Nu är det igång!!!

Japp höstens alla serier har nu startat igen efter sommaruppehåll! Likaså Idol 2013, som jag väntat!!! Dessutom börjar alla träningar igen, det ska bli ohyggligt härligt!!! I år blir det vattengympa x 2 samt zumba, som jag längtat!!! Mina hälsenor är äntligen i så gott skick att jag vågar mig på det, det ska bli så kul!!! Om det är något jag längtat efter i träningsväg så är det det!!! :)
Strålande sensommarväder får vi njuta av - lyx på hög nivå! I helgen hade vi besök av bästaste Mi med familj, så härligt att träffas!!! Men som alltid så går helgerna för fort... Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen!!!
En intensiv höst står för dörren med födelsedagar, kalas, fester, träningar och besök... Tror hösten kommer att gå i rasande fart!!! Ser lite fram emot tända ljus, höra spraket från brasan och mysa ner sig i soffan med massa bra serier och filmer!!!
Härligt härligt!!!
Kram
// J

Första veckan...

Snart har första veckan gått, semestern är ett minne blott känns det som! 
Första veckan har iaf gått bra, som att man aldrig varit borta nästan... Två inskolningar som gått jättebra, alltid något som man är lite orolig för. Härliga killar och trevliga föräldrar, ser lovande ut! Två inskolningar återstår och vi hoppas ju så klart att de ska gå lika bra! Mycket planering inför hösten blir det ju oxå, hur ska verksamheten te sig, hur ser det ut personalmässigt etc. 
Inte nog med att det är mycket jobbmässigt, även privat verkar det vara fullt upp! Var och varannan helg är det något, att tänka på en lugn hemmakväll känns lönlöst! Men inte ska man klaga, det är ju bara roligt!!! I helgen blir det 4-årskalas för ena gudbarnet, nästa helg 40-årskalas. Sen väntar ev. besök av en "gammal" vän, kräftskiva med kollegorna, födelsedagar m.m...bara massa roligheter!!!
Får väl se om man hinner med nåt annat mellan jobb och kalas/födelsedagar/partaj!!! :)
Just nu faller regnet där ute, och efter att ha varit på promenad med voffsing och blivit rejält blöt, har jag nu satt på mig myskläderna och krupit ner i soffan. Lite the och nån serie blir det nog!!! :)
På återseende!!!
//J

Semester och annat skoj!

Semester har man, men den börjar närma sig sitt slut faktiskt! Fyra fantastiska veckor har bara rusat iväg och inte tycker jag att jag gjort så fasligt mycket. Inte bloggat iaf!
12 härliga dagar spenderades i stugan i Norra Vallgrund med familjen, även lillebror faktiskt!!! Det var kanske 10år sen som var dit men jag tror inte det dröjer lika länge igen til nästa gång, tror de blimponerade!!! Stugan är helt ljuvlig, pappa har gjort ett fantastiskt jobb men vad hade vi annars väntat oss?;)
Väl hemma har dagarna förgyllts med diverse besök och andra trevligheter! Ett besök på Rockoff och otroligt duktiga Stiftelsen, klockrena!!! Ölprovning på Stallhagen och supergod mat, finbesök av bästa Linda och flickorna - tyvärr bjöds det inte på det bästa väder men man gör vad man kan och hoppas på det bästa! Trevligt att bara umgås oxå! Lite viltsafari bidde det då Leklandet höll stängt pga regn, även om det inte regnade just då...:/ Men vi har haft några riktigt härliga dagar och verkligen fått kvalitetstid tillsammans!!! Härligt!
Idag har sambon och jag spenderat hela dagen tillsammans, passar på att ha lite minisemester när han är ledig en dag! Stadstur med veterinärbesök, stenshopping, och massa andra små ärenden. Hem och fixa härlig lunch bestående av tonfisktoast. Fixat lite här hemma medan J var på promenix med voffsing. Sen gav vi oss iväg på middag till Eckerö - promenad längs strandpromenaden och avslutade med en mjukglass på Bodegan - en väldigt trevlig kväll! Nu blir det soffan och lite serier!!! Så, so far so good!!!
Och i helgen kommer mamma och pappa - lyx!!!
Kram på Er!
//J