Glamouröst värre!

Sjukskriven är verkligen inget som jag är bra på att vara men det är väl bara att gilla läget och försöka göra det bästa av situationen. Det är liksom lite trist att vara sjukskriven när man inte är sjuk, eller hur man nu ska se det...Jag har ju inga direkta fysiska men, bara den vanliga, riktigt glamourösa åkomman svinkoppor... Började som ett litet utslag som sedan bara blev fler och fler och fler...när hela benet var fullt av dessa utlag, var jag ju bara tvungen att uppsöka läkare, det var liksom ohållbart, kliade och sårade och gjorde ohyggligt ont bara helt enkelt...=)
Men nu är det bättre, definitivt bättre, även om jag fick förlängd sjukskrivning pga två små prickar som fortfarande savar...men det ska nog ordna sig, några fler dagar med antibiotika bara...=)
 
http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/impetigo/
 
Skulle ju varirt nice om vädret varit lite bättre nu när man ändå är hemma liksom, men tydligen ska det till att bli höst nu...Och jag som vill njuta av vår fina altan lite innan det är dax att stänga för hösten/vintern....Men det är kanske för mycket att hoppas på! Äh, än finns det många veckor kvar att njuta av altanen, hösten kan även den vara varm och skön, vilket vi verkligen hoppas på!
 
Undrar hur jag ska fördriva resten av veckan? Idag städade jag ur städskåpet, blev en hel del skräp om vi säger så och så fick jag äntligen plats för dammsugaren där inne, så nu slipper jag ha den framme hela tiden. Finns några andra skåp som oxå behöver en rensning, så det är väl lika bra att passa på när man ändå kan liksom...=)Tror sambons skåp ska få sig en make-over!!!=)
Ha ha ha!
 
//J

Kommentarer
Postat av: Mi

Tänk vad du hinner med :) Kanske ska skaffa mig lite svinkoppor så jag inte heller får jobba... Nä låter inte så kul...

2012-08-22 @ 21:54:42
Postat av: Jessica

Det tycker jag abslolut inte - för så j-la kul är det inte! Visst, skönt att vara hemma för all del men svinkopporna har inte varit roliga det vill jag lova!!!=/

2012-08-23 @ 22:28:32
URL: http://panterjez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback