Äntligen!

Äntligen lite sol och värme, framför allt värme! Har nog haft sol några dagar nu, men värmen har verkligen hållit sig på avstånd! Men idag så kom den, värmen, med allt vad det innebär! Kläder åker av, och kroppen får en total chock av all sol - så nu är man lite röd! Men vad gör väl det, det är ju hur härligt som helst!!!=)



Och helg är det oxå, kan ju knappast bli bättre! Tyvärr så undslapp jag inte att jobba idag, men det var som att ha semester idag jämfört med vilken dag som helst - så det känns ändå rätt ok! Plockat och fixat lite, och njutit av värmen! Så klart!
Väl hemma blev det en promenix med voffsing innan middagsfixandet, som idag bestod av köttfärsbiffar med potatis och tsatziki! Mumsfilibabba! Och idag slog vi på stort med efterrätt: en glass!
Gav oss ut på kvällspromenad, för att njuta ännu lite mer av solen och värmen men kom dock inte så långt innan vi träffade en av Bilbos vänner, så vi stannade för att leka lite...=) Det roliga är, att den här andra hunden är fyra gånger så stor som Bilbo men de leker ohyggligt bra! Det är kul! Och det ser ju alltför charmigt ut! Z får in hela Bilbo's huvud i sin mun, det ger er en bild av hur stor han är!!!=) Skithäftigt är det att se dem tillsammans iaf!
Efter den lekstunden var Bilbo helt slut, så det var bara att vända hem igen, i stort sett... Tog en kortare runda än vad vi tänkte från början iaf, men Bilbo verkar nöjd ändå!

Jag avslutar kvällen med lite serier, datorn och en iskall Corona!=)

Livet leker, så härligt!!!
xoxo
//J


Kommentarer
Postat av: Heidi

Visst är det härligt och vädret ser ut att hålla i sig kommande vecka också!:)

2011-06-04 @ 07:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback