Nu är det slut...

med semestern...Tre veckor har rusat förbi i rasande fart och som vanligt har jag inte hunnit med allt som jag hade velat göra...Men å andra sidan valde jag bort att göra vissa saker för det hade endast fått mig att stressa runt i bilen land och rike runt och det hade inte varit så kul det heller...Förvisso hade det varit kanoners att träffa alla vänner men det är inte värt det om jag ska få magsår på köpet!!! Så därför har jag mestadels hållit mig hemmavid...Men det betyder ju inte att man är sysslolös, absolut inte!!! Och de här sista dagarna kom ju sommaren med buller och bång, vilket resluterade i en rejäl bränna i fredags efter en HELDAG på bästa stranden, Degersand.=) Picknick-korgen packad och massa sol, det var en riktigt härlig dag! Ända till natten när det var dax för sängen, det hettade och brände rejält på ryggen...Attans! Men så är det, är huvudet dumt får kroppen lida och det var verkligen så i detta fall! Men nu börjar det kännas rätt bra och en fin brun färg börjar uppstå, det gillas!!!=)
 
Och Rockoff har gått av stapeln under veckan och det blev ju några besök om vi säger så...Vissa blötare än andra, det har varit tungt men helt klart värt det!!!
Mycket skratt och hålligång, sånt som vi gillar! Farbror Fläsk och Ripp-o-rama levererade och fick igång publiken varje dag, vilka entertainers!!!=)
 
 
 
 
 
 
Så efter en intensiv och tuff vecka är det dax att varva ner en aning, och börja jobb igen...Första dagen har gått bra, alla möbler är på plats igen men än återstår en hel del annat plock och fix, men ska väl snart komma iordning. Så denna måndagkväll kommer jag att vara trött, för natten bidde lite halvdan med åska och blixar och regn och värme och ja...sömnen ville inte riktigt infinna sig så man känner sig aningens mör idag!
Nya tag bara!!!
 
Kram
//J
 

Sol ut, sol inte, sol i hjärta, sol i sinne!=)

Ett par dagar med sol gör själen gott!!!=) Som synd är har jag inte hunnit iväg till stranden bara och att sitta här hemma i solstolen i dagsläget känns inte så lockande...Det arbetas en massa, full fart framåt bara och det är en massa arbetare här...Därför känns det inte så kul...Dessutom är det skönare att ligga vid stranden eller på nån klippa, på nåt sätt...för om man får lust att ta sig ett dopp så  kan man göra det utan bekymmer!!!=)
 
Men jag har å andra sidan haft en hel del att göra här hemma, som alltid när man varit borta ett tag...=) Tvätt och annat plock och fix! Och så massa mys med voffsing så klart, måste ju ta igen hela veckan som jag varit borta! Så glad han blev när jag kom hem, han visste inte vart kan skulle ta vägen...Och han släppte inte min sida på hela kvällen!!! Det är kärlek det!!!
Självklart var sambon oxå lika glad, skulle han inte sett så rolig ut om han oxå skulle hoppat och studsat så hade han säkert gjort det han med!!!=)
 
Nu är det middagsdax - hemlagade grillade hamburgare med pommes och massa grönsaker!!! Och jag undrar jag, om det inte blir en kall öl till?=)
Önskar er alla en fortsatt trevlig fredagkväll!!!
 
xoxo
//J

Tick tack, tick tack...

En update kanske är på sin plats så här efter en och en halv veckas ledighet!
 
Stack iväg till moster med familj i Replot och har umgåtts och myst med dem en hel vecka, intensivt och trevligt!!! Som sagt, fyra barn i familjen gör att det blir intensivt och ständigt pågående diskussioner och smågnabbande - men ack så mysiga dessa små barn är! Ja små och små, äldsta kusinen på 12år får jag väl inte längre kalla liten antar jag, inte heller nr 2 som blir 10 i höst...De andra två då, de som är 6år och 4år, får man kalla de små än då?=) Det är frågan om det...Kanske ibland!!!
Full aktivitet hela veckan, bland annat middag hos ett par kompisar till familjen, en båtutflykt till "villan", pysselverkstad med tjejorna, stadstur med shopping och lite annat smått och gott! Dagarna har försvunnit iaf...=)
 
Och nu sitter jag här, hemma hos mamma och pappa innan jag om några timmar ska bege mig hemåt igen, till mina älsklingar!!!=) Som jag längtar, så bli så mysigt att kramas och pussas lite!!!=) Ska bli skönt att komma hem över huvudtagen tycker jag nog...Det är som man säger: "Borta bra, men hemma bäst"!!!
 
Bilden är tagen för ganska precis ett år sen och det ser aningens annorlunda ut i dagsläget om vi säger så...Ska bli så spännande att se vad som har hänt där hemma under tiden jag varit borta...Det är stora planer på G iaf, så mycket kan jag säga!!!=)
 
Tre veckors ledighet går fort, bara en och en halv vecka kvar...och jag som har så mycket mer som jag skulle vilja göra på semestern, hur ska jag hinna med allt??? Får boka alla helger framöver tror jag, för jag ska ju ut och hälsa på några vänner på deras stugor, det ska hinnas med lite Rockoff, det ska  hinnas med en afton med Rockmix-tjejorna...Ja ni ser, hur ska man hinna med allt??? Skulle ju velat hinna en sväng till Linköping och Dalarna oxå men då får jag bo i bilen resterande vecka tror jag...och nu känns det verkligen som att jag bara vill HEM!!!
Så de tripparna får vänta på sig lite, kanske mot  hösten eller nåt...=) Kanske det är nån som tar på sig en kräftis eller nåt...=)
 
Nå, lite mys och umgänge med bästaste och älskade föräldrarna innan det är dax att bege sig mot båten nu då!!!
Au revoir!!!
//J

Semestern är här!!!

Äntligen är semestern här, som vi har väntat!!!
Det har varit en trög vecka, blir liksom lite så när barnantalet minskar drastiskt och sysselsättningen är nästintill obefintlig... Man har massor med tid att verkligen umgås med dessa få barn, som verkligen uppskattar det, men hur mycket spel kan man spela på en vecka egentligen?=) Nåja, har väl pysslat med lite annat smått och gott så man har fått tiden att gå men inte alls lika fort som det annars gör när det är full fart från arbetsstart till arbetsslut...=)
 
Men nu är det så semester! Och jag började den med att dammsuga hela huset, tvätt och dona. Men nu sitter jag i soffan och njuter av lite friidrott och ska snart ta mig en bit jordgubbstårta som jag fick med mig hem idag...=) Mmm!!!
Imorgon är det efterlängtad massage, fast jag vet att jag kommer att få så j-la ont. Men på nåt underligt sätt är det ändå skönt!!!
Och på måndag sticker jag hem till mor och far en sväng, för vidare färd till Replot på tisdag där jag blir en vecka. Massa mys med moster, morbror och kusinerna!!! Kommer dock att längta ihjälp mig...efter sambon och voffsing...
Sen får vi välan se vad återstoden av semestern har att bjuda på - lite Rockoff iaf...=)
 
 
Så om ni inte hör något från mig så är det för att jag har SEMESTER!!!
//J

Countdown =)

Nedräkningen har börjat - snart är det "semester"!
Ja det är lika bra att kalla det för semester, även om det inte riktigt är på det viset. Men det är strunt samma, jag får vara ledig i tre hela veckor och det är värt såååå mycket just nu!!! Sen om det blir tre fattiga veckor det är strunt samma...=)
 
Det är fruktansvärt lugnt på jobbet, och man ska väl egentligen inte klaga men dagarna går så mycket fortare och är betydligt roligare när man har något att göra hela tiden...Nu måste man hitta på en massa saker för att få dagarna att gå...När man har fullt upp hela dagarna önskar man att det nån dag skulle vara några färre barn, men när man väl har färre antal så är man ändå inte nöjd, är det inte underligt hur man är? Aldrig nöjd helt enkelt!!!
Men jag är rätt nöjd med att få några veckors ledighet faktiskt! Ska börja första veckan i Vasa hos moster och kusiner, nice!!! Sen blir det väl en visit hos mor och far men annars ska jag bara vara hemma, det finns nog massor att göra här med ska tilläggas...just nu sitter jag trapplös, för det är numera urgrävt på min framsida...Tur att man har en till ingång!!! Förberedelserna är igång för altanbygge, och det kommer att bli sååå bra!!! Tror jag iaf...=) Jo men det kommer det att bli - planerna är många!!! Men man får ta lite i taget för det kostar ju pengar oxå!!!
Så snart kommer jag att sitta där på min altan och njuta, som jag längtar!!! Fast det blir väl först nästa sommar som den kommer att utnyttjas till fullo!!!
 
Förra helgen var det galej för kollegorna med middag på Pepparkvarnen och fortsatt umgänge på Indigo och Arken. Mycket god mat, mycket god dryck och väldigt trevligt sällskap!!! En riktigt rolig och bra kväll! Och som vanligt får man lida för det dagen efter, men det är det värt när det har varit så där bra...Och eftersom regnet mer eller mindre vräkte ner större delen av dagen så gjorde det inte heller så mycket...=) Låg på soffan och tittade på Glee, orkade faktiskt dammsuga av lite här hemma men fortsatte sen kvällen i sällskap av H med lite film...Tyvärr var jag inte så sällskaplig av mig, utan halvsov mer eller mindre hela filmen...Så det får vi göra om en annan gång!!!=)
  
 
Äntligen har solen förärat oss med lite sällskap och värme till på köpet, har suttit en stund i solstolen tills jag mer eller mindre höll på att rinna bort, herre jisses vad varmt det är på min framsida!!! Men ack så härligt, man njuter ju när det är SOMMAR!!! Och jag älskar solen!!!
 
=)
//J