Lyckad lördagskväll...=)

Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Maria och Henke. Började med en supergod middag: smördegsinbakad laxfile på spenatbädd med "potatistoppar", hummersås och grönsaker! Mumsfilibabba värre! Ja jisses vad gott det var, Maria kan det där med att laga mat minsann! Och ett och annat glas vin slank ju ner, konstigt nog! Efterrätten var cheesecake i glas, med blåbär - lika gott det!=) Och sen bar det av mot stan: nu skulle stan göras osäker! Arken var stoppet och väl där så träffade vi på ett par bekanta och  blev genast serverade varsin GT, och jag som inte ens gillar GT...Men gratis är gott, så det var bara att dricka! Och inte gjorde det nåt heller i det stora hela, för på bordet stod två brickor fulla med GT, så de bjöd ut till höger och vänster. Men när en i sällskapet insåg att varken jag eller M gillar GT så började han spekulera i vad vi helst drack och smög så sakta iväg och kom tillbaka med två drinkar var av våra favoriter! Snacka snällt...=) Och de drinkarna slank ner ganska smidigt värre...
Lite dans till fina bitar och lite småflirtande på dansgolvet, så var det så dax att ta sig hemåt. Och då har man ju världens snällaste och goaste sambo, som rycker in och kommer och hämtar oss! Det är kärlek det!=)
Kvällen avslutades vid fyra-snåret, trött men glad över en lyckad kväll!!!=)

Söndagen började så klart tidigt, inte så mycket sömn men vad gör väl det när allt kommer omkring! Tänkte spendera mestadels av dagen i soffan, men nu blir det lite simning istället, så soffan får vänta till senare ikväll!
Och idag fyller min älskade mamma år, 57år blir hon...oj oj oj...Kan tyvärr inte fira den med henne men de kommer och hälsar på antinge imorgon eller på tisdag, så då får vi fira henne istället! Ska bli så härligt att träffa dem, det var så länge sen!!!
Nu ska här lagas lite middag, blir en tidig sådan idag eftersom vi ska iväg, men det blir för sent för att äta när vi kommer tillbaka...Och så är jag ju hungrig, så det är väl lika bra att fixa lite mat!!!=)

Ha en fortsatt bra söndag!
//J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback