Inför Eurovision Song Contest...

Nu har det börjat, och de första 9 låtarna har inte imponerat på mig...

Jag har redan lyssnat igenom alla låtarna och jag måste säga att det är inte många som gjorde intryck på mig alls...Jag brukar hitta ganska många favoriter, men iår måste jag säga att startfältet är något sämre...Kanske de växer med tiden, en del låtar är ju lite så att man måste lyssna ganska många gånger för att bli bra...Men jag är ytterst tveksam faktiskt....Tråkigt men sant!
Det är bara att hoppas på att Loreen går hem i Europa, en vinst vore ju inte alls dumt!!! Då kan jag lova att jag är där nästa år - kosta vad det kosta vill!!!=)

Jag har hållit mig borta från bloggen en tag, men det verkar inte ha så stor betydelse, verkar inte som att någon har saknat mig...Så jag ska ta mig en allvarlig funderare, om bloggens vara eller inte vara!
Kanske jag fortsätter, men då är det för mig egen skull, för att skriva av mig lite, mer än för att ge ett budskap...Verkar som en bra idé!
Men som sagt, ska ta mig en allvarlig funderare!!!

xoxo
//J


Sjuk, sjukare, sjukast...och uttråkad till max!!!

Vad trist det är att vara hemma! Det händer ju ingenting, varken runt omkring mig eller på FB heller för den delen...Fast det är klart, folk jobbar ju så de kan ju knappast vara på FB hela tiden...Men annars verkar det som att alla har tillgång till FB mest hela tiden, fast inte när jag är hemma och sjuk...när jag behöver uppmuntran och sällskap...Urtrist verkligen!
Men det är bara att bida sin tid, med vila ska väl allt bli bättre hoppas jag...
Natten till tisdag vaknade jag av att hela världen snurrade, och då menar jag snurrade som en karusell!!! Och inget hjälpte, det snurrade när jag låg ner, när jag satt upp, när jag stod upp, när jag blundade, när jag tittade...Verkligen jätteläskigt!!!
Och med tanke på hur jag mått hela helgen så var det inte läge att diskutera, utan jag ringde till företagshälsovården och fick komma till en läkare som var väldigt grundlig. Tacksam för det! Visade sig då, att jag har en diarré- och tarmsjukdom med infektiös orsak, infektion i de övre luftvägarna, högt blodtryck och "kristallerna" ur balans, varav yrseln...Sjukskriven t.o.m söndag, med vila som ordination!!!
Och till på det så blir jag dunderförkyld, med snorig näsa, halsont, rinniga ögon och jag nyser, konstant!!! Så härligt att vara sjuk!!!
Och jag är redan uttråkad...TV'n står på men inget känns lockande nog att titta på, film vet jag inte om jag skulle orka se...hmmm världsliga problem verkligen!!!


Ska iaf försöka laga lite mat idag...inte för att jag är så sugen på mat, fortfarande...kommer knappt ihåg när jag åt ordentlig mat senast...typ torsdags tror jag...Måste nog ta tag i den biten oxå!!!
Jag som alltid är hungrig, och måste äta minst var tredje timme för att inte stoppa i mig en massa onödigt socker för att höja blodsockret, äter typ två gånger om dagen...frukost och någon sorts middag...inte så bra eller hur? Det ordnar sig, bara jag blir ok så kommer nog matlusten tillbaka!!!
Och jag är megastolt över mig själv: Inget godis på 4 veckor, trots att godisskålen var megafylld under hela påsken...Snacka stolt!!! Tror jag kan unna mig något så småningom!!!=)

Tack och hej, leverpastej!!!
//J

Inte riktigt som jag tänkt mig...

Det har inte varit den bästa påskledigheten om vi säger så!
Jag hade inte tänkt ligga däckad hela helgen, jag hade massor av planer...Men allt gick i stöpet, inget blev som jag ville...Så istället för att göra allt som jag tänkte jag skulle göra, har jag legat däckad med de mest otäcka magkramper, och illamående...och som att inte det skulle räcka så har jag åkt på en förkylning med halsont, huvudvärk och feberstegring...
Hade tänkt åka hem igår, men inte ens det gick...så jag tog mig hem idag istället, men det var tungt...jobbigt att köra när man är så slut att ögonen helst bara skulle vilja vara stängda och jobbigt att sitta på en båt med en massa människor när man helst av allt bara vill vara ensam...
Så det blir till att vara hemma imorgon - den här kroppsvärken verkar inte vilja ge med sig, så det är abra att lyssna på den och inse sig besegrad...Liggläge är vad som gäller, vila är bästa medicinen!

I vecka blir det iaf bio, förhoppningsvis det vill säga...Har flera filmer som jag vill se, bland annat Titanic (ja jag vet, har ju sett den ett x antal gånger, men det har ingen betydelse!!!) och American Pie - the Reunion, kan ju bara bli hur kul som helst!!!
  

Och i helgen tror jag att det ska bli Twilight-marathon!!!

Ja ja, jag gillar filmer!!!

xoxo
//J

Påsk och magkramper=inte kul!

Påskafton med allt vad det innebär! Solen skiner, inte speciellt varmt men huvudsaken är att solen skiner! Det gör att det åtminstone känns som att våren är på väg. Det värsta är att jag ligger inne idag, hela dagen...Igår kväll fick jag så ont i magen, något så fruktansvärt och det höll i sig hela natten och hela morgonen än så länge...så det har inte varit så mycket sömn, eller vila heller för den delen...Så idag ligger vi i soffan...det värsta är att hunden blir lidande, han fattar ju att nåt är fel men han måste ju ändå ut...=/
Och inget påskgodis blir det heller...det är nog det som jag är minst sugen på just nu! Har iaf fått i mig lite thé och en rostad smörgås, och behållt det än så länge...

Usch inget kul inlägg idag inte, men mår man inte bra så gör man inte...
Önskar samtliga en Glad Påsk, och på återseende!
//J