Day 13 - This week

Den här veckan började tidigt i måndags morse med öppning! Precis som alla dagar den här veckan, får så är upplägget med arbetstider hos oss...Man är ganska trött när fredagen kommer om vi säger så!
Men måndagen då: jobba, lite mys med hunden, promenad och sen kurs på kvällen med Maria, en kurs som hetter Sapere och handlade om smakupplevelser, hur vi kan lägga fram mat på olika sätt för att tillfredsställa alla sinnen, bland annat. Väldigt trevligt och intressant!
Tisdagen: öppning, snö, snö och snö! Gymnastik med barnen, alltid lika kul! Hem, försöka få något gjort hemma. Middag, promenad och sen tv faktiskt!!!
Onsdagen fortsätter på ungefär samma sätt, men när jag kom hem från jobbet så gav vi oss ut i skogen med vovven där han fick springa av sig riktigt ordentligt, hur kul som helst att se. Samtidigt passade jag på att plocka lite granris som jag ska ha på balkongen. På kvällen sen så strömmade julmusik från mina högtalare och jag fick faktiskt inspiration att sätta mig och börja pyssla med mina julkort!!! Det var så lugnt och fridfullt och härligt! Avslutade kvällen med lite glögg, som förstärkte julkänslan ytterligare.
Torsdagen då, jobba, promenad med vovven, kalas för Alicia som fyller 8, ingen Zumba idag för ledaren är på kurs. Mycket mys med Bilbo i snön - han älskar verkligen snön!!! Avslutar kvällen med ett samtal med bästaste Mi och lite tv.
Fredag och energin har verkligen tagit slut! Sista arbetsdagen och den var LUGN och SKÖN!!! Ingen stress, ingen ångest, ingen klump i magen - riktigt skönt!!! Hem och fixa och dona lite, pyssla med middagen, promenix med Bilbo och sen somna i soffan...Men vaknade lagom till Idol! Kvällen spenderades i soffan med Idol och lite julmust!

På lördag förmiddag for jag faktiskt till stan, som aldrig far till stan i stort sett. Och eftersom det är julmarknader lite varstans på den här holmen, framförallt på Jan Karlsgården, så var det nästan folktomt i stan! Jätteskönt enligt min mening - man kunde ju till och med ta sig i på ett fik och ta en fika utan att behöva trängas, eller stångas efter ett bord. Och trevligt fikasällskap fick jag oxå, i form av Maria och Henke!
Snart stundar Lilla Julsmiddag hos svärföräldrarna, och efter det så blir det lugnt här hemma med kanske lite film och glögg - ser fram emot en lugn helg måste jag säga!!!

Det var min vecka det! Tyvärr ingen träning denna vecka, men det beror på diverse saker som förmodligen hälsporre(vänster häl) och en muskelinflammation i höger armbåge - nu om något så känner jag mig skruttig, som aldrig är skrutt och har ont...nu har jag ta mig f-n ont ÖVERALLT!!!
Men nästa vecka ska jag försöka träna, jag vill ju träna! Får iaf promenader med hunden, alltid något!=)

Trelig Lilla Jul och 1:a Advent!
//J


Kommentarer
Postat av: Heidi

Trevlig lilla jul du med:)Hoppas middagen vart mysig och att du får vara fri från krämporna snart.

Kram

2010-11-27 @ 23:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback