Vänskapshelg!

 
I helgen hade jag några av mina allra bästa vänner i världen här och det var så supermysigt!!! Jag gillar att ha mina vänner omkring mig, saknar dem enormt när jag inte kan träffa dem när jag vill, hur ofta jag vill... Jag har glädjen att ha åtminstone en av mina bästa vänner i min närhet och det är tur det, för annars skulle jag nog gå under. Jag är beroende av mina vänner, det tror jag många är, jag skulle inte klara mig utan dem. Man vet inte hur beroende man är, eller hur mycket man saknar sina vänner, förrän man flyttar många mil ifrån dem och inte kan träffa dem så ofta som man vill.
Därför försöker vi träffas med jämna mellanrum, bara det att det blir alltid alldeles för kort tid när vi träffas, man hinner knappt börjar prata innan det är dax att ge sig av hemåt, eller för dem att ge sig av hemåt...tråkigt och ledsamt!!!
Man får helt enkelt njuta ordentligt när man väl träffas och suga i sig ordentligt av dem!!! Så man klarar sig till nästa gång!=)

Antibiotika och orosmoment=ogillas!

Ännu en kur med antibiotika blir det, för mina förbenade utslag som inte vill ge med sig... Man tycker ju att efter 15 dagar med antibiotika så borde det ju ge med sig, och det gjorde det, för stunden bara tydligen...Alla utslag torkade ut och läkte bra, men bara några dagar efter att jag avslutat den kuren så kom första utslaget tillbaka...och sen ett till och ett till och ett till...Så idag ringde jag läkaren igen, och han ville se mina utslag så jag for dit och nu sitter jag här med ännu en antibiotikakur. Starkare denna gång, som biter på både streptokocker och stafylokocker. Och funkar inte det så blir det remiss till hudläkare för vidare undersökning...Så nu håller vi alla tummarna!!! Det positiva är att det inte smittar, bara jag håller händerna ifrån själva utslagen och inte kliar på dem och håller god handhygien, så jag får fortfarande jobba!=)

Och i helgen skulle jag haft föräldrarna på besök men så bidde det inte, istället hamnade mamsen in på sjukhuset...Inte så roligt, snacka orolig...Hon hade på fredagmorgonen tagit ett av sina sedvanliga blodprov, och på kvällen när de var på väg till Grisslehamn för färd över till Åland ringde jourläkaren till mamma och bad henne att genast vända och åka direkt till Karolinska, för hennes hb-värde var ohyggligt jättelågt, det var ett under att hon fortfarande stod upp. Så det var bara att vända och åka till akuten på Karolinska där hon genast blev intagen...och fick stanna över natten...och två blodtransfusioner har hon fått...Men mår under omständigheterna bra, och är nu hemma igen sen i lördags eftermiddag... Ingen läkare förstår hur hon orkat jobba!!! Nu ska hon genomgå en massa undersökningar för att hitta orsaken till det låga hb-värdet, vad det nu kan vara...Ännu ett orosmoment!!!=)

Nyss sken solen, men nu regnar det, och inte lite heller - konstigt! Men det är väl så här det är på hösten antar jag!
Längtar massor till lördag, då kommar alla mina tjejor och hälsar på mig!!!

//J

Dirty Dancing - igen!!!=)

 
En superduper härlig helg!!!
Bästa sällskapet av Mi och hennes mamma Sonja, min mams och härliga Dirty Dancing på China teatern - vad kan gå fel liksom???
Inget alls, det var bara en helt enkelt jättebra helg!=)
Dirty Dancing var precis lika bra som första gången jag såg den, och Pascal J gör en suverän rolltolkning av Johnny Castle, alla gör jättebra rolltolkningar. Men Pascal är ju bara så snygg!!! Jag blir alldeles pirrig och lycklig och salig...Jag blir det av att bara sitta där och se denna underbara musical - jag vill ju vara där, uppe på scenen liksom!!! Det var ju det jag skulle göra, det var min dröm när jag var i tonåren, att bli musikalstjärna...Bidde inte riktigt så då... Tur att man kan njuta av dem på annat sätt!!!=)
Jag har sakt det förut, och jag säger det igen: jag rekommenderar verkligen Dirty Dancing, har ni möjlighet att se den så gör det!!! Vill ni ha sällskap så kanske jag kan tänka mig att joina!!!=)
 
 
 
(bilderna är lånade från google.se)
 
<3
//J

Snabbt passerat...

Helgen har passerat snabbt som bara den, som vanligt! Man hinner nätt och jämt börja slappna av innan det är dax att förbereda sig för jobbvecka igen.
Men lite roligheter har jag väl änd hunnit med, bland annat träffat hela fam. Hietanen och myst massor med gudbarnet Emma och hennes lillebror Johan, sötingarna!!!=) Kul att träffa dem, det var alldeles för länge sen! Lite tråkigt när det går så länge mellan gångerna men det är så det är när livet kommer emellan liksom!=) Men men, så är det...
Och idag kom de och kikade hur vi har det här hemma hos oss, innan de åkte hem. Det var roligt, och en fika hann vi oxå med och lite snack - alltid behövligt!!!=)
 
Lördagkvällen spenderades hos B och film stod på schemat!
Första filmen, 21 Jump Street, kan jag verkligen rekommendera, helt ok och rolig, lättsam!
Andra filmen, The Cabin in the Wood, rekommenderar jag absolut inte. Det var nog helt klart den sämsta film jag sett, åtminstone blande de sämsta...Hade verkligen trott att det var något helt annat än vad det var...Men säkert finns det nån som gillar den...men inte jag!!!
 
  
(bilderna lånade från google.se)
 
Söndag betyder städa, tvätta, planera, fixa och dona och försöka varva ner en aning...Vila upp sig lite innan en ny arbetsvecka tar fart igen!!!
Och på fredag bär det av hemåt, för på lördag ska jag på Dirty Dancing, igen!!!=)
See Ya!!!
//J