Helt slut...

efter helgen bravader är jag! Trots att det blev lugnt så känns det i hela kroppen i alla fall, sant som det är sagt!
Men jag är jättenöjd med helgen, det har varit väldigt intressant och jättekul!
Möhippa för Sara alltså! Dagen började med båtfärd över till Grisslehamn och sen vidare till Gävle, för att där överraska Sara. Som faktiskt, tro det eller ej, blev överraskad! Och jag tror nog att det var en liten tår som trillade när hon fick syn på oss där i hallen...*ler* Sen en massa snack och skratt, innan vinet kom fram. Då blev det en massa fnitter och tjatter!=)
Efter att ha sökt igenom hela Saras garderob för att hitta rätta utstyrseln kom vi oss äntligen iväg. Och för att förvilla bruden lite gick vi en låååång omväg innan vi kom på rätt, till Fjärran Höjder. Där tog vi oss till relaxavdelningen, vi bastade, badade, lekte och hade kul! Sen var det dax att göra sig lite festfin inför kvällen och därefter väntade en riktigt festmåltid på restaurang Akropolis, jättemumma!
Men kvällen är lång och vi fortsatte hem till Sara för en stunds Singstar - jag tror att jag vann!*man kan ju alltid inbilla sig det* Sen bar det av till Heartbreak och det var jättekul! Både för mig och för bruden tror jag minsann! Bandet som spelade var bara hur bra som helst, vore ju bra om man kom ihåg vad det hette bara så man kanske kunde ta dom hit till holmen nån gång, eller ge förslag kanske...*ler* Sen träffade jag ju faktiskt några "gamla" vänner från förr och det var absolut inte helt fel! Verkligen jättekul! Fast det fick mig ju att verkligen längta tillbaka till tiden i Gävle, jag saknar den faktiskt...Kvällen avslutades med mat på McDonalds, det är precis så som en utekväll ska avslutas!

Jag tror faktiskt att den blivande bruden var nöjd med sin dag och kvällen, trots dålig uppslutning på vänner. Jag hoppas att hon känner som jag: att vi hade en toppendag och kväll tillsammans där vi hann umgås med varanda riktigt ordentligt, för det var alldeles för länge sen!

Kram och god natt!
//J

Dagarna flyger iväg...

... och jag hinner inte alls med!!!! Det är läskigt, hur det kan gå så fort egentligen! Blir nästan rädd när jag tänker på allt jag ska göra och hur jag ska hinna med att bara vara... och när...Får väl se till att hålla julen någorlunda oplanerad och försöka ta liten egen rekreation då, om inte annat...
Men vem vet, kanske jag har tid till det snart ialla fall...? Vem vet vad framtiden för med sig? Om bara tre veckor står jag här, kanske utan jobb...och då har jag ju ev lite tid över till mig själv...
Förhoppningsvis behöver det inte bli så, det är väl lite det jag hoppas på, att jag ska få vara kvar...bara att vänta och se...synd att det ska behöva ta sån tid i den här kommunen bara att få svar...det skulle vara Sverige det här - man ska få reda på i god tid om man får fortsätta eller inte på sitt pågående vik, så man har tid på sig att, om så är fallet, att hitta nytt jobb...ialla fall få chansen att söka nytt jobb...Men inte här inte, det är såååå skitdåligt! Så man skulle kunna säga att jag går i väntans tider...fast inte på det sättet som jag skulle vilja dock...

Annars så är det nog som vanligt på jobbet, man stretar på och försöker att hålla stämningen på en lagomt bra nivå, lätt hänt att den sjunker och det rejält om det vill sig riktigt illa...Man måste lite tänka på vad man säger och hur man säger det, för allt man säger tolkas och det ibland inte till det bästa...tyvärr...så det blir rätt ofta så att stämningen hos oss är tryckt...skitjobbigt att ha det på det viset, det blir svårt att jobba om man hela tiden ska behöva tänka på att behaga nån annan...Nån som har ett gott råd att ge så är jag mycket tacksam!!!!

Det som jag nu ser fram emot massor är först och främst min vän Saras bröllop, som går av stapeln den 6 september. Och jag har fått den äran att vara tärna - jag ska göra mitt bästa för att du och Henrik ska få den bästa dagen!!!
Sen är det semester som gäller: Grekland here I come! 13 september bär det av till Poros och jag längtar massor! Då åker jag och två vänner, Jenny och Maria, iväg och vi ska ha såååå kul! Sola, bada, sola, bada...kanske nåt glas vin eller en öl går ner, man vet ju aldrig!=)

Och jag ska verkligen försöka bli bättre på det här med bloggandet, jag tror inte riktigt jag har förstått det än...men det kommer säkert...så småningom...=)
Till alla er därute: Trevlig helg, gör inget som inte jag hade gjort!

xoxo(GossipGirl-fan!)
//J