Alla Hjärtans Dag <3

Idag är det stora kärleksdagen och jag vill idag, mer än någon annan dag, sända extra tankar till mina nära och kära!



Måndagen/alla hjärtans dag har spenderats på jobbet och hos veterinären. Och iskallt har det blivit oxå!!! Vaknade imorse och insåg att det var -22grader ute, hur kul är det att gå ut med hunden kl. 06.15 när det är så kallt??? Inte alls kul, men vad gör man? Han måste ut helt enkelt, bara att sätta på sig massa kläder och knata ut!!!
Och idag var det även dax för rabiesblodprov - så nu är det bara att hålla tummarna för att vår älskling utvecklat antikroppar!!! För då blir det snart ett Sverigebesök, och det ska verkligen bli spännande!!!
Men det var inte det lättaste att ta blodprov heller...Bilbo är som matte: ådrorna drar sig undan och vill inte ge ifrån sig något blod...Tog sin lilla tid, och många omstickningar, stackars Bilbo var helt slut!!! Men sen var han sitt vanliga glada jag igen, som om ingenting hänt!=)
Så, håll tummarna nu!!!

Ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag!
<3

xoxo
//J


Kommentarer
Postat av: Mi

PUSS tack för det fina sms:et det värmde...har ine haft en trevlig alla hjärtans dag tyvärr...kan vi ta en ny imorgon...äh det var inte heller en bra dag bara en sån där lång en...

2011-02-14 @ 21:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback