Snart är vi där...=)

Helgen gick så himlans fort, med likaså gör ju veckorna egentligen...
Imorse när jag stod i duschen, kom jag att tänka på julklappar och att det nog är dax att börja fundera på vad som ska fixas till vem osv. Vet att jag är tidigt nu men det kommer ändå att sluta med att jag står där nån veckan innan jul och är helt hysterisk och sönderstressad över att inte ha alla julklappar inhandlade...Man känner ju sig själv liksom! Så nu är det dax att sätta igång minsann!=) Åtminstone börja fundera...
 
//J

Uppåt igen!=)

 
 
Helgen kom och helgen försvann...Lite så känns det, även om jag ännu har söndagen kvar...Helgerna går så himlans fort, det är så mycket man skulle vilja hinna göra men inte ens hälften blir gjort...om ens hälften!
Men det kanske är lite upp till mig själv oxå hur mycket jag hinner få gjort, det blir ju inget gjort alls när man inte ens är hemma!
För idag har jag då inte gjort nåe nytta alls...eller nja...diskat och tvättat en maskin och bytt sängkläder, och slängt en massa i återvinning...så nja, lite har jag väl gjort...men mest lallat omkring! Men eftersom det inte blir så mycket av den sorten annars så tycker jag mig vara berättigad till det nån gång ibland!=)
Hälsat på bästaste M och killarna, och kikat på nya huset som de håller på att flytta till som bäst. Tror det kommer att bli hur bra som helst för dem det där, stort och fint! M kommer att få till det riktigt bra tror jag!!!=) Och barnen kommer att trivas med sina egna rum, lyxigt värre! Och så finns det ju plats för lilla mig om det skulle vara så att det är låååång hem nån kväll/natt...=)
 
Spenderar kvällen i soffan med älsklingen och lite serier och film. I filmväg såg vi "What to expect, when you're expecting" - en romantisk komedi om livet, som det är mest faktiskt...Helt ok, lite rolig och rätt så skön, en "feel good"-film kanske...=) Kan nog rekommendera den!!!
Serierna som nu går varma i detta hus är många, bland annat: Merlin, Grey's Anatomy, New Girl, Big Bang Theory, Once upon a time, Revenge, Dallas, Navy CIS, CSI, Criminal Minds...etc etc...Många blir det!!!=)
Vad ser ni på?=)
//J
 
 

Nedstämt och trist...

Skrev ett låååångt blogginlägg igår, och trodde jag lyckats får det publicerat men icke då... Och jag vet allvarligt talat inte om jag skulle orka skriva om det. För i det stora hela så var det egentligen bara ett enda stort blähä-inlägg, om hur kämpigt det känns just nu och inte ha någon att kunna vända sig till. För åt vilket håll man än vänder sig till så har man ändå ändan bak!
Känns liksom att livslusten lite har försvunnit, och man undrar hur alla får tiden att räcka till, till allt som man ska göra och så vidare...Dagarna ser i stort sett lika ut, med jobb, träning, hushållsbestyr etc etc. Känns som att vi, jag och sambon, endast får någon timme tillsammans per kväll tillsammans...vi hinner inte med varandra...och vi har inte ens några barn...hur gör alla andra, som har familjer? Hur hinner man med allt och alla?
Helst skulle man ju vilja vara överallt samtidigt - men det är svårt, man är ju endast en person liksom...
Inte blir det bättre av att det ar ett enda stort stressmoment på jobbet...Jag har svårt att skriva av mig här, för det är svårt att veta vilka som läser, och man vill ju inte att fel info kommer i fel öron...det kan bli så himlans tokigt så!
 
Nu blev det ett sånt där trist inlägg igen, det var inte mina intentioner...men när det känns som det känns...och att det regnar konstant gör ju inte saken direkt bättre!!!
Kram!
//J