Försommarfavorit?



Mmm det kan man nog säga!
Jag har ett enormt sug efter tsatziki, jag kan äta det morgon, middag, kväll om så vore! Jag ÄLSKAR tsatziki!
Och om jag känner mig själv rätt så blir det nog rätt så mycket sånt den här sommaren, istället för vilken sås som helst...
Lördagens middag: köttfärsbiffar med vitlök och fetaost( tack Linda för receptet!), nypotatis och så klart tsatziki och sallad - mums filibabba!!!=)

Lördagen var helt ljuvligt varm och skön, en riktigt sommardag! Hade jag tänkt till ordentligt hade jag tagit mitt pick och pack och dragit till stranden för lite solbadande, men istället blev det en riktigt långpromenad med hunden, som blev helt slut och sen soldyrkan på balkongen, ända tills stolen föll i bitar...=) Måste ha sett otroligt roligt ut! Tittade mig snabbt omkring, ifall någon skulle sett mig och insåg att ett av mina barns pappa stod nere på parkeringen...=) Och ja, han såg mig! För han ropade sen upp: "Jag såg nog!" Pinsamt? Ja nå lite då...=) Men nu får jag ju möjlighet att köpa ny baden-baden-stol som jag trånat efter så länge!!! Något positivt i det pinsamma...

 (den som gick sönder)      (den jag vill ha!)

Sen blev det så klart den vanliga helgstädningen av lägenheten, och tre maskiner tvätt...Man hinner med en hel del bara man vill!
När sambon kom hem slog han sig ner i soffan, vilket innebar att han sov inom några minuter. Och jag började så smått med middagen...Så när han vaknade till liv igen, var det dax för middag!
Och därefter tog vi en härlig kvällspromenad, innan vi slog oss ner i soffan för lite serie-tittande och allmänt lördagsmys!

Söndagen bjuder på sol och moln, om vartannat. Och värmen är inte den bästa...Och trött är jag oxå, känns som grus i ögonen...Men lite allmänt plock och fix här hemma sysselsätter jag mig med idag.
Aldrig förr har jag väl önskat mig ett hus, eller ett fritidshus, så mycket som jag gör just nu!!! Jag vill inte bo i lägenhet längre, jag vill ha hus, tomt, altan, gård, strand...what ever, bara jag har möjligheten att gå ut och sätta mig när jag vill, utan att bli störd av alla kunder till butiken...=/ Håller tummarna stenhårt för att något blir verklighet inom en snar framtid!!!
Var och tittade på lite stugtomter här i veckan, och upptäckte ett nytt favvoställe, som jag skulle ge min högra hand för att få!!! Klippor ner till havet, där det är sandbotten, bara sandbotten...=) Helt ljuvligt!!! Jag såg mig själv sitta på klipporna där och njuta med ett glas rosé och bara se på utsikten och lyssna på måsarna som flyger över - me like, me want!!!



//J

Kommentarer
Postat av: Julia

Halloj! Den där tallriken såg inte helt fel ut! Älskar tzatsiki jag med! Kan du inte ta och lägga ut receptet på biffarna eller skicka över det åt mig? Tack för det!

Den där stugtomten som du har upptäckt låter inte helt fel. För att inte tala om vinglaset i handen;)

Ha det bäst!

Kram kram

2011-06-05 @ 19:41:51
Postat av: Linda

Härligt att de smakade :) Biffarna är supergoda.

Jag ska äta till lunch idag!

Tzatziki ja, mums ;)



Julia; receptet finns på min blogg:

http://lindasxtravaganza.blogg.se/2011/april/lindas-asgoda-biffar.html#comment



kram kram

2011-06-08 @ 08:31:31
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Linda

Det går jättebra ;)

2011-06-08 @ 17:10:38
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback