartvinbärsbuskar, promenixat med voffsing, krattat och rensat ogräs...Varit riktigt pyssliger idag måste jag säga, nöjd med mig själv! Klappar mig på axeln lite...Och så kom fd. chefen och kollegan med lite jordgubbsplantor till mig - tack så jättemycket!!! =) Och en trevlig pratstund hann vi med också, nice!!!
 
Och så är det snart dags för ny arbetsvecka men en kort sådan för min del - bara tre dagar att jobba, sen lite ledighet!!! Blir en tripp till mamsen och papsen och så spenderas helgen i Gävle hos Mi och Daniel, för att fira deras nyblivna samboskap!!! Japp japp, Mi har flyttat till Gävle och blivit sambo - det var på tiden!!! Grattis önskar vi er och lycka till!!! =O)
 
Nu ska jag klippa sambon så han är snygger imorgon då han ska på ost- och vinmingel!=)
Kramelikram!!!
//J