Vinnare...=)

Altanen börjar så sakteliga bli klar, golvet och staketet är på plats och det är så fint så fint! Trädgårdsmöblerna står på plats och förra veckan åkte vi för att kika lite på loungemöbler, vi skulle verkligen bara kika lite. Det är ju rätt tid att kolla nu liksom, nu när hösten börjar närma sig...Ska man köpa sommarmöbler etc. är det ju rättan tid - men vi skulle bara kika vad det fanns för utbud.
Det visade sig att vi hittade det vill ville ha, så vi var ju bara tvungna att slå till!!! Vi la ett bud, för det skulle vara auktion senare på kvällen, och sen var det ju bara att hoppas på det bästa...och vi fick det!!!=) Hämtade hem det förra fredagen och nu väntar det bara på att få komma på plats. Får väl se om det händer snart, eller om vi väntar till våren...för det verkar som att hösten verkligen kommit, med regn, regn och regn...
Skulle vara så kul om vi kunde få ställa fram det och njuta av sensommaren/hösten på altanen - för det kan ju vara så att hösten blir jättefin! Och jag hoppas ju verkligen på finväder när jag fyller år, när bästa tjejorna kommer på kalas!=) Då skulle det ju sitta riktigt fint att kunna vara på altanen och njuta av solen, i den mån det går...=)
Det återstår att se helt enkelt, går ju liksom inte att styra över...
 
(det är inte detta möblemang som vi införskaffat, bilen är lånad från google.se)
 
Jobbat har jag gjort en vecka nu, kändes bra att komma tillbaka, skönt att komma in i vardagsrutiner igen! Men trött är man ju förståss, vet inte riktigt vad det beror på, ev på antibiotikan som håller på att går ur kroppen...eller nåt annat! Hoppas ju på det första så klart!=)
Ser nu fram emot en lugn och skön helg med bara inget planerat...fast nu ljög jag....Jag ska ju på fika hos fam. Hietanen imorgon på em, det ser jag fram emot!!!=) Men i övrigt har jag inga planer och det känns ruggigt skönt att ha det så!
 
(bild lånad från google.se)
 
På återseende!!!
//J

Glamouröst värre!

Sjukskriven är verkligen inget som jag är bra på att vara men det är väl bara att gilla läget och försöka göra det bästa av situationen. Det är liksom lite trist att vara sjukskriven när man inte är sjuk, eller hur man nu ska se det...Jag har ju inga direkta fysiska men, bara den vanliga, riktigt glamourösa åkomman svinkoppor... Började som ett litet utslag som sedan bara blev fler och fler och fler...när hela benet var fullt av dessa utlag, var jag ju bara tvungen att uppsöka läkare, det var liksom ohållbart, kliade och sårade och gjorde ohyggligt ont bara helt enkelt...=)
Men nu är det bättre, definitivt bättre, även om jag fick förlängd sjukskrivning pga två små prickar som fortfarande savar...men det ska nog ordna sig, några fler dagar med antibiotika bara...=)
 
http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/impetigo/
 
Skulle ju varirt nice om vädret varit lite bättre nu när man ändå är hemma liksom, men tydligen ska det till att bli höst nu...Och jag som vill njuta av vår fina altan lite innan det är dax att stänga för hösten/vintern....Men det är kanske för mycket att hoppas på! Äh, än finns det många veckor kvar att njuta av altanen, hösten kan även den vara varm och skön, vilket vi verkligen hoppas på!
 
Undrar hur jag ska fördriva resten av veckan? Idag städade jag ur städskåpet, blev en hel del skräp om vi säger så och så fick jag äntligen plats för dammsugaren där inne, så nu slipper jag ha den framme hela tiden. Finns några andra skåp som oxå behöver en rensning, så det är väl lika bra att passa på när man ändå kan liksom...=)Tror sambons skåp ska få sig en make-over!!!=)
Ha ha ha!
 
//J

Filmabstinens

Nu känner jag att det är dax för lite film faktiskt! Det var ett tag sen som jag tog mig till bion och abstinensen blir bara större och större. De filmer som jag helst vill se för tillfället är Dark Knight Rises och Abrahman Lincolm Vampire Hunter - tror det kan vara nåt det!!!
 
  
 
Så jag hoppas på att jag kommer iväg på det nåt här i veckan, tråkigt vore annars! Bara hoppas på lite sämre väder då...=) Fast jag vet inte jag, om jag vill ha sämre än vad det har varit...Fast det har ju ändå varit rätt bra den här veckan, men det är ju klart det för jag har ju jobbet!=/
Japp, första jobbveckan avklarad med bravur. Alla möbler och leksaker på plats, allt förberett för kommande "termin", åtminstone så tror jag det. Har iaf pysslat och grejat på avd den här veckan. Har ju funnit tid till det då vi haft det väldigt lugnt. Men det är samtidigt väldigt bra när det är inskolningar, så kan man ta hand om de nya barnen utan störningsmoment.=) Det är lugnet före stormen om man säger så!!!
 
Fredagkväll och helgen stundar - det ska bli ohyggligt skönt! Ska försöka mig på att bara ta det lugnt, varva ner och bara vara...Kan verka som en omöjlig uppgift, vi ska se hur det går!!!
Hej hej!
//J