Ledsen...

...blir man när man inte kan vara med och fira sin lillebror på hans födelsedag. Extra ledsen blir man när man ringer för att gratta och hör att resten av familjen är där, bara man själv som saknas...men det blir ju samma sak här när jag fyller år, jag kan ju inte räkna med att de kan komma bara för den sakens skull heller...Men det gör mig liksom inte mindre ledsen. Man vill ju vara med sin familj när det är födelsedagar, ialla fall så vill jag det...Så nu får jag vara ledsen en liten stund för det...
Och inte blev jag ju mer glad heller när mamma talade om att de kanske inte alls kan komma i helgen i alla fall, för brorsan och hans familj ska på fest och mamma och pappa har inte hundvakt...så den här kvällen som kändes så bra från början, känns inte alls så bra längre...nåja, jag får väl försöka ta mig i kragen bara, så är det. Man får inte alltid som man vill här i världen, det vet jag ju vid det här laget...

Hoppas att ni har en bättre kväll än vad jag har...
Kram!//J


En riktigt bra låt!

Ja det tycker ialla fall jag, sitter här och bölar som jag vet inte vad...känner mig urlöjlig men å andra sidan inte ändå...varför kan man inte bli känslosam över en låt, lika väl som man blir det av en film...Jag är ialla fall imponerad av dessa röster, jag säger bara MY GOD!
Lyssna och njut - som sagt det gör jag!

Kramizzar!

http://www.youtube.com/watch?v=zZHrbjhwKik

Dagen efter kvällen före...

...det var igår det...men då hade jag inte tid att blogga, jag var fullt upptagen med att ha lite ont i huvudet! Nä inte så farligt, men på morgonen kändes det nog inte så bra...tur att det gick över med lite frukost och en härlig promenad i solskenet! Tänk att solen kan få vem som helst på gott humör, man blir ju bara så lycklig när solen är framme. Speciellt med tanke på hur det varit den här vintern...Men nu är det regnigt och grått igen...*pust*

Medlemshippan på Hammarbo avklarad, Jenny läste Hammarskaftet och det gick jättebra vännen! Du får ta det nästa år med helt enkelt!
När klockan började närma sig 23 gick vi iväg till bussen för färd mot stan och Arken, jag och Jenny. När vi kom dit var det ganska folktomt men det ökades på efterhand, som tur var. Insåg efter ett tag att vi var antingen alldeles för gamla för det här, eller helt enkelt bara alldeles för nyktra. Jag tror mer på det senare! Så vi försökte råda bot på det, men se, det gick inte det inte...Vi var och förblev alldeles för nyktra den kvällen, trots våra tappra försök.
Lite dans och sen åkte vi hem, var väl hemma runt en halv 4 ialla fall, så vi  stog pall rätt så länge ändå! Men det var en trevlig kväll!=) Tack för det televerket!

En ny vecka har startat, vet inte om jag riktigt tycker om det, hade nog önskat att jag varit ledig ett par dagar till...Men det är snart påsk och då får man vara ledig några fler dagar, det ser jag fram emot!
Vad händer den här veckan då? Ja du, den som lever får se brukar man säga...Nä men inget är planerat än, bara boxercise ikväll vad jag vet om...sen får vi se...*ler* Jobba så klart men sen...=)

Ja, det är väl lika bra att göra sig iordning så att man kommer i väg på jobb i tid, aja baja annars! Ha en riktigt bra måndag allihopa och en trevlig vecka!
Kramizzar och allt sånt där!
//Jessica

Så tråkig...

...jag är egentligen...har verkligen ingen fantasi alls vad gäller att skriva i bloggen...inget som känns intressant och värt att skriva om...men men...
Gör väl som vanligt: en uppdatering om vad som hänt sen sist kanske kan vara på plats...

Ja vad ska man säga, livet kan verkligen ta sig vändningar! Snabbt kan det gå osså...En nära vän och hennes sambo sen, ja...nio år sen är det tror jag, har separerat. Kom något som en chock, men samtidigt ändå inte...Har väl haft det på känn, att det kanske inte varit så bra i deras förhållande men separation hade jag kanske inte räknat med...Men nu är det så, och jag tror det kommer att bli bra för dem. De verkar rätt så sansade och på det klara med vad som händer och sker och vad de ska göra. Och nu har hon flyttat till en liten lägenhet i väntan på att få en större. Ska verkligen bli kul att se hur hon har det, det ser jag fram emot. Och självklart räknar jag med inflyttningsfest, tjejfest kanske???*blink* Eller så väntar vi med det tills hon flyttat in i den större lägenheten...=)

Snabbvisit hem till mina föräldrar i helgen, måste ju kolla in bokrean lite grann. Det blev några böcker, kanske inte så många som jag räknat med från början men det är ju bara bra att det blev några färre, det blir ju dyrt ändå, trots att det är på rea...*ler* Men helgen blev dyr ändå, så nu blir det till att snåla nån månad framåt...eller nåt sånt...ska ju till tandläkaren om två veckor osså...det har jag glömt...eller förträngt...
Det påminner mig även om att jag måste åka och ta tredje och sista TBE-sprutan den här veckan, senaste torsdag för jag tror att det är sista dagen...*hmm* Mycket att komma ihåg nu!

Medlemshippa på Hammarbo i helgen, alltså fest för alla medlemmar i Hammarlands Ungdomsförening på Hammarbo, med dans och allt. Kan nog bli kul, vi är ju några stycken som ska gå så det kan nog bli bra tror jag!
Nu ska jag ta och kolla in lite foton, måste försöka ta mig i kragen och bränna över på CD-skivor, ifall nåt oförutsägbart skulle hända med datorn...då skulle jag bli väldigt ledsen...Bäst att börja!

Kramar till er alla, tänker på er, saknar er!
//Jessica