Vilken dag!=)

Idag har varit en av de bästa dagar på länge - och den har jag spenderat med min älskade sambo!!!
Kan nog påstå att det var precis vad vi behövde, lite kvalitetstid tillsammans, efter allt som varit...Vi har liksom inte haft tid till det på väldigt länge, vilket han oxå konstaterade idag...=) Tror att vi bägge två uppskattade den här dagen!!!
Vi har egentligen inte gjort något, men bara varit tillsammans! Promenad tillsammans med voffsingen, en tur till stan för några småärenden, vilket även resulterade i lunch på stan...=) Till efterrätt blev det en bollglass, mumsfillibabba!
Sen åkte vi hem, jag gick en liten promenix med voffsing igen(han fick stanna hemma när vi for till stan pga värmen) och sen åkte vi iväg till huset...=) Kikade lite, mätte lite och diskuterade massor! Gick väldigt bra, vi verkar vilja detsamma på det stora hela!
En snabb sväng till svägerskan och svågern, Bilbo har några "utslag" som vi ville att P skulle kolla...Hon har ju ändå haft hund ett tag! Kom fram till att det förmodligen inte är något allvarligt, utan vi ska tvätta med sårtvätt bara...Funkar inte det får vi ju åka till veterinären så klart!
Sen drog sambon iväg på sikfiske med en kompis - det tyckte jag han helt klart var värd!!! Få lite distans och göra något helt annat, och inte bara tänka på jobbet liksom...=)

Nu är det läggdax, imorgon bär det av mot Gävle och sen vidare till Järvsö! En helg med goa vänner, härligt!!!

Önskar Er en riktigt god helg!
xoxo
//J

     

Kommentarer
Postat av: Julia

HUSET???!! Har jag missat något? har ni gått och blivit med hus??!! Kul, grattis i så fall!

Inte helt fel med en bollglass i efterrätt heller;)

Kan det vara så att lille Bilbo har fått fukteksem??

Kram på dig!

2011-07-10 @ 12:05:58
Postat av: Heidi

Låter som en jätte bra dag!Kul att det går framåt med husfronten:)Hoppas resan var bra.

2011-07-11 @ 06:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback